326

Уау

преди 1 година

Магистралният и неговите калинки първи, парапетите втори, Възраждане трети, турците четвърти, Корнелия пета, и от там нататък кой успее да се вреди. И някой си въобразява, че с тези ще има свястно ново управление? Че те са си пак същите бре, що беше нужно да има избори, що не направиха преди някакъв кабинет, като пак същите ще се впуснат да се убеждават един друг, че те трябва да управляват.

325

анонимен до 361 Ан.

преди 1 година

Като си управляваш и имаш власт най-лесното е да създадеш неуправляема инфлация като вземеш многомилиарден заем, раздаваш на калпак да се харесаш и да те благославят, но няма безплатен обяд и създадения дисбаланс между пари и стока доведе до това което преживяваме-голяма инфлация , обезценка на парите и изпаряване на влоговете в банките, а те са десетки милиарди (не като номинал, а като покупателна сила) Нещо неясно ?

324

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да са ми неприятни няма как кажа браво на пп за това, че не се коалираха с герб! Също така няма как да не кажа браво на герб за това, че не се коалираха с пп :) Тези две партии заедно дпс трябва да бъдат забранени!

323

Анонимен

преди 1 година

Според НСИ инфлацията е 2,8% за 7 месеца от септември 2020 до април 2021. Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021. После започна внос на онфлация от ЕС, за което следващите управляващи нямат вина.

322

анонимен

преди 1 година

Питам един от северозапада:- Как възприемаш ПП ?-Как ли, като смрът връз кисело зеле.

321

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Зеленчуците и другите ще повяхнат набързо, като видят какво мисли народа за тях народа:)))).

320

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Народа няма да гласува, все още не се е създала партията на безпартийните. Що се отнася до партията на зеленчуците, на изборите ще видят какво мисли народа за тях:)))).Всички политици без субсидии, да живеят като народа.

319

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията при Борисов беше 1%, не лъжи *** на ПП. Тя започна да се повишава защото взехте панически да раздавате пари на мързеливите пенсионери, да го подкупите та да гласуват за вас. Раздадохте милиарди на хора, които произвеждат. Учил ли си икономика, това винаги води до инфлация, независимо дали ще пишеш постове от защита на Кирил Петков, тази инфлация те удря по кухата тиква и тебе сега!

318

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията започна да скача в последните 7-8 месеца от премиерстването на Бойко Борисов. После в ЕС инфлацията скочи, а това е внос на инфлация от ЕС в България. Ако Бойко Борисов още беше премиер, инфлацията щеше да е двойно и тройно по-висока.

317

Анонимен

преди 1 година

То първо при герб нямаше инфлация вие от ПП направихте инфлацията.

316

НЕКСО

преди 1 година

А не каза ли Дойче Веле за кражбите на Кирил Петков - за Джемкорп и НЕКСО не каза ли?

315

Анонимен

преди 1 година

Колю пак е щипнал нещо от чекмеджето за да пише небивалици.Разбойко раздава щедро вашите пари .Доитше Веле казва - около 300 Милирда за 12 години.

314

Иван

преди 1 година

Яко. Пиарите на ГЕРБ отново в атака

313

ник

преди 1 година

ние, ние сме ***... Перафраза е на Ботев, но важи... Нали

312

Анонимен

преди 1 година

Народът срещи стотиците милиарди от чекмеджетата - кой ли ще победи?

311

Реалист

преди 1 година

Негласуващите за партия или коалиция решават резултатите от изборите. Колкото по-малко хора гласуват, толкова по-голям ще е процента на ДПС и ГЕРБ. Ако пак нямаме правителство, благодарете на негласувалите за никоя партия.

310

Що за нация сме!

преди 1 година

Осъждаме хората без доказателства, а когато има доказателства - те били подхвърлени!?Крайно време е да докажем, че имаме поне малко ум в главите си и шарлатаните да получат най-много 10% от гласовете ни! БЪЛГАРИ, НЕ ХОДЕТЕ ЗА ГЪБИ, А ГЛАСУВАЙТЕ С УМ И РАЗУМ, В ПОЛЗА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ!

309

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани+Костовици в действие.

308

Анонимен

преди 1 година

Не подкрепям евро-аааа ааа на л ните цености.

307

Анонимен

преди 1 година

евро ааааааааааааааааа нааааааааааааааааааа л ните ценнннности-вън!!!