112

Паню Баирски

преди 1 година

Жалък убиец и престъпник!

111

Аз казах

преди 1 година

Казах ли ви че някой ТРЯБВА да е виновен за ПРОВАЛА

110

ььь

преди 1 година

Пригожин скоро ще падне от осмия етаж или ще получи инфаркт. Вчера имаше интервю с него в което каза, че Русия воюва с Украйна , а не с НАТО и че в Украйна не е видял нацисти. Няма как късия диктатор до му прости, че казва истината

109

Анонимен

преди 1 година

Излиза че след 3 годишни Сашо Диковите лъжи че нашият Президен бил мишле ги вади от калната си петниста фондютенизирана Кожа и има там една приказка за шевната машина и Оверлога в която мотор е мишлето. Ама ако се е удрял със ските по органа-глава дабъл все по-постно и скопено мязат безплодните Дъдъдъхания и онази ръруидна биотехника ползвани от Епиотите ф епизодната борба за свобода днес подкрепяме-утре не, а снощи се крихме.

108

За Радев ще гласувам

преди 1 година

Котаракъ Сандо ДъДърасев извика РъРищатата дългокосница за да изрърно каже че пХрхотестъХрхите пред Президенството са се разотишли защото станало тъмноооо. И хоп иманно киноманите на Пътнистото Коте, Хигената, ква хиена бе? Хиената? А Точно Хигиената на ТВитата Сандо от ДъДъДъстан му пуснаха и дневна снимка и се видя колко е празен площада даже полицията беше срабилно малобройна. А президентът каза точния отговор, за онея от ДъДъстан да фатан тубите и да одът в Туркменистан за нафтЪ. Силно!

107

Анонимен

преди 1 година

Ей и тоя ли напуска потъващия кораб. Нормално де

106

европейски популис

преди 1 година

Анисия нещо се е объркала заради хонорара си явно пълни глупости

105

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да реши много технически проблеми ако иска да спечели войната без да даде много жертви . Освен това много бърза война е в интерес на запада а не на Русия . Да забавят темпото и да се подготвят технически . Трябва и да изолират ЕС . Особено с метали . Гледай кво става с тия дето си дават евтино металите на запада например Чили и Перу . С напечатани пари метали и обработката им не трябва да се изнасят за запада.

104

Наборник на Вагнер

преди 1 година

Вагнер нищо не трепе, а сбира пасмина за месомелачката, защото нещо редиците на затворниците доста оредяха.

103

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг отново пусна промиака в стил една баба каза. Измислици. Единственият неуспорим факт е, че Вагнер трепе яко украински и чуждестранни смъркачи. Затова постоянно ни занимават с разни небивалици и интриги.

102

Анонимен

преди 1 година

До Зозо не знам какво му викат,ама разцепи украинците там и на зелето му се плаче,щото пращаше бригада след бригада да го удържа,ама май вече свършиха тия бригади и сега нещо го закъсаха с резервите.

101

пияница мистик

преди 1 година

Ох! Паднах от 16-я етаж...

100

Анонимен

преди 1 година

До 108 Е ти първо погледни тия от Азов,Айдар и другите щото тия са не се занимават с цивилни.

99

Анонимен

преди 1 година

До 106 Ами няма да си жертва момчетата ей тъй просто ,за това разчита на частна армия от доброволци.които избират войната като начин на живот.То и на запад е така.Даже за Украйна бяха събрали една американска ,ама си биха камшика още преди даже да са почнали.

98

Анонимен

преди 1 година

Лъжите на Анисия от този сайт

97

Анонимен

преди 1 година

А къде е редовната руска армия? Защо Путин разчита на частник?

96

за арест са

преди 1 година

Пирожкин е другия престъпник. Затова се разбират с Путин.

95

Анонимен

преди 1 година

До 102Стана така,че уркопитеците реват цяла годи и нещо и си измислят глупости,за да се направят на велики и да просят ,ей това стана.

94

Анонимен

преди 1 година

Хора споделят... ;дАхахахахахахахахаА на мен едно врабче ми каза, че от бункера на вова късия смърдяло на на*рискан памперс. ;д

93

:)))))))))))))

преди 1 година

абря путинофили нал Бахмут беше превзет бря!? Ко стана бря? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) да н ви го набахмутят и там!!! Пак ше ви ..... :))))))))))))))))))))))))))) но май май мнооого ви кефи да ви! Но то затова сте путинофили!!! :)))))))))))