46

Анонимен

преди 1 година

Г-н Вигенин, една бърза прогноза колко процента ще има БСП на тези парламентарни избори и колко - на следващите. Не считате ли, че на тези избори БСП ще бъде на 2-3-о място отзад напред, а на следващите - още по-зле?

45

Обективно

преди 1 година

ВИГЕНИН ДА СИ ХОДИ В БРЮКСЕЛ, КЪДЕТО ИМА АПАРТАМЕНТ ОТ 2009 ГОД. СЪСЕД МУ Е ХРИСТО ИВАНОВ ОТ 2021 ГОД. . А ГРОЗДАН КАРАДЖОВ ИМА 150 КВ В РИМ. ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ...!

44

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Когато мултимилионери и милиардери се загрижат за доходите ми, трябва да се бяга. Далеч. Става опасно.

43

Евала швепс

преди 1 година

*** в превод означава път, анонимен 44. Ако не знаеш езика не коментирай. Това как ти звучи на теб си е лично твой вътрешнозаводски проблем.

42

Анонимен

преди 1 година

Това име вагиинин да не е руско, защото много ми прилича на Путин! И двамата имат вид на женски полови органи.

41

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията скача заради ниските доходи. Във всички държави с ниски доходи е така - инфлацията е много по-висока от инфлацията в държавите с нормални или високи доходи. Лъжа е, че вдигането на доходите в България помпало инфлацията - точно обратното е. За да свалим инфлацията трябва да вдигнем доходите.

40

Анонимен

преди 1 година

Трябва не само таван на цените, а и таван на надценките. Двете заедно си вършат перфектно работата. Разбира се това няма да стане, защото все още ГЕРБ контролира властта, макар че привидно не е така.

39

Анонимен

преди 1 година

СДС -другото детенце на БКП. ГЕРБПП-също Не в дъжавата има мафиа а мафията има държава

38

Getting ready mafaka

преди 1 година

Ваги с твоя умствен капацитет е по-добре да те получават отколкото да те хранят. Ти знаеш ли, какво означава таван на цените или тогава учеше извън България и нищо не ти липсваше?

37

Анонимен

преди 1 година

Престъпници, не таван на цените, сложете таван на харчовете, защото тези харчове бутат инфлацията в небето. Банките също помпат в тандем с Вас цените през кредитирането. За Бога народа няма ли как да Ви изрита всичките с мощен шут и да се приключи веднъж завинаги!!! И не очаквайте нещо по умно да каже този червен комунистически плъх Вигенин. Ако растат доходите чрез теглене на кредити тежко и горко ни.

36

Анонимен

преди 1 година

Ако тоя е учил в Харвард, значи е бягал от час и е платил някой да му изкара диплома. Там на такива дрънканици не ги учат.

35

Икономист

преди 1 година

Кои икономисти съм обидил в коментара си ? Костов ли, при когото пенсиите бяха около 5 долара или пък адвоката им на тези от СДС Стоянов ? Щом като те са си свършили парите, значи не ги разбират нещата от икономиката. Че дори и коалиция с комуниста от Банкя са напрали. Остава само и с т. нар. от тях цар да направят, за да бъде бъркотията в българската политика пълна. Кризата си е политическа, бюджетна и на политиците.

34

Анонимен

преди 1 година

До 18. Напротив, приказките му са си баш социалистически.

33

Анонимен

преди 1 година

Ляв популизъм и топъл въздух под налягане за лековерното население.

32

До 30

преди 1 година

Икономиста, не обиждаш икономистите! Нещо си се объркал или си толкова tъp, че не знаеш за какво пишеш.

31

Анонимен

преди 1 година

Освен че доходите трябва растът, трябва и държавата да си влезне в задълженията. Иначе инфлация най добре се бори със съкращение на администрацията, автоматизация и намалено потребление. Няма и да е лошо ония 28% безработни мъже между 16 и 35 да им намерят нещо за вършене. С дотации и намалено ДДС нема да стане, бачкане си трябва.

30

Вай генин,

преди 1 година

Нима забрави какво натворихте с твоята дружка Станишката?! С плоския посткомунистически 10% данък, хвърлихте държавата в най дълбокото с водените камък на шията. Благодарение на вас, комунистите и производните ви русофилски продажници след 30 и кусор години демокрация в тунела няма светлина. Замълчи! Не си помагате, и на другите вредите

29

Анонимен

преди 1 година

Kирчо ви изяде хляба!

28

Икономист

преди 1 година

Другото лице на БКП е наистина това СДС, което е направило коалциция с куката от ДС Борисов. Борят се като прасета с тикви, за да продължат да управляват България. Знаем го и Костов, че дори и Петър Стоянов го знаем. По тяхнвото време заплатите бяха по около 10 долара. те да си ги смятах колко бяха в старите левчита. Може и тези от БНБ да им помогнат в изчисленията. Не само за това, но и за инфлацията.

27

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСДС-ДРУГОТО ДЕТЕНЦЕ НА БКП