28

...

преди 15 години

nqmam dumi...

27

bennington

преди 15 години

Колко пъти мислят да ги вадят тия момичета не ги оставиха да почиват в мир много ясно че майка им няма да даде повече защото е безнадежно тази наша полиция за нищо нестава не се интересуват от ништо а тия разследвания ги правят само за да не се каже че не правят нищо. Просто нямам думи жената си е напълно права. Трагедия голяма...

26

MI

преди 15 години

Виновна е полянката,виновна е пътеката и скриват всяко зло,буболечките,че природата е красота и убиец на човечните,

25

НИКОЛА СТОЯНОВ РУСЕ

преди 15 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА-НАШАТА ПОЛИЦИЯ Е ГОЛА ВОДА. ЗАЯВЯВАМ ГО ОТГОВОРНО И С ФАКТИ.КАЗВАМ СЕ НИКОЛА СТОЯНОВ И В КНИГА ЩЕ УСТАНОВИТЕ КАК И ПОЛИЦИЯТА В РУСЕ И ОТ ПП КАТ НАЧЕЛО С ПОЛИЦАЯ СТАНИМИР ХРИСТОВ, НАЧАЛНИКА НА КАТ ЙОРДАН МАРИНОВ, Л-Т НЕНКОВ И К-Н ПЕТРАКИЕВ,А И КОМИСАР ПЪРВАНОВ СИ ПЛЕТАТ КОШНИЦИТЕ, НО ВСЕ НЕЩО ИМ КУЦА И СЕГА ОТ ВАП СОФИЯ 1923/07г. 0т 02.07.08г.СЕ УСТАНОВЯВАТ МНОГО ИСТИНИ,че не са си вършили правилно работата и е лъгано в АУАН И НП , А И В ЗАП за ПАМ. НЕКАРЪРНИЦИ.

24

преди 15 години

23, и ти явно си *** като тия дето са измислили, че майката знае кой е убиецът и защо ги е убил! Това са измислици на бабичките по пейките, които нямат свян и милост пред ничия трагедия! Ако майката знаеше дали би си мълчала и за секунда дори? Дали нямаше да иска възмездие? Стига с тия селски легенди и приказки! Засрамете се малко от майката, като ги измислчте какви ли не версии, за да си чешете езиците!

23

ПАЗАРДЖИК

преди 15 години

В града се говори,че майката знаела кой и защо ги е убил,дано не е вярно

22

преди 15 години

пак глупости се пишат. изнасилване не може да се инсценира.щом са бити с камьни, са удрани с цел да бьдат умьртвени. давайте убийците, които и да са. им.

21

maria

преди 15 години

Mnogo boli kogato e tvoito dete . A tezi momicheta ymat koi da go boli . -mnogo vajno che godinite minavat -POZOR za MVR

20

преди 15 години

Горката жена и горките деца... Права е да не позволява повече ексхумации без специалисти отвън, щото в тая държава не знаеш дали наистина събират доказателства или не ги заличават нарочно.

19

анонимен

преди 15 години

Крайно време беше да съди държавата,ами тези дето прикриват убийците по съшия начин да убият и техните деца,та да видят колко е голяма мъката.

18

stefan la garson

преди 15 години

това е ужасно

17

преди 15 години

Това си е чиста гавра, да ги оставят на мира, те какво са виновни че МВР са *** до един.

16

Freia

преди 15 години

Горката майка и горките деца!! Въпреки всичко във всяка държава има неразкрити убийства и всичко това е смукане на пръсти под натиска на обществеността...

15

Иво

преди 15 години

Недей да си толкова сигурен :)Нашия квартален е ***!

14

bankata

преди 15 години

do #10.... na karulkata na okolovrustnoto i samokovsko shose... (za kum Pancharevo)

13

eli

преди 15 години

Оставете децата на мира !

12

преди 15 години

Изкопайте ги пак ако трябва 100 пъти,направете нужното-те вече са мъртви.Само намерете убийците,лично ще им извадя очите на тея гадове.

11

преди 15 години

дори да няма *** полицаи в пазарджишко все пак има,има и доста протектирани такива

10

преди 15 години

#9 що се излагаш каде си виждал *** полицай.

9

преди 15 години

Според това,което излизаше откъсечно по медиите по време на това престъпление постепенно си изграждах портрет на евентуалния извършител.Виртуалния кръг се стесняваше до "*** полицай с високи протекции".Има ли такива служители в онзи край на България?