15

някойесгрешнихапчета

преди 1 година

Безмислен сайт,не се казва от къде пари за направата му,колко хора работят там,какви пари получават и пр.Питайте бре,*** !Всяка квартална баба ще ви каже актуалните цени безплатно.***

14

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой ги прави тези сайтове, но този много прилича на всички сайтове правени по времето на ГЕРБ като стил, оформление, навигация и най-важното - никаква полезна работа не върши. Принципно този сайт е пример как не трябва да се прави сайт, а и не само този сайт.

13

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно безсмилен сайт.След като има много такива като broshura.bg,katalozi.bg и т.н. ит. н.Който иска да сравнява цени има от къде.Поредната тъпотия от служебните.Ама да уточня че са в пъти по добре от ония измамници от Промяната.Така ни промениха и подредиха,че виждаме докъде сме.Пълен колапс благодарение на тях.После ходете гласувайте пак за тях.Особено важи за софиянци.Вие сте мазохисти големи обаче.Що не стачкувате сега,нали има високи цени,скъпо гориво.Няма пари от Дубай ли?

12

ХАХАХАХАХАХАХА

преди 1 година

ЕГА ТИ БЕЗПОМОЩНИТЕ РАДЕВИ ЧЕРВЕНОГЪЛЪБЧЕТА

11

Радев

преди 1 година

Радев и групата му от измамници, е стига вече лъжи и нелепости! Как така избрахме Радев да ни прави на ***. Имало ли е по хлъзгав, подмолен и комплексиран българин. Кой повече от Радев е унищожил всичко българско.има ли човек предал и продал повече от Радев България. А как прилича вече и на Тодор Живков! Да не е честит новия диктатор българи.

10

Анонимен

преди 1 година

Do Fool еми ви6 ся батка .. Той не трябва да ре6ава на вси4ки и на света пробмти а само на беге

9

Анонимен

преди 1 година

Това е така, защото децата и внуците на дейците от комунистическата партия не могат да намират работещи решения. Те са свикнали да действат чрез купища от документация, бюрокрация, издаване на заповеди, а сега и някакъв съмнителен сайт и си мислят, че проблемът е решен. Всичко това се предава по наследство. Корупцията и мафията от сайтове не се плашат.

8

Fool

преди 1 година

До 5 Сега как е? - разбира се, крал Тиквун първи щеше да спре инфлацията в световен мащаб само с намигане с дясното око. Според мен, за да помогнеш на целия свят пиши на председателя на ФЕД, ЕЦБ, АЦБ и ЯЦБ да иде Боко да им реши проблема с инфлацията. След като го направи, аз лично ще организирам подписка, да го направим пожизнен премиер!

7

Fool

преди 1 година

Като пишем "кухи формули" сигурно се има в предвид една единствена формула за средна стойност. Страшен сайт, за пореден път държавната администрация показа колко компетентен е съвременният български чиновник на тема "работа с компютър". И после се чудим защо сме последни във всеки един показател икономически. С трилогия останала от комунизма толкова...

6

Анонимен

преди 1 година

Покажете ми цените в страни от нашата черга като Сърбия(която дори не е в прехваления ЕС) и Румъния.

5

Възмутен

преди 1 година

Аман от паразитиращи заплатаджии!За раята е див капитализъм а за костюмарите комунизма не си е отишъл още!Грабя наготово с пълни шепи народното благо!Бахтий "държавата"..Бахтий безсмислените сайтове,агенции,агенцийки,комисии и всякакви подобни хрантутници!

4

Сега как е?

преди 1 година

При Бойко 12 години проблемите и дискусиите бяха как на графа вместо топки, сложили акули. Колажи, майтапи и никой не се сещаше, че не може да си купи две краставици и литър мляко. Защото можеше. Е, изфабрикуваха снимчици и сега се радвате на благоденствие при промяната и Радев. Само дето не може да си купите млякото и доматите. На всичко отгоре, някои се канят да ги връщат на власт. Такива мазохисти може да има само у нас.

3

Европа или Ориента

преди 1 година

Ако беше Англия или Франция, Президента и Премиера щяха да излезнат веднага и да кажат , че Главният Прокурор Иван Гешев е Психопат който поръчва изтезания и убийства на МВР срещу неудобни хора и трябва да бъде съден от Военен Трибунал ни уви тук живеят ***!

2

Анонимен

преди 1 година

Друго си беше при Тиквата. Нямаше кухи формули - само пълни Чекмеджета.

1

Анонимен

преди 1 година

Избрахте си популисти като Радев както и Киро и Асен които са толкова некадърни, че с едно постигнато нещо не могат да се похвалят за 2 години а само провали, та какво точно очаквате да се случи?