67

Анонимен

преди 1 година

Заради зеления чорап и кокорчовците му АМ Тракия става животозастрашаваща. ФАКТ. Не нов път, една дупка не е закърпена.

66

ББ

преди 1 година

ти не съжаляваш ,и че бе любовница на албански мафиот!рашите работят с хора като теб...създават ви...събират ви...гарантират ви...и ви правят за позор...изоставят ви...ще съжаляваш разбира се...има време!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят...пътят...вашият ви води към...затвора...към Ада!в Украйна умират жени и деца и шефа с джипа,мафиота ти от албания го обслужваха...съучастници са в убийствата!!!картинката е по-голяма...САЩ с 200???

65

Интересно...

преди 1 година

....вече близо две години ни управляват антикорупционери-*** в различни формати. Няма нито метър път построен. Обаче и парите за пътно строителство ги няма, барабар с близо 20 млрд заеми+спестените 8 млрд от кражби. Ако се вярва на ППдебетките, това е отлична ситуация - няма пътища, няма корупциа, парите ги няма - има само промяна след промяна, джемкорп след джемкорп и ленинови пара пети.....Гот, а?

64

С новите мутри

преди 1 година

До Васил - тия как отмъкнаха 9 млд за 9 дни? Евалла. Др. Тошко Йорданов още ги тъсрси парите. Ама налеюи "има как"

63

те са с дупки

преди 1 година

До Анонимен--защото като има европроект, ЗОП и т.н. минават 2-3 години и за реалната работа никога не стига времето. Няма значение за какъв европроект или съфинансиране с европари става дума. Почват разни фирми да обжалват, да удължават времето с глупости и сроковете текат. Цяло чудо че успяваха да спечелят много европроекти, но с тези ЗОП в БГ е кошмар.

62

Анонимен

преди 1 година

Влах бе.Влах.

61

Анонимен

преди 1 година

Пътищата на ГЕРБ са с дупки, а другите преди и след ГЕРБ така крадат, че изобщо няма пътища и инфлацията е висока

60

Анонимен

преди 1 година

пътищарите от Герб, знаят как се крадат милиони от асфалт - километър път.

59

Тъжният Клоун

преди 1 година

Няма пътища, няма далавера. Тъжно! Роска е тъжна, Тиквата още повече. Пеевски от депресия не ходеше на работа. :)

58

пасарела

преди 1 година

Е , добре бе , коне с капаци , кажете ми нещо да е построил архитектчето Шишков ,, да е направил един километър магистрала ,, / няма ядка да вадя , на доверие / , а само плюе под диктата на Чорапа !! Шарлатаните ли направиха нещо , не напразно автора им се динстанцира от тия шущумиги !! *** народ сме !!

57

Безпътен

преди 1 година

Много добре, аз тва искам - никви пътища повече! Откак Бойко са снима на табелата "Бойково" съм забранил правенето на пътища. Който ги прави, ще си изпати! Инак, мой му са качваш на джипа, колкото искаш и ти си на Господа Бога, чадо;))) и ти душа носиш;)))

56

Анонимен

преди 1 година

По вашата гербераска логика Боку не купи медицински хеликоптери !!! Лош чуек. Не стаа. И не даде оръжие на Украйна. Неприятен тип.

55

Анонимен

преди 1 година

се'а пак се върнахме в времето на "батко и братко" + татко, дават се пари за инспекции и еколози, вместо за строежи! продължаваме подмяната с вдигнати юмруци! кауни!

54

Анонимен

преди 1 година

Нали милиони километра бяха построени беше казал главанака гарантирани от Гроб а сега и един от милионите не са били

53

Коцето

преди 1 година

Бацето за кой ли път , че ви бие на изборите.Искате, не - искате това е!!!

52

Капитанът

преди 1 година

ГЕРБ , не само ни построиха некачествени и скъпи пътища, но по гадното е ,че с парите които откраднаха с тези строежи, те ощетиха тежко болни хора и деца ,които можеха да се лекуват с тези пари.

51

Самарин

преди 1 година

Тази влашка,класическа предателка,каца като спин от член на член,пълни си гушата покрай оня от Банкя и не й дреме на амортизираната пу.ка за нейните избиратели,които едва свързват двата края.

50

Фи16

преди 1 година

Аз не желая , с кървавите пари на народа , един дебел и арогантен тип като Борисов, да строи менте пътища, менте детски площадки, менте подпорни стени и т.н.. Ако ги строи със собствените си пари , след като е доказал произхода им , то тогава да си носи отговорност пред надзорните органи ,за частен строеж.

49

Георги

преди 1 година

Тази на кой свят живее?Строят се пътища започнати преди.Но не може целият ресурс на държавата да се хвърля само в строеж на пътища.

48

Анонимен

преди 1 година

България беше стабилна спокойна строеше се държавата ни се развиваше докато не се направи погром от черепите Сега всеки да се спасява поединично