42

contractor

преди 1 година

това ли е новата говорителка на служебните? по хубава нямаше ли? @)?

41

дедо от село

преди 1 година

абе и аз искам някой да ми даде 150 лв.да гласувам, ама няма др.министър "Бях точен с парите"

40

пияница мистик

преди 1 година

Много ми е интересно шефа ти като ти каже за кой да гласуваш, а ти си гласуваш за който искаш и после как ще разбере, че си го излъгал :)))))))))))))) Още повече, че всеки работник живее на различно място и гласува в различни секции

39

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че Демерджиев покровителства кyпeния вoт. Тaрикaтски се опитва да го омаловажи и оставя цели мaxaли да бъдат купeни ясно от Кой. Изборите ще бъдат тотална пaрoдия.

38

Граждани и гражданки

преди 1 година

Помогнете на един луд, който е преследван от Гешев, поръчал му бил убийство. Налазил е всички форуми и определено имам притеснения за състоянието му.

37

И какво от това?

преди 1 година

Важно е да сме точни с парите.

36

Милионер

преди 1 година

Корпоративен вот ? Че дори и той изместил купения. Аз съм председателн акорпорация, но нито съм купувал, нито пък продавал воторе или пък главосе. Имам си собствен глас, който струда доста пари. Честита 2023 г. на приятелките ми от Днес.

35

Лорд Стамат

преди 1 година

Това явление купен вот го има само сред бедните духом народи, глyпавu, наивни и необразовани. Няма как някой да контролира собствения ти вот, дори и да ти е платил за това, и умния човек го знае. Плачи майко България за тоз народ от глyпоcт ocкотял!

34

?

преди 1 година

ГЕРБ спечели миналите избори и с помощта на ДПС, Копекката и БСП прие антикорупционните закони необходими за отключването на милярди по плана за Възстановяване.Прие законите необходими за приемане на БГ в Еврозоната. Премахна лобиските поправки в законите възпиращи БГ да влезе в Шанген ....Ха ха хаааа ха хааа ха..майта бе Уили..Прие само Хартиената Бюлетина, за да може да си купи изборите и да контролира малцинствата защото ще е ясно в секцията в наше село дали се гласува правилно. И друго НЯМА

33

Анонимен

преди 1 година

БАЦЕ БОЦЕ,АКО ПУСНЕШ ПО 600 КАЙМЕТА НА ГЛАС ЦЯЛ БУКОВЛЪК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕ!!...

32

Анонимен

преди 1 година

корпоративния вот ние сме колко една корпорация целата държава леко си измисля

31

Анонимен

преди 1 година

Тоя ходещ никролог чантаджия до кога ще дърпа яслата ??? Държавата да не му е бащения та да не дава шанс на младите . България на всички а не на едни и същи доживотна бащения . Марш от там дъртак дебе.логъз .

30

карачанаков

преди 1 година

За сетен път се убеждавам че алкохола не прощава,примери колкото щеш и този и онзи преди него прав е бил Пената.... тези двамата и онези тримата

29

За 26

преди 1 година

Недей да лъжеш! Имаше три партии, доколкото си спомням! За която и да гласуваш, ясно е, че БКП управлява.

28

Да допълня...

преди 1 година

Следете , но не се месете. Това е работа на собственика.

27

баба Пена

преди 1 година

И как точно ще разберът собствениците за кого ще гласуват неговите служители, ще им светят в стаичката ли? Камера ли ще инсталират за да гледат...... как точно

26

Гроби Таласомо

преди 1 година

Ето, Демержи, вчера ти писах, днес си коригираш мерника. По-страшния е корпоративния вот, защото той формира "тъврдите ядра" на ОПГ-тата, които анричаме "политически партии". В основата му стои икономическата зависимост, която си е чисто робство, дайте да си го кажем в прав текст. Става дума за роби, които ще гласуват, както им каже феодала. Но не може да бъде хванат, както платения. Корпоративният вот създава "център за пропаганда", която обхваща и външни кръгове, семйества, приятели и т.н.

25

Анонимен

преди 1 година

В такъв случай имаме вече купен и платен /корпоративен/ вот. Корпорациите избират тази политическа партия, която би им осигурила безгрижно бъдеще и най-високи печалби.

24

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

И кой ще гласува? Столипиново,Филиповци...турците,арменците,евреите,пъмъцитеАз съм Българин и никоя политическа партия не ме представлява.Няма да гласувам за партиите на ромските малцинства.Представляван съм само от Великата Руска Освободителна Армия!За нея вече съм гшасувал и със сърцето си и с разсъдъла си.Да живее Русия Свята!

23

УУУУ

преди 1 година

Тоз пухльо,адвокат на престъпните милиционери освен да се оправдава,да ви прави на балсами и да дрънка безсмислици,нищо друго не върши!Закривай МВР!