31

Питам

преди 1 година

До Дзивко 24 А ти спря ли да помогнеш на катастрофиралия моторист , или отпраши с пълна газ , да не те влачат по съдилища ?

30

Я па ти..

преди 1 година

До бг смешки 2 21 Идиотщина било...Има го в САЩ и Русия. И там ли е идиотщина.Хората се радват на пролетта и свободата.

29

Пещерата

преди 1 година

По Александър Малинов 10 минути се влачи цяла колона и на всеки 20 мотора 2,3 се режат на прекъсвач... пълни ***. Чувал съм от познати мотористи, че това даване на пълна газ било за да ги чуят и видят автомобилите. Е като са сами на пътя от какъв зор дават газ да кънти цяла София..

28

Анонимен

преди 1 година

Защо се разрешава това да се случва по обществените пътища и защо всички останали трябва да се съобразяват с прищявките на такива мизерници? Днес се прибрах от Италия и полетът ми беше по-кратък от прибирането до Бояна в създалото се задръстване. Щом Столична Община е разрешила такова събитие то трябва също да са готови да обезщетят хората за загубеното време, нерви и гориво, което обаче никога няма да се случи. Да ходят някъде извън града и там да се наливат с бира и взаимно да си лапат п*шките

27

Нещо

преди 1 година

Много комплексари с тия мотори. Белким забият някое гадже. Ама са си *** повечето.

26

да знаете

преди 1 година

Много от тези симпатяги няма да закрият сезонЯ.......

25

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли маршрута на откриването

24

а това че

преди 1 година

разбуждат хората през нощта не се споменава както и много тунинговани коли с раздрани ауспуси и защо народа измира и този шум и стрес

23

Анонимен

преди 1 година

На всички гадни мотористи пожелавам авария след авария, а на тези, които уважават и се съобразяват с околните - респект!

22

Дзивко

преди 1 година

Един вече катастрофира на Сливница, преди Опълченска, не знам подробности, дано няма жертви

21

бг смешки 2 до КК

преди 1 година

защото там има държава а тук не !

20

Кк

преди 1 година

Живял съм в 4 различни държави в Европа с много повече мотористи и мотокултура от нашите измислени клаксонджии, м.иришещи на евтина бира и скара. Не съм виждал никъде да се блокира движението в половин столица заради 'мотосезони' или 'събори'. Тези неща се правят винаги извън града по полянките. Само у нас нормалните граждани винаги трябва да се съобразяват с някакви алкохолици и техните раздясали т.рошки, половината от които нямаше да минат и първоначален преглед в Запада.

19

бг смешки 2

преди 1 година

в една нормална държава тази идиотщина няма как да бъде позволена но тук се толерира защото народа е яко зле и допуска всичкото това с лека ръка !

18

Анонимен

преди 1 година

'Пази моториста' при положение, че именно самите те не спазват НИКАКВИ правила за движение. Създават абсолютно незаконно собствени ленти за движение по светофарите, после я в насрещното то, я отнемайки предимство на всички, па на пешеходни не спират, с минимум 150км/час се кара 2 градски условия. А от горе на всичко явно няма правилник за тях, защото някой да е видял някога спрян от катаджии моторист?

17

!

преди 1 година

Да, засякоха ме вече няколко пъти днес!

16

ааааа

преди 1 година

измислена държава ! напълно ...

15

Анонимен

преди 1 година

Станишев ще бъде ли? Защото Елена знаем, че е паднала от мотора.

14

Анонимен

преди 1 година

Нинова там ли е? Манолова там ли е? Нали се щракнаха подпрени на мотор?

13

Боянския

преди 1 година

Кери са са добират в Калното платно на околомръсното София

12

Анонимен

преди 1 година

Сезонът на донорите е открит още от миналия уикенд -- 80% от хвърчащите из Дефилето стават единствено за био материал...