39

Анонимен

преди 1 година

Ще се търкалят пак комунистически глави, май ...

38

Анонимен

преди 1 година

Говорят, говорят и накрая нищо. Тези дето трябва да го решат също получават големи пари и хич не искат да си ги дават.

37

Анонимен

преди 1 година

Махат плоския и за най-високи заплати 80-90 % данък.

36

Анонимен

преди 1 година

Няма богатство без престъпление!

35

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е НЕ защо се говори за него, а Защо Само се говори???

34

Свръхбеден

преди 1 година

Свръх богатите всичките крадът ДДС. И не плащат данъци , за разлика от бедните работници. На богатите фирмите са под чуждо име в офшорни зони. Повечето свръхбогати живеят под наем за да не ги търсят за измами. Четвърто когато изтекоха панама документите с явните кражби на свръхбогатите, единственият който осъдиха е този който ги разпространи. Гарван на гарван око не вади. От 20 000+ фирми на Фонсека. Гонеха го всички свръхбогати за назидание да видят другите какво ще им се случи ако се повтори.

33

Ха ха!!!

преди 1 година

Този данък ще е единствено за честните богати, които нямат общо със задкулисието. Нали не вярвате че ако Боко или хората около него се върнат на власт, ще вземат изведнъж да плащат тия 1-2 милиарда ДДС на година, които казаха преди няколко години, че липсват.

32

Цъ

преди 1 година

ПЕЧАЛБИТЕ на фирмите днес се формират НЕ от труд и съответна принадена стойност, а от ВРЪЗКИ и достъп до Обществени поръчки - тоест от връзки с Властта. Не съществува честна конкуренция почти в никоя област на производство , здравеопазване, търговия или услуги. Така че ще продължат да Ни Оправят Яко! Без значение Точно Кой е на власт!!

31

999

преди 1 година

СПРАВЕДЛИВА ЛИ Е ЕНЕРГИЙНАТА ПОМОЩ ЗА ЛУКОЙЛ???

30

мак

преди 1 година

Държавата да вземе от богатите всичките им пари, за да се оправи, а спестеното да даде за заплати и бонуси на армия чиновници и правителства. И за зеления.

29

Обективно

преди 1 година

НУЖЕН Е СПРАВЕДЛИВ ПОДОХОДЕН ДАНЪК, А НЕ 10% УРАВНИВИЛОВКА !!!

28

Анонимен

преди 1 година

В много държави имат такъв данък,но тук,е обратното политиците дават милиони под помощи милиони ,и те стават още по богати заедно с политици от тях много също са милионери

27

Божил Божилов

преди 1 година

С повишаване градусите на планета Земя,нивото на океаните,отново се сещаме за една единствена алтернатива наречена Комунизъм.Тези промени,които природата ни поднася ще отрезвят алчните и безхаберни хора към друг начин на живот.Всеки иска да е богат ,но няма място на земята за толкова много богаташи.Тогава по добре равни и бедни отколкото ликвидирани от природата.

26

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за ГЕРБ, за да откраднат още стотици милиарди, че досегашните стотици милиарди са им малко.

25

До ВИЖТЕ

преди 1 година

Във вестника Пик на Пеевски, дали го има и него, а?

24

Гласувайте

преди 1 година

...за Гроздан Караджов, че Не може да си позволи Втори апартамент в Рим!!! Ха ха ха!!

23

О хо хо

преди 1 година

Когато БГ Съд отнеме имотите на тези, на които Декларираните приходи и платени данъци НЕ съответстват на тези покупки, тогава ще дойде демокрацията в БГ. Тоест ТОЧНО НИКОГА!!!

22

ВИЖТЕ

преди 1 година

ВИЖТЕ КОИ СЕГАШНИ ПАРТИЙЦИ СА СОБСТВЕНИЦИ НА НАЙ- СКЪПИТЕ ИМОТИ В ЧУЖБИНА - ИМА ГИ В ПИК.

21

Срал

преди 1 година

До23.Да затова сме най бедната държава, защото всички са некадърници и много искат .90% некадъри и 10% умни и начетени от към алчност абсолютни *** с повече хартийки .Като ви знам състоянието и минимума интелект ,дали ще оцелеете въобще ако ония прости 90% спрат да работят.Започнах да се чудя дали не е по добре руския мир

20

Анонимен

преди 1 година

Колко учени са бедни!!!Богатите не са учени на науки!! Те от родителите си са учени на издевателство над другите и така са богати!!!