29

до Зоро

преди 1 година

"Бащаткото" настоява за Анонимност! -))))

28

Зоро

преди 1 година

За бащата нещо не се споменава...

27

Анонимен

преди 1 година

Щастие!Бебче!

26

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо, че е родила, но защо за украинката се пилеят нашите пари за изследвания и т.н., а за бременните българки няма средства от дъравата? После ахкаме, че сме най-бързо топящата се нация в света. Докога ще хрантутим бежанците?

25

Анонимен

преди 1 година

Някой се чудят защо е родила ! Защото умират украинци, защото може да е загубила брат, син или роднина в боевете и иска да съхрани живота. Това е силата на жената, да дава живот. Даже Сталин е казал "заубите нямат значение, жените ще родят нови". Е това прави и жената, ражда както може , и от когото може ,и където може и забременява както може, непорочно, духовито, със задна дата. Няма значение как, имаме нов живот. Слава на господа

24

Анонимен

преди 1 година

До До 26 И аз преди години чух това в предаване по нац.телевизия. Наистина говореха такива неща за клиника в Швейцария, където могат да предизвикат овулация независимо от възрастта. Но дори и да е истина, кой знае колко струва такава услуга. Тази балерина сигурно си е замразила нейни яйцеклетки или ембриони.

23

До 26

преди 1 година

"Казваш, че на 58 г. яйчниковият резерв е отдавна изчерпан. Защо тогава лекар от швейцарска клиника още преди години обясняваше, че могат да предизвикат овулация и у 80-годишна жена?" ----- Точно така, лекарите могат да ПРЕДИЗВИКАТ овулация, не природата. Медицината вероятно може да заплоди и мумия, но това е едно от извращенията на нашето време. Защото природата създава поколение, когато майката може да износи и роди здраво дете. И после трябва да бъде отглеждано поне още 20 г., за да оцелее.

22

xoxo

преди 1 година

#26Няма такова нещо като овулация на 80 години.Настъпи ли менопаузата,няма яйца,няма овулация.Вероятно тази жена износва чужда яйцеклетка или своя ,която е била замразена

21

До По Законите на(9)

преди 1 година

Казваш, че на 58 г. яйчниковият резерв е отдавна изчерпан. Защо тогава лекар от швейцарска клиника още преди години обясняваше, че могат да предизвикат овулация и у 80-годишна жена? Нямам медицинско образование и не претендирам да разбирам тези неща, но от текста на онова интервю останах с впечатление, че под въздействието на хормони предизвикват узряване на яйцеклетки, които са налични в яйчниците на възрастна жена, но не могат да узреят поради пониженото ниво на нейните хормони.

20

Анонимен

преди 1 година

Бащата е 17 години по-млад .Това гарантира здравето на бебето.

19

До Славян 15

преди 1 година

И аз предпочитам тук да има украинци вместо индийци. Някой по-долу не е съгласен с твоето мнение, но той не съобразява каква част от днешните украинци са потомци на населението на някогашната Велика България. Дали случайно през 1877 г. руският император е пратил украински полкове да воюват за свободата ни ?

18

Анонимен

преди 1 година

Случая прилича на експеримент като сурогатна майка. На тия години жените нямат яйцеклетки. Менопаузата настъпва много по-рано. 20 години не могла и сега станало да бе да, то така става това забременяване.

17

Обективен

преди 1 година

Попаднала е на расов българин,дето и на баби семката му лови.

16

ПроСоТо

преди 1 година

"ВСИЧКО ЗА ОКРАИНКАТА!"...."Добре дошли,раждащи и скубещи НАШИТЕ пари "бежанеци" !...И въпрос:-ЩЕ ИЗПРАТЯТ ЛИ НА ЗЕЛЕНЯСАЛИЯ СМЕТКАТА?!...Защото ТОЙ-Зеленясалия,получе стотици милиони в помощ на собственото му население !...Какво чувам?..-Смех?..-Викате "Ама тия милиарди НЕ са за нещастните укри бе,те са за Зеленясалия и антуража му" ?...Да меле мелницата на войната..

15

Анонимен

преди 1 година

100% някой наш Ом я е оправил миналата година по морето... и о, чудооо!!!!

14

до славян

преди 1 година

"""""Аз съм за, примерно украинците да изместят по численост нашите ромеи!""" ---- И когато един ден ти се превърнеш в ромеин за тях, ще ти бият шута от Бг или по-точно от Нова Укропия!

13

Анонимен

преди 1 година

Да са живи и здрави и двете. Всяко дете е Божи дар!

12

Анонимен

преди 1 година

Бременността, обаче, настъпва в разгара на войната в Украйна и превръща майката в бежанка . . . . в сходна възраст! . . . . . . . . . . . . . . . Украинките вече са направо богини и могат да зачеват когато си искат и както си искат напримерс устно осеменяване чрез транспорт на осеменителна течност в устна кухина! Йеп!

11

Хмм...

преди 1 година

А бащата, за него нищо? Варианти има два, или е мобилизиран да трепе врагът заради мераците на непрания или е просто неизвестен.

10

Анонимен

преди 1 година

Тия украинки плъзнаха да се шлякат из цяла Европа и сега нямат спиране. Кой знае кой *** изгоря сега с издръжка за бащинство...