18

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че хората придобиха имунитет срещу Ковид вируса и заразяванията, са малко. А изминаха цели 7 есенни и зимни месеци. Последният път от МЗ бракуваха 2,5 млн. броя серум против Ковид! Зимата свърши,идва пролетта. Язък за Земека и Пфайзер! Дано покрай изборите,които пишман-политиците и депутатите ни поднасят, не пламне някоя епидемия. Българите вече не горим от желание да гласуваме покрай театрото,поднасяно ни от ББ, харвардците и дуета на ДБ, но 100-150 лв на глас съблазняват...

17

Анонимен

преди 1 година

256 души в болниците. Болнични, лечения, обслужване, после още болнични, карантина на близките, рехабилитация, постковид, инвалидизазия, ТЕЛК .....и така до безкрай. Само защото ги е било страх да се ваксинират.

16

Анонимен

преди 1 година

Справка за последните 7 дни: Лихтенщайн - 52 починали на 1 млн население. България - 1 починал на 1 млн население. С две думи - смърртност в Лихтенщайн 52 пъти повече от България. Лихтенщайн са ваксинирани около 90%. По същия критерий Сан Марино имат 29 пъти по-голяма смърттност от България за последните 7 дни.

15

Умен ваксър

преди 1 година

Тц, Тц, само 2 починали!!! Ако се бяхме ваксинирали, сега щахме да имаме много починали и много заразени като в напредналите държави и щяхме да сме първенци. Ама ние гллупави. Казвах ви аз, ама вие си мислите, че земята е пллоска.

14

До 11

преди 1 година

Значи ако в България има един заразен и той почине, това е страшно, защото смърността според твоята логика е 100%? А пък ако във Франция, починалите са 1000 души, а заразените са 1 000 000, то всичко е наред, защото смъртността е само 0.1%? Уникална логика, гениален ум!!!! Бързо отивай да се прегледаш при психиатър, момче!

13

До 11

преди 1 година

"Във Франция умират 0,3% от заразените, а в България 1,5%. Толкова за Франция"Искаш да кажеш, че във Франция починалите са 10 пъти повече на глава от населението от България, а заразените са още повече?

12

Кови ..удар .чо

преди 1 година

Абе ей....Шшшшш... Що си мъ истрилъ?!? Ас пак си сложа бууууууустер и ударя иднъ здрава злобарка....Ъъъъхххххххъъъъъъъъъ...Мммммммнннйййммм.. . Бууууууууууустереееерррррррррррррр..дъ живей Файзер! Бууууууууууустереееерррррррррррррр за сички ..

11

Анонимен

преди 1 година

Във Франция умират 0,3% от заразените, а в България 1,5%. Толкова за Франция

10

мРНК влачи,диря няма

преди 1 година

"Схемата за увреждане от ваксини увеличава броя на служителите си, тъй като исковете за обезщетения от ваксини Covid продължават да нарастват" - Увеличаващото се търсене на обезщетения за увреждане от ваксини Covid е довело до 20-кратно увеличение на броя на служителите, които обработват исковете, сочат данните на Telegraph. https://telegraph.co.uk/news/2023/03/24/vaccine-damage-payment-scheme-boosts-staff-numbers-four-80-covid/

9

Анонимен

преди 1 година

Бърза справка в уорлдометъра и о! Чудо! Ваксинирана Франция има вчера 100 починали. да ви е сладко!

8

до 888 за последните

преди 1 година

Колкото повече бустер вакса, толкова повече......"Случаите на Covid скочиха с 14% за една седмица" - Анализаторите на Службата за национална статистика изчисляват, че почти 1,7 млн. британци са били носители на вируса през всеки един ден от седмицата до 13 март, което е скок с почти 14% спрямо предходната седмица, съобщава Mail. https://dailymail.co.uk/health/article-11898503/Covid-cases-jump-13-week-officials-warn-one-SEVENTEEN-people-infected.html Че ние направо сме си добре.

7

До 5

преди 1 година

Повреденият е само един. От такива като него в момента си пати цял свят. Виж Франция например, ние сме на дъното, та се опитваме да вкараме малко мозък на вярващите в манипулации.

6

Анонимен

преди 1 година

Новите безсимптомно болни, които, ако не си бяха правили тестове със съмнителна достоверност- нямаше да знаят че са болни. Всъщност, ние не знаем дали изобщо някой се тества или от Портала си пишат произволни числа, колко да се поддържа фейкдемията. Починалите не става ясно от какво са починали. Не пише.

5

Анонимен

преди 1 година

Aбе тук на вас какво ви има? Как стигнахте до такова когнитивно разстройство?

4

Анонимен

преди 1 година

Увеличават се бройките на невярващите и нормално мислещи хора

3

Анонимен

преди 1 година

888 за последните 7 дни. Бавно напредваме. За 40 дни сме качили само от 244 на 888 нови случаи за 7 дни

2

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата измама в човешката история. И мисирките скоро ще отговарят за разпространяването и.

1

Анонимен

преди 1 година

Още има овце, позволяващи да им правят фалшив тест, с който съответно може да ги диагностицират единствено с фалшиво заболяване.