15

Чичо смешко

преди 1 година

***

14

Анонимен

преди 1 година

То верно е, че за репички ни взехте вече! Какви експерти намерихте в България, че да потвърдят за 2 дни, автентичност на "некаталогизирана" картина. Какво означава "некаталогизирана", освен никому неизвестна по принцип. Ама има име в ъгъла на нея. Каква автентичност могат да потвърдят наши експерти, ако въобще имаме такива, че да я оценят? Румънците знаят много добре какво е притежавал Чаушеску.

13

пуйката на Холмс

преди 1 година

Как ще има данни?Ха-ха-ха!Актриса,която няма как да я питат,за да има "ИСТОРИЯ",румънски печат,платно и бои отпреди 70-80 години и добър имитатор и то доста добър,за да имитира туй нещо.

12

Анонимен

преди 1 година

При положение, че никой не си я търси, на каква юридическа база тази картина може да бъде конфискувана от държавата? Я някой юрист да се каже.

11

NoirFire

преди 1 година

Тоя самодоволен лапач не мога да разбера защо го давате по цял ден, заедно с Корнелия, има къде по-интересни личности с които да занимавате хората.

10

Ауууу

преди 1 година

Провинциалното айдукатче от Пловдив и от картини разбирало. Гьонсуратлъ.....Такъв *** като тоя няма, само и само да е в медиите и да е министър. Беше министър на правосъдието и само глуупости дрънкаше. Същото и като МВР министър. Утре некадърника и финансов министър ще иска, бюджет да прави. *** с тъпанарите...

9

Анонимен

преди 1 година

тука всички от всичко разбират, от изкувство и синьо аборигенско сирене най-много. според мен тва е рисувано от Рачко

8

от бившият номер 2

преди 1 година

Ей Дирник изпедерасен!Може да ми триеш коментарите колкото искаш, но си оставаш един *** соросоиден медиен роб!Само дето няма да имаш такава възможност, защото повече няма и да отворя това пробито подобие на сайт!

7

Анонимен

преди 1 година

Картината е фалшива ,но в България има много запознати с неговото творчество и всички масово се изказаха,че несъмнено ставало въпрос за оригинал,па на живо не са виждали негова творба...1978 г. е издаден първия каталог с негови картини,няма неизвестни произведения.Фалшификатора е добър,вкарал е и малко интрига на гърба с Бекол и фалшифия подпис на Чаушеску,но до там.

6

пуйката на Холмс

преди 1 година

Авторът не я е включил в каталозите си,зетят Проф.Мирча на щерката не знае,в архива румънски ни вест,ни следа от тази картина,но видите ли платното и боите отговаряли на възрастта,имало било румънски печат и дори посвещение на актриса,която няма как вече да я питат.Сичко е точно,сняг да завали,ако лъжа,гръм да ме удари,бира за мен довечера да няма.

5

Анонимен

преди 1 година

Румънците имат друг вкус, те обичат кича и натурийте!Който не е ходил в Румъния идея си няма!

4

баба Пена

преди 1 година

Аз като се напия рисувам по хубави картини - драйфна тук, замажа там.... продавам ги

3

Анонимен

преди 1 година

Днес МВР са решили да бъдат Господари на БГ ефира. От сутринта само за тях пишете и говорите. Вече фобия развих, че ако отворя гардеро от там ще изскочи някой двугърден полицай от там.

2

Анонимен

преди 1 година

Щом никой не я търси, излиза че си е на този от когото са я иззели. Откъде-накъде ще става държавна собственост?

1

Мда

преди 1 година

Кога полицаите станаха изкуствоведи ?!!Това че една картина на даден автор се е продала за 100 млн. не означава че всичките му картини струват по 100 млн ...*** *** , та полицай !