58

преди 1 година

И тия при всичко което правят, имат наглостта даже да държат сметка как ние се държим с тях? Много им се ще да направим както Путин с Украйна и да им дойдат сърбите на помощ. Яд ме е, че нямаме държава която да защитава Българските интереси, а не собствените си облаги. Ударихме дъното и след 20 години ще сме 4 милиона, събрани в 5 града. Останалото ще е история

57

Бедняк

преди 1 година

До Солун всичко е Македония, защо ли за там няма претенций .Там всеки първи се брой за Македонец и да няма клубове регистрирани на Северна Македония си е обида ,ама нямат претенции за там .Питам се защо ли.

56

Исторически извори

преди 1 година

доказват,че македонци преди 1945 г. е имало, но това са били гърци, населяващи областта Македония.(нещо като Тракия,която била населявана от траки ,а не днешните тракийци). Днес всички българи, албанци, турци, власи и др. населяващи Северна Македония са северомакедонци. Етнически македонец е нещо като етнически кипърец, австриец, белгиец, швейцарец - т.е. такова животно няма

55

Костадин Костадинов

преди 1 година

Както вече обявих ,Аз ще върна Македония на България, защото Аз съм истински патриот от най-патриотичната партия в цялата вселена! Гласувайте за Мен, защото Аз съм русофила-нерусофил и ще запазя лева,но ще го сменям за евро! Гласувайте за Възраждане - партията на ваксинираните антиваксъри,левовите патриоти дето си държим парите в евро! Аз съм Костадин Костадинов I Велики Антиваксър Демагог!

54

Saiman

преди 1 година

Македония ще видим европа през крив макарон като няма политици да дърпат напред

53

?!?

преди 1 година

С. Македонци? На кой му се живее в измислен народ в измислена държава, език и история. При това от русофили, това е кошмар. Тоя за какви македонци говори?

52

Хо

преди 1 година

То добре да ги спазваме, ама като минат границата изведнъж от "македонци" стават българи.

51

Тодор Войвода

преди 1 година

А бе Мистър Пропър,кои са тия Макеоднци бре,ние сме си Българе ,бе чобанин!

50

akud

преди 1 година

на тея от територията северна македония какъв им е точно проблемът . определено може да признаем че се пребиват македонци с Българско самосъзнание той това кога ще го призная

49

София

преди 1 година

Браво на македонците.Сериозна държава е Р.Македония .България скоро ще признае македонците в България и ще им даде Човешки Права.

48

Еми

преди 1 година

Та аз един македонец не разпознах на снимката всичко албанци и албанки!! Ние българите сме имали и ще имаме граница със велика Албания! А македонците да си ходят около Солун там е регион Македония !!

47

Анонимен

преди 1 година

Този клоун вярва ли си?

46

КОСТОВ

преди 1 година

ГРЪМНИ СЕ

45

художника

преди 1 година

Интересно ми е, защо всички борили се за независимостта на македония и всички хора репресирани на територията на Македония се спасяват единствено и само в България. И един въпрос към Д.Ковачевски: Защо нито един "македонец" от Пиринския край не е избягал /като репресиран/ в другите части на македония или в съседните й държави?

44

BG

преди 1 година

Питам откога е тази държава като до вчера и търсихме име как да се казва.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 - Така е. Треба да искочи про-македонска партиа каи вас и тогаш нема да излезат само 169 гласачи како сега .

42

Анонимен

преди 1 година

Проблем е, че над 100000 получиха бълг. паспорти и могат да претендират , че са малцинство.

41

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Република България нарушава правата на най-бедните безработни и хората с нулеви доходи .

40

Анонимен

преди 1 година

Политиците ни са пълен провал ,а и Вие трролллоооввееее.

39

Анонимен

преди 1 година

Виждате, че все по-малко стават Българите в Македония.Интересно е колко са Македонците в България?В Македония има 169 Българи.В Битоля където има един културен център ,който закриват има 9 Българи.Коко пари похарчи Радев на народа за да прави тази провокация?Според едни хора похарчени са близо два милиона лева.