46

ожо

преди 1 година

Русия и доверие? Каза человека, който уверяваше, че няма да нападнат Украйна.

45

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Диктатори и бандити ще си получат заслуженото !

44

Комлексари

преди 1 година

Руснаците са нещастни комплексари, подли измамници и откровени извратената. Роби от царско време, роби от съветско време роби и сега на собственото си безпътие. Те трябва да живеят зад висока желязна завеса извън останалото човечество.

43

Гешев

преди 1 година

Дали ще се намери някой да има доверие на доказани лъжци и мошеници от световна кла са ?! Тоя и кликата им освен да лъжат и обещават с друго не се занимават ! Нахални, аро гантни,безочливи на вид " кротки " хорица,а всъщност - диви зверове !!!

42

Анонимен

преди 1 година

В знак на протест срещу нападението на Русия срещу Украйна, миналата година на 24 февруали, участници в Съвета на ООН по правата на човека, напуснаха залата, когато Лавров започна да оправдава агресията на Русия в Украйна. Доверие към Русия няма и скоро няма да има.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия е тази, която трябва да работи за доверието на запада. В следващите 100 години, може и да го получи.

40

Анонимен

преди 1 година

Путинова Русия вече никога няма да бъде партньор в демократичния свят. Ментално недтабилният Лавров предизвиква смях, не за първи път, с изказванията си.

39

1

преди 1 година

лавров е етнически арменец. всички знаем че приказките на арменците са "бла-бла" и не бива сериозно да им се вярва.

38

Паню Баирски

преди 1 година

За каквото и да призовава този жалък въшкарник, никой не му обръща внимание! Русия е терористична държава и може да си сътрудничи само с терористи като Иран! Този така наречен дипломат също ще си получи заслуженото като убиеца Путин!

37

Дядката

преди 1 година

Дори и да се стигне до някакво договаряне между Русия и САЩ ,то ще е нестабилно!Да не забравяме ,че САЩ са нарушили всички договори които са сключвали!

36

Хахаха

преди 1 година

Лавров позволете догодина Навални да се кандидатира за президент. Да видим как ще гласува народа ти??? Или ви е страх???!!!

35

Дядо Соци

преди 1 година

Този издъни кофата с простотията си. ***.Мульо ,Вие трябва да работите за доверието което загубихте с тази безсмислена война.Имахте доверие ,равнопоставеност , пазари , пари в от газта , но не оценихте това което имахте.Загубихте всичко за винаги.

34

Г-н Лена Б.

преди 1 година

ащ и Европа се борят за доверието на еднополовите от либерал-социалистическата партия ппдб. Всъщност с извратените им ценостти това са единствените болнаци, които им вярват... "Всичко, което кажат от телевизора или от министерството на истината е вярно" цитат от средностатистически либерал

33

Анонимен

преди 1 година

Русия се развива от комунизъм преминала към фашизъм.

32

Луди за връзване

преди 1 година

Агресорът ни нарежда да се подчиним за да ни има доверие. Явно това е за Радев, Копейкин,Нинова и сие,но не и за нормалния свят.

31

Анонимен

преди 1 година

Те по-добре да работят за нашето доверие. че ни подмамиха да влезем в ЕС и да прегърнем ценностите им, а совите се оказаха, че не са това което са.

30

Анонимен

преди 1 година

Ако не надвият в украйна, западните държави, всички заедно, тръгват стремглаво надолу. Ако преди дивееха от колонии, кражби и завладяване на богатства и ресурси, при загубване на войната парите ще свършат.

29

Анонимен

преди 1 година

Да се доверяваш на Русия значи да играеш на руска ролетка!

28

Реалист

преди 1 година

На "мирните "преговори в Турция, този твърдеше, че никога не са нападали Украйна! И чак в Индия цялата зала падна от смях, когато се изцепи, че Украйна била нападнала... Русия! Лъжите и демагогията май водят вече до трайни психични отклонения!

27

?!?

преди 1 година

Е те работят, ама не с вас самозабравили се кремълски апаратчици. Вие не сте Русия, както си мислите вие просто сте времени обитатели на кремъл. Но сте го забравили и вече виждате какво ще остане скоро след вас и боли!