39

Анонимен

преди 1 година

Прав е другарят Песков!Поредното зловредно западно влияние, рушащо моралните устои на обществото с пропаганда идваща от организация на чужди агенти. Може докато са загасени лампите чужди тайни агенти да изненадат жените по леглата, докато мъжете им се чудят къде да се скрият да не им връчат повиквателна за военна служба.От сигурен източник разбрах, че в списъка с агентски организации предстои да вкарат и детските скаут групи - та те подготвят истински бъдещи диверсанти!

38

Анонимен

преди 1 година

Не обичам тъмнината! Обичам светлината! Поради тази причина не мога да угася лампата!

37

Паню Баирски

преди 1 година

Русия за в бъдеще няма да се включва в нищо, защото никой за нищо не ги иска тия въшкарници!

36

Расиискии

преди 1 година

Рашистите във от б0г.

35

Асан

преди 1 година

И аз :)))

34

Хохохо

преди 1 година

Много ясно, тази инициатива е на Човечеството!!! Как да се включи московия

33

Алекс

преди 1 година

Логично.Русия не опазва,само разрушава.

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя час на земята и други такива либерални тъпотии са за дресирани зомбита

31

Анонимен

преди 1 година

Е нормално да не се включат в часът на земята, те все пак не са от планетата. Предлагам и на Руснаците да се включат в часа на марс и да се изместят цялата нация там за да са щастливи и да не се страШуват че някой ще им вземе нещо

30

Анонимен

преди 1 година

До Ти да видиш Ха-ха! Колко ли ток са похабили, и колко хартия са напечатали, за да си формулират таз велика еко идея? А колко журналисти и зелени активисти хонорари ще вземат, за да ви "информират" за ползите от тази своя идея? "Световен фонд за природата" Иии-ха! Било знак в подкрепа на действията им.

29

Ти да видиш

преди 1 година

От час на земята в час на природния газ да го преименуват. За да намалят потреблението щот е скъпо какви ли не простотии измислят.

28

Анонимен

преди 1 година

В мероприятия за тъпоумно, естественно, че не.

27

Анонимен

преди 1 година

В тоя час аз ще включа всички отоплителни уреди, цялото осветление, телевизори, радио, компютър, пералня...

26

Това е

преди 1 година

Защото Земята не иска Русия да се включи в Часа на Земята !

25

Анонимен

преди 1 година

Кой го боли??? Нигерия са 2 пъти повече по население!!! Тия рубашници що се мислят за важни???Като да се поосраали да натискат червеното копче, то за нищо не стават и никой не ги брои за нищо!

24

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си имали всичко? Ха ха ха. Затова ли цял Сибир мига като дискотека? Мислите, че никой не знае, че сте на режим на тока? Ха ха ха. Вижда се от Космоса. Но истинската ИЗЛАГАЦИЯ ще настъпи, когато в Раша въведат и режим на газа. Поради липса на производствени мощности и пари за заплати в сектора. Руснаците ще си носят нафта в кофи за вкъщи. Като в Афганистан.

23

Българин

преди 1 година

Този "час на Земята" е пълна глупост. Ако искаш да правиш нещо за планетата, прави го постоянно. Това че къщите ще си загасят лампите и телевизорите веднъж в годината, докато шофират милиони автомобили, хиляди самолети са във въздуха, а най-замърсяващите предприятия си работят ... нищо няма да промени.

22

Анонимен

преди 1 година

Да се включат тогава в часа на Мелмак? Смешници, кой иска изобщо в нещо да се включват. Да си се прибират дОма и да забравим за съществуването им.

21

Анонимен

преди 1 година

Тия *** ще направят най-голяма услуга на Земята, като изчезнат скорострелно от нея, та най-сетне да си отдъхнем от мерзостите им.

20

Какъв час на Земята?

преди 1 година

Големите компании са сред най-големите консуматори на енергия и замърсители на природата. А тези, които се рекламират като природозащитници, са спонсорирани точно от големите компании. "Часът на Земята" всъщност е часът на лицемерието.