53

ЕС реши

преди 1 година

преди години, всяка държава сама да си определя времето. На някой хора физически и психически се отразява много зле смяната на часа. Нали в България ни управляват ...., кой да мисли за хората? Важното е да си вдигат заплатите по няколко пъти в годината.

52

Стрес

преди 1 година

Еврог ейовете - заплатаджии, така и не отмениха това без умно местене на стрелките всяка година.

51

Циркадата

преди 1 година

Доц. Сотир Мирчев: "По-важно от избора летен-зимен часовник е как менажираш времето си." Видно е, че у нас фъкано с мениджъри, но само заплатите им са големи. Някои от коментиращите симплекси си мислят, че времето може да е само ракиено. Днес сутринта, като преместихте стрелките, преместихте ли Слънчето, Луната обърна ли си прашките наопаки. Разположени само на няколко Меридиана трябва за капризи да се местим като п.р+ъд-ливи.

50

делю хайдутин

преди 1 година

ЕС си го каза ясно,че всеки сам си решава!И за това българина ще се посере от страх,че трябва да вземе решение!

49

Анонимен

преди 1 година

Това местене разказва играта на хората, нищо друго.

48

Анонимен

преди 1 година

84% от хората искат отмяна , а на върхушката на ЕС не и пука за това ! ЗАЩО ВЪОБЩЕ ЧЛЕНУВАМЕ В ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЕС ???

47

номер2

преди 1 година

Смяната на времето е нещо чудесно, измислено от мъдри хора! Настоящите чалгаджии не могат да го разберат!

46

Ильо Минатов

преди 1 година

До Анонимен1979 -абе курифей след като се работило денонощно 24ч. какъв е смисъла да се мести часа? Тази практика я въведоха човекомразците с цел да им развалят биологичния часовник и да се съкрати живота им. Европа каза от 2021 вече няма да местим часа нашите не могат да вземат решение кой час да оставят голям спор големо мъдрене -Свинари ни управляваха и свинари и управляват и сега ....

45

Джендъринапред

преди 1 година

Спрете с тази безмислена и вредна практика,никаква полза от нея ,а само вреда.малоумницииииии

44

Анонимен

преди 1 година

до анонимен 38 ; Докато има ЕС и нашите чичкопаричковци в МС им лuжam седалищтните части за пари , тази npocmomuя няма да я махнат ! Кой се отказва от готово средство зо тормоз на народонаселението , щото колкото по-изтормозено е , толкова е по-послушно. Нещо като клонинг на пЛандемията или обратното ...

43

Анонимен

преди 1 година

Докога този изкуствен национален стрес с това местене на времето ? Кой е държавния орган, който може да го спре и кога ще се случи ?

42

Софи Маринова

преди 1 година

Тази нощ съм пак сама, на тази зла земяяяя,тежи над мен студена тишинаааа

41

Циркадата

преди 1 година

До Анонимен10. Цял живот работих с три времена:GMT, LT, BG time. За денонощие сменях половината меридиани. Шест месеца, ненормиран работен ден, най-малко по 12 часа и нямах проблеми. Чета, че ти си удачен, работлив, имаш приятели и си много доволен, НО всъщност имаш голям проблем-успокой си ЦИРКАДАТА, защото не ми изглеждаш нормален.От Дедо ти Морз-бивш ОК Риболов.

40

шмatka

преди 1 година

хайде спрете се с тая простотия! В тази жалка препиккана колония никой не може да вземе едно свястно решение!

39

SS

преди 1 година

КОГА ЩЕ СЛОЖИТЕ КРАЙ НА ТАЯ ЕВРОПЕЙСКА ПРОСТОТИЯ ?

38

Анонимен

преди 1 година

Аман от тази гл*упост... толкова години не могат да вземат решение да я махнат. А ние си мрънкаме по форумите и накрая се примиряваме, както с всичко.

37

Хейт

преди 1 година

Смешната европейска комисия толкоз може. Дори един *** въпрос с часовите зони не могат да уредят, пък камо ли нещо по-сложно.

36

Анонимен

преди 1 година

Миналата година нали беше за последно, защо пак? Какво мощно производство работи в БГ за да се правят икономии? Кой ти работи на полето до късно бе? Глупости!

35

Лекар

преди 1 година

36, дрън дрън , дървен философ. Работодателите само се нагласят според служителите

34

Анонимен

преди 1 година

Тази нощ ушевите корумпета ще щавят и правят ескорти един час по-малко. Докато изпият кафето,олюпят семито,двама -трима на абонамент, няколко пияно-друсани ескорта и хоп то се съмнало.