18

Анонимен

преди 1 година

Поредната опашата лъжа....."Продължаваме промяната Демократична България" 133 671 лв.....Хайде бе...че те само толкова пари им струваха ми..ризливите салами и сирене и вкис...ната лютеница в торбите дето ги окачваха на хората по стоборите!

17

Правда

преди 1 година

За какво им е реклама на партиите, те имат свои медии които постоянно излъчват лъжлива,клеветническа,антиамериканска антисемитска антихристиянска проруска протурска и дори нацистка пропаганда напр.на Атака Възраждане, Народна партия и др.която при това не може да се коментира, нито се разобличи т.к дори и в национални ТВ не отговарят на телефони, нито дават възможност на наклеветените от тях като САЩ или Израел да се защитят от лъжите им. Така че е явна ИЗМАМА, че коалицията е "НЕУТРАЛНА"

16

Име

преди 1 година

Тролищата и хвалебствията на ФЪЗражданИ нещо много слабо тоя път? Костакиса да не би да е прибрал всичките пари и не дава за *** тоя път. Поне и празноглавите, които го величаят ще разберат, че Коцанина ги използва и ги хвърли в казана. Така правят използвачите. И Коцанинът се показа като жена - може само да използва и да дърпа облаги за себе си. Отвсякъде жена!

15

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани+Костовици в действие.

14

Анонимен

преди 1 година

Откъде са им парите, особенно на Копейката. Тия на ГЕРБ е ясно че са откраднати.

13

Боце

преди 1 година

Поредната партенка. А това дето са заляли цялата страна с билбордове ПП и ДБ, аз ли съм го платил???

12

Анонимен

преди 1 година

Копейката вместо да си направи пристройка на гаража ,дава пари за реклама . Залога е голям да знаете!!!

11

Да няма грешка?!

преди 1 година

Това на Възраждане левове ли са или рубли? Много бе! Откъде тази прясна партия толкова пари? Да се нареди след мастодона.

10

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ трябва да промива мозъци, както винаги...

9

Анонимен

преди 1 година

Определено се вижда голям подем в подкрепата за Възраждане.Ще видим какво ще стане на изборите.Има нужда от по тясно сближаване с Русия и Китай.Там е бъдещето на Изток.

8

Ирландеца

преди 1 година

Напук на всички Възраждане гонят 20 процента а герб и по също но отгоре надолу....

7

Анонимен

преди 1 година

Възраждане - победа!

6

Гроби Таласомо

преди 1 година

Политиците се рекламират във Фес-клюк с платени публикации;))) Фес-клюк спястява дос та пари и напън да се червиш като лъжеш пред електората или некое бабе ти тегли майните;))) Във Фес-а, просто си написваш патетичните слова, плащаш си и той ги публикува и отдолу гледаш сеир с коментарите, включвайки и свои хора, които да пишат: Браво!; Само така!; Напред, ние сме с вас!;))) Сташрно е! Сека баба е във Фес-а. Фес-а, движи регреса, оп, прогреса;))) Колкото хубаво бе, когато нета бе ограничен;)))

5

Я, па Я

преди 1 година

Трябва нов закон за изборите. Там трябва да се забрани да се правят политически кампании по социалните мрежи и по медиите. Най много по официалните пъртини сайтове и по партийните телевизии който има. Агитациите за избори да става директно по срещи с избирателите и по основните ТВ и медийни канали въобще да не се появяват мазните физиономии на олигофренясалите ни политици. Така ще са принудени да обещават очи в очи на хората, ако не ги е страх де.

4

Мчи,

преди 1 година

за какво да хабят грешни пари, като така или иначе, софтуера брои резултатите, в смисъл че са предварително заложени..

3

Браво

преди 1 година

Сичкото реклама е у фейсбуко

2

MaйMyнaтa

преди 1 година

Нема го Станишката, да напрай беэплатна реклама на Баце. Рекламата с мaнapчето - Гласуваш эа Борисов, получаваш Костов

1

todor

преди 1 година

Нима не се знае кой ги финансира или това ще им даде преднина...ЕДВА ЛИ !!!