26

Анонимен

преди 1 година

И още: "31. Още било казано:"Който си напусне жената, нека й даде разводно писмо."32. Аз пък ви казвам, че всеки, който напусне жена си, освен по причина на прелюбодейство, прави я да прелюбодействува; и който се ожени за нея когато бъде напусната, той прелюбодействува." (Матей, 5 глава)

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23. Бих казал, че не само еднополовите връзки се считат за грях в старите свешени текстове. Най-високата летва за мен е изчереното от Господа Христос: "Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействувай".28 Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си." (из Матей, 5 глава).

24

Анонимен

преди 1 година

На къде отива тоя свят леле леле...мако мила

23

Зелен Демократ

преди 1 година

Най-лесно се опорочават, извращават младите мъже, когато им забраниш нормалните контакти с жени, затова навремето измислихме замонашването и правилата за католическите свещеници и после се чудите защо Църквата се е превърнала в това, което е!

22

Анонимен

преди 1 година

Кардинал Герхард Мюлер е прав, тези се опитват да съсипят християнската религия.

21

Анонимен

преди 1 година

Нали в древните свещени християнски книги еднополовите любовни връзки се определят като тежък грях? Тези реформи ли ще правят? Аман от реформатори, които вървят срещу природата!

20

Анонимен

преди 1 година

17, Жижи, нещата за които говориш се правят в католическата църква от самото й създаване. Някой на яве, други не. Примерно те имат катакомби с останки на т.нар. "светци", които те твърдят че правели чудеса. Това е гнусота пред Бог и изрично е забранено в Библията. Това е сатанизъм. И още стотици примери има. Потърсете видео "THE ORIGIN OF ROMAN CATHOLIC CHURCH - BABYLON", ако постна линк тук ще го изтрият. Там много добре се описва как е произлязла католи1еската църква.

19

Анонимен

преди 1 година

Самата католическа "църква" е еретическа, т.е. против Бог. Тези сатани са извратили Божието слово и дори не крият богохулството си. Това датира от епохата още по времето на император Константин, който решава да узакони християнството но без да гони езичниците. Така се формира сегашната католическа църква (първия звяр в Откровението на Йоан), смесица от християнство и езичество, което Бог ненавижда най-много от всичко.

18

Стефан

преди 1 година

Хитлер щеше да ги оправи !

17

Анонимен

преди 1 година

Ненормалници безпътни...!??

16

От хората

преди 1 година

До11-Те са я чели ,но я тълкуват както дявола евангелието,т.е.както им изнася.Но,ГОСПОД си знае работата.

15

Жижи Аллин

преди 1 година

Официално католическата църква абдикира като пристиянска институция, вероятно предстои в близко бъдеще да одобрят и сатанистки ритуали и езически жертвоприношения.

14

Анонимен

преди 1 година

Света пътува към *** си. Ако до 2-3 години няма масова световна революция, значи часовника е започнал обратното броене. Давте се пари за оръжие, но за гладните и болните в Африка и Азия няма. Световното богатство е в ръцете на 2% от хората. Еднополови, безполови, джендеросани... Вдигат пенсионната възраст. Здравеопазването става все по-скъпо и недостъпно. Образованието загива... Идва края.

13

Смел Гибсов

преди 1 година

Дори и гълъбът е заменен с гларус .... :D

12

Анонимен

преди 1 година

Хванал ги е сърбела

11

Анонимен

преди 1 година

знаем ги тези от ватикана педофили и мъжеложци..

10

Анонимен

преди 1 година

Не само, те са и по децата и това го одобряват.

9

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво одобрявам , но е хубаво да прочетат БИБЛИЯТА , там си пише каквото трябва .

8

Анонимен

преди 1 година

До обективенЧичото с мустака е убивал предимно европейско бяло население, не само евреи и руснаци, поляци, а и от доста хора от други европейски държави, да гние в ада! Имало е и еничерство, принуждавал е да пращат на фронта хората от окупираните от Хитлер държави да умират за него и за немците в окопите на ВСВ!

7

Анонимен

преди 1 година

Тия свещеници кой знае с какви компромати ги държат най-вероятно пдофилия.