39

Jose

преди 1 година

До 35.човек ако иска да учи няма значение колко часа има.испанския го научих съвсем сам,от учебник,който купих за 20 ст от руската книжарница.за прозношението питах никарагуанци,работещи тук.нивото ми е C1

38

Jose

преди 1 година

Аз съм филолог.в областта на езикознанието смело твърдя,че по добри от руснаците няма

37

Анонимен

преди 1 година

Помните ли времето когато в петък имаше руска телевизия?През лятото вечерта ако някой гледаше телевизия и чуеш стрелба и викове на руски-значи ясно-петък е! Не се чудиш.Никаква полза няма от руският език.Като студент никаква литература не можеш да ползваш.

36

българин

преди 1 година

Е,навремето като учехме руски 11 години та какво? Сега на руски никъде нищо не можеш да прочетеш.Ако си инженер или лекар 90% от университетските учебници които се намират в интернет безплатно са на английски,6-7 % са на немски,3-4 % са на френски и 1% на испански.След 15 години руснаците превеждат някои от тях и в преводите им понякога има грешки!Руският език които тогава учех сега не ми трябва!Когато синът ни тръгна на училище започнах английски.И оцених огромната разлика между Русия и света!

35

И правилно

преди 1 година

Не на робовладелския запад!

34

карачанаков

преди 1 година

А в България кога ще влезе в сила споразумението липсва ни изучаването на руски език. Липсва ни и руската телевизия,какъв кеф беше някога всеки петък само руска телевизия.Едни новини и каква любов и как се мляскаха Тато и Брежнев интересно какво би казала Корнелата относно *** идеологията и едни филми, нямаше филм без влак и кон ама не Лавров а истински кон .

33

Сата НАТО

преди 1 година

Не е ясно - защо за такова нещо се изисква междудържавно споразумение. Или да се похвалят пред мужи ците какво влияние имат?

32

Наско ментата

преди 1 година

Демографски най-бързо развиващият се континент Африка се ориентира към Русия,по простата причина,че вижда как макар и вече независими държави ,още ги третират като колонии западните държави.А в тяхната демография и ресурси се крепи бъдещето,не на ЛГБТ на запад.

31

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой е първият език, защото вторият е избираем и не знам колко египетски студенти ще изберат езика на държава която си е подписала смъртната присъда и е тръгнала към небитието.

30

Анонимен

преди 1 година

И аз едно време в училище трябваше да избирам ВТОРИ чужд език. Избрах испански. С буквално 2 часа на седмица нали се сещате колко съм научил. Освен да се натоварват децата с глупости друго не правят.

29

Ant

преди 1 година

Ние едно време всеки ден имахме часове по руски език от втори клас плюс университета.За да ни осакатят , да не учим английски! И до ден днешен след 1990 година да не можем да си намерим работа .А пък сега да не ни стига и стажа за пенсиониране!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Яко!!!!!! НЕ на английския!

27

Анонимен

преди 1 година

На срещата Русия - Африка тази седмица в Москва се разбра, че скоро руският език ще се изучава не само в Египет, но и в цяла Африка.

26

Анонимен

преди 1 година

До 28 АнонименПо правилно е да кажеш не феновете на САЩ а феновете на Демосратическата партия и нейния собственик Сорос

25

Анонимен

преди 1 година

Бизнес, сър! И интересите на страната!

24

Анонимен

преди 1 година

Кой е първия чужд език в Египет? А в Русия?

23

Анонимен

преди 1 година

Покрай т. нар. война имах честта да се срещна със стотици украинци пребиваващи у нас и интересното е, че всички до един говорят на руски. Аз досега украинец да говори на украински не съм видял, интересно ми е как ще коментират феновете на сащ..

22

Анонимен

преди 1 година

Най яко е като *** на умряло русофобите американофили.

21

Film

преди 1 година

Супер Руския е топ и е лесен поне за нас Българите

20

Анонимен

преди 1 година

Не е грешка, но трябва да се знае и английски.