34

Анонимен

преди 1 година

Една цена за да падне трябва да има конкуренция,която да наводни пазара със стока.Чичко комунист унищожи дребните и си създаде монопол като допусна големите вериги вътре в градовете.За да има ниски цени,трябва да има много дребни във всеки един бизнес,какъвто и да е.Е сега скъпо било.Е как да стане?Чичко комунист се писа демократ-капиталист и като унищожи дребните производители,стана основен вносител и дистрибутор на стоките,които вече не се произвеждат тук.Няма конкуренция и той си трупа пари!

33

Истината

преди 1 година

От българските спекуланти по-алчни нема !

32

Пари на вятъра

преди 1 година

Поздрави от Чехия. По магазините има поне 10 вида слънчогледово олио с различни цени. Тъй че другаре, само с нищоправене (безсмислени сайтове) инфлация не се бори.

31

Анонимен

преди 1 година

Защо името на сайта е английски? Тук да не е Англия? Просто нямам думи..

30

Анонимен

преди 1 година

От сайта разбрах само, че София е най-скъпият град, което не е голяма новина.

29

Анонимен

преди 1 година

Пореден пример как не се прави сайт. Ползата от сайта е нулева

28

Анонимен

преди 1 година

Типично чиновнически сайт...тромав за ориентация и абсолютно непонятна навигация, тотална липса на информация и създава усещането, че всичко е проформа и бутафорно...както е на практика

27

Анонимен

преди 1 година

Още един пропуск е че има някаква цена на дребно но не се казва от къде идва.

26

Анонимен

преди 1 година

В сайта липсва информация от миналата година. Поне на годишна база трябваше да има информация.

25

Анонимен

преди 1 година

Чудя се защо държавата не използва домейни на кирилица. Трябва да се ползва това въведение и точно държавата да го дава за пример и да се ползват български думи.

24

Анонимен

преди 1 година

Цените на храните са толкова високи зщото зеления чорап и неговите съветници прибират процент от вноса на всяка храна. Иначе прибират и от дрогата. В момента зеления чорап е върха на пирамидата на контрабандата и каналите за дрога

23

Радев и ко

преди 1 година

Са нещо като шериф в ам. Град. Избрани са и иМ СЕ ПЛАЩА ЯКО за да пазят народа. Мутрите обаче тъпчат народа с монополни цени!!!! И шерифа вика аз ще наблюдавам и ще обявавам.Ай сикттир. За какво ни е това правотелство????

22

Анонимен

преди 1 година

немското масло с краварката във фантастико беше над 9 лева. Аз даже си помислих че дават 2 пакета на промоция а то се оказа почти колкото президента ойто в момента е около 11 лева.

21

АнонимеН

преди 1 година

ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА Е ТОЯ САЙТ! НАПРАВЕН Е ЗА ДА СЕ ЛЪЖАТ ХОРАТА , ЧЕ ЦЕНИТЕ СА ТОЛКОВА ВИСОКИ А ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА ТОЛКОВА ВИСОКИ И В МОМЕНТА!!! МАСЛО 250 ГРАМА Е ДО 5 ЛЕВА НА ПРОМОЦИЯ В ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ! ТЕ СА НАПИСАЛИ , ЧЕ Е 7.50 ЛЕВА КОЕТО Е ЛЪЖА!

20

Анонимен

преди 1 година

Общо взето пак няма да има контрол,а само информативно ще знаем с колко ни лъжат. Има десетки пустеещи общински сергии във ваеки град. Да се дадат на символични цени на производители. Да си продават продукцията директно там на ниски цени

19

Анонимен

преди 1 година

До 20 С ресурсите скоито разполага средната заплата в Русия трябва да бъде 20 хиляди долара,а не да се сравнява с бедна България

18

До 20

преди 1 година

Митрофанова ли ти го подшушна? 2700 лв средна у Русия са мираж, може би след около 50г и да ги стигнат

17

До Хахаха

преди 1 година

Проблема с обезлюдените села не е само в Бг! За сметка на това в държавите с този проблем, цените са достатъчно по-ниски. Земите се обработват, не пустеят, дори достигнаха да умопомрачителни цени на кв/м, като преди 10тина години се продаваха за жълти стотинки. Сега само земи трето качество или такива с каращи се наследници пустеят.

16

Анонимен

преди 1 година

В момента в Русия средната заплата е 2786 лева.1 литър мляко - 1.20 лв.1 яйце - 10 ст.1 литър олио - 1.75 лв.1 килограм банани - 2.10 лв.1 килограм хляб - 1.30 лв.1 килограм пушен свински врат - 9 лв.1 килограм картофи - 40 ст.

15

Анонимен

преди 1 година

Стига с ПР акции. Будалите не свършия