41

Анонимен

преди 1 година

Елементарно е - никой не иска да прави бизнес в България понеже е малък и беден пазар, и тези които трябва си слагат надценка за тежкия труд и високия риск. Освен това бизнеса е неефективен и конкуренция няма. Има само корупция. Няма нито една причина цените да са ниски, освен ниските доходи. Защо някой западен производител да продава по-евтино в България отколкото в Австрия и Германия, където е ситуиран? Тези проверки няма да намерят нищо, освен очевидното, което го знаят всички.

40

Експертин

преди 1 година

Аз ще ви кажа, защо цените са толкова високи. Нейде по веригата, плащаме за нечие Ламборгини. И още нещо. Не сте ли забелязали, че на чуждестранните вериги, компаниите майки, нямат уау резултати, а такива според ситуацията на пазара. Докато в България.... Те тия тука са първенците. Винаги страхотни финансови резултати. Не само магазините, но и при банките е така. А всъщност, служителите им не са чак толкова добре запалителни...

39

Всеки път,

преди 1 година

когато видя празната пеканова краtyна с втренчения маниакален поглед,автоматично сменям канала,без значение по коя пр0дажна тв го превъзнасят ми$$ирките!

38

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ,КАКВА Е РАЗЛИКАТА В ЦЕНАТА НА МАЛКИТЕ МАГАЗИНЧЕТА!ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ СЕ ИЗКАРАХА ХЕРУВИМЧЕТА!ЗОРОВ НАПРАВО С КРИЛЦА!И ДА ИЗГОНЯТ ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ, МЕСТНИТЕ МАЙМУНДЖУЛУЦИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ!НАВСЯКЪДЕ НАМАЛЯТ ЦЕНИТЕ ЗА КОЛЕДА И ВЕЛИКДЕН У НАС СКАЧАТ И ПРЕДИ ДА ИМА ВЕРИГИ И ТЕЗИ ПРИХВОНАХА НАШЕНСКИТЕ ТАБИЕТИ!ЗАЩО ОЛИАТО БЕШЕ 5 ЛВ.И СЕГА НАМАЛЯВА...ЗАЩОТО ЩЕ ГРАНЯСА!

37

Анонимен

преди 1 година

Ама ние вярваме бе Наско.Като влезем в магазина се уверяваме всеки ден как цените са все по-високи.Иска сигурно да каже да гледаме в сайта и като видим,че вече яйцето станало 1лв/броя хич да не ходим до магазина.Така ще спестим време и пари.Всичките ни експерти такива.Едина вика бяло,другия черно.Хампацумян сега рече абсолютно безсмислен сайт от който никой не печели.

36

Анонимен

преди 1 година

Но не и с тази КЗК, която имаме в момента.

35

Анонимен

преди 1 година

Доби дръжка rлyпоcти и се надява някой да му даде чорап

34

Анонимен

преди 1 година

Държавните служители си стоят на държавната софра пък ако някой им каже да вършат работа го вършат факт Точно кскто каза и те ходят да пазаруват и т.н и виждат проблема Въпросът е кой на каква длъжност е и как си върши работата иначе за съставяне на Актове нямат конкуренция

33

Анонимен

преди 1 година

До 30 Аз ще ти дам пример.Последният месец се заговори за високите цени и започнаха масови проверки от държавни служители. И изведнъж от 500 проверки установяват 400 нарушения. Това какво значи. Че или някой е взимал подкупи и си е траел с години или някой не е ходил да проверява. Но тъй като и държавните служители са хора и ходят на пазар ме съмнява да не са забелязвали нарушенията на големите вериги и на другия ден като отидат на работа да не си кажат " Я сега да им напиша акт на тези".

32

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ се погрижиха да няма конкуренция и неудобните бяха разчистени. Но народа явно го кефи това, щом още гласуват за тях. *** народ, слаба държава!

31

До 33

преди 1 година

Не разбрах по кой закон държавните служители трябва да правят нещо, което ти си въобразяваш, че те трябва да правят?!

30

Анонимен

преди 1 година

На държавните служители им намалиха заплатите, когато държавата пое на 100% осигуровките им, което си е прецакване на държавните служители. Те най-много от всички искат сами да си плащат техния дял от осигуровките като останалите, но в този случай ще трябва да ни вдигнат данъците, заради по-големите разходи за труд на работодателя (държавата).

29

Анонимен

преди 1 година

Държавните служители изпъляват това което им наредят От години се повишавят цените нима не са видели това тези които работят в тази сфера Видяли са го но си държат на мястото и едва ли повдигнали тази тема Иначе държавните служители не внасят никскви вноски плаща им ги държавата т.е плащат им ги тез които не са държавни служители

28

Анонимен

преди 1 година

Далаверите на ГЕРБ няма да успеем да ги спрем и през следващите 10 години, така че цените и по-високи ще стават.

27

Име

преди 1 година

Комкуренция има само на хартия и при малките фирми. Големите бизнеси са чист олигопол, само за пред хората се правят на конкуренти.

26

До 30

преди 1 година

Кой закон не изпълняват държавните служители според теб? Цитирай закон и текст от закона! Прехвърляш вината от болната глава на здравата.

25

Анонимен

преди 1 година

В Лидъл хлаба е дигнат с 15 Ст .сирене и кашкавал са скъпи с сравнение с тмаркет

24

Анонимен

преди 1 година

За 12 години на власт мутрите изградиха стройна престъпна система, която елиминира конкуренцията. Това не е изчегъртано и трябва промяна, която да възстанови България от престъпното управление на ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 1 година

За високите цени у нас обвиняват конкурецията щот нямало такава Лъжи конкуренция има държава няма Държавните служители са там само за да си получат заплатата и топлото място Но А да работят някой трябва да им нареди По висшеят а той само си дрънка за оправдание Къде са българските стоки -изнасят ги Ние кондумираме всичко друго но не и българско и затова е виновно правителството коеъо и да е то

22

Анонимен

преди 1 година

Питай твоите от ПП те знаят как става далаверата