57

Анонимен

преди 1 година

Направиха го на 2 копейки това просто джудже.

56

Деси от Сливенския

преди 1 година

Начи, без значение дали си про или анти Путин, тоя съд може да се каже, че е Ташкент

55

Ютюбар Маниаков

преди 1 година

то стана въпрос за китайски дронове,в милитари канал на Китай има видео на камион тип Катюша,но вместо снаряди изстрелва стотици дронове! Изглеждат буквално ,като рояк насекоми и всеки поема към целта! Уникално видео,същевременно доста зловещо за мишената,независимо дали ще е украинска или руска! Като гледам безпристрастно Путин и Си скоро ще сложат кръст на Сащ и Украйна

54

хи-хи-хииииии...

преди 1 година

Този съд само плаши гаргите..............

53

Анонимен

преди 1 година

Някакви пълни глупости пак. Истината е че едни банки фалираха и лобитата си търсят прикритие за пред кредиторите си еднорози. Останалият свят който не толкова зависим от тия лобита реагира с насмешка, защото в момента има хиляди конфликти по света, но избирателно се посочва един и се знае кой плаща. Китайците неслучайно взеха да разпродават американските облигации. И ако продължават никой няма да ги иска. Сащ не са платежоспособни, но кредитните агенции мълчат, защото са купени по същият начин.

52

Анонимен

преди 1 година

Нагли *** трият коментари и блокират айпита в несвяст докато чакат генерирането на автотранслейт на български.

51

Уточнение

преди 1 година

Ленд Лийз се практикува за първи път от американците през ВСВ и означава ,,Връщаш ползваното или заплащаш в бъдеще потрошеното"

50

До 50

преди 1 година

Не си ме разбрал. 3 милиарда еднократно са под формата на ,,Ленд Лийз" с опция за продължение докато е нужно. В нета има достатъчно инфо без да четеш Dnes.bg

49

Аз

преди 1 година

До 47, колега, ти въобще в час ли си какво са 3 нлрд за РФ?! По данни на западни финансисти за една година РФ е заработила 600 млрд от износ на въглеводороди за ЕС. Русия не е сънувала, че може да продава на такива цени. Ти говориш за 3 млрд на разсрочено?!?!?!

48

kiko

преди 1 година

до 47Така трябва да пишят всички национално НЕ отговорни медии.В интерес на истината ДНЕС.БГ са доста по умерени в анти Руската дейност,но понякога и аз смятам че прекаляват с писанията си и не точно и предубено преразказани новини и събития.

47

Войко

преди 1 година

Странно, Липсват Клинтън, Буш и Тони Блеър, като последният си призна публично че инвазията в Ирак е била изфабрикувана ?!? Много "обективен" тоз МНС бе, що така ???

46

А,глупости не слушам

преди 1 година

Dnes.bg.стига с глупостите! Що не пишете за предложението на САЩ,Украйна да продаде Донбас на руснаците срещу мир? Защо не пишете за предложен законопроект в Румъния прекратяващ действащ договор за добросъседство с Украйна и поставящ претенции на Румъния към украински територии? Защо не пишете за доставка на Китайски дронове за 3 милиарда долара на Русия с разсрочено плащане? Пишете за Бахмут,където украинците гинат като мухи,бягат през полето ставайки лесна плячка на минохвъргачки и оръдия! А п

45

Анонимен

преди 1 година

На този ден преди24 години 19 страни от НАТО започнаха бомбардировки на Югославия. По територията на страната са пуснати 3 хиляди крилати ракети и 80 хиляди тона авиационни бомби, включително и касетъчни с обеднен уран.

44

Анонимен

преди 1 година

А кой дава право на САЩ , ЦРУ и ФБР да отидат в Колумбия и да преследват Ескобар?! Кой дава право на САЩ да отиде в Пакистан и да екзекутира Бен Ладен? Кой дава право на САЩ да екстрадират Ел Чапо от Мексико в САЩ?! Да нахлуят в Ирак , Северна Корея , Виетнам... И Тексас е изконна мексиканска земя!

43

Аз

преди 1 година

Аре стига с ваште щуротий бе! Не се ли уморикте вече! Не стана ли ясно, че сме на прага на нов световен ред! Среща между Асад и Ал Тани, Си и Ван И за 3 дни в Москва, 30 лидери на африкански държави в Москва! От другата страна 38 пакет санкций от които нито един не работи. Всички западни компаний изнасящи се от Русия по политически а не по пазарни причини търпят милиарди загуби. Амерканските едали взривиха СП 2 за да продават 3 пъти по скъп газ на Европа.. колио още ви трябва да почнете да го

42

Путин ще бъде

преди 1 година

Съден като немски нацист в Израел! Бутафорно , само ,че в САЩ! русофила има мечта да бъде крепостен селянин и да слуша стари обръщения на Сталин към стадото.. мокри *** само при мисълта! А на рожденият ден на тато национален празник на България!

41

България

преди 1 година

между два свята! А Русия лидер на третия свят!

40

Анонимен

преди 1 година

До 7. Точно това е правилната компания на Путлерското джудже. Нищо, че неговото нито е бананова (т.е. банани няма), нито е република а си е жива диктатура. Това му са калибърът и моралът.

39

Анонимен

преди 1 година

Няма как да има ефективен международен съд ,за да има такъв трябва да е признат от всички. Държавите с авторитарно управление или диктатура никога няма да го признаят! Това означава ,че съдът играе роля само за слабо развити основно африкански държавици. Съдът в Хага може и трябва да има юрисдикция единствено в ЕС. Аз се сещам за 240 души от България ,които можем да им пратим ,че и повече!

38

Анонимен

преди 1 година

Всички бивши президенти на Америка ,туко що четох за Виетнам 2400000 .загинали.