64

Анонимен

преди 1 година

нинова - първа адреналинка на републиката)))

63

Анонимен

преди 1 година

Левицата се създаде заради проостотиите на Нинова. Хак да ви е! Да ви вземат гласове. И те няма да им стигнат, но и вие ще се принизите. Щото Нинова стана диктатор като Путин.

62

Анонимен

преди 1 година

Левицата беше създадеба заради просташките изпълнения на селянката от Влашко, най-голямата простотия на която са масовите изключвания на насъгласни с нея бесепари през последните 3 месеци. И изключените си създадоха не една, а две партии, така че ще дръпнат от ерзац-социалистите поне 30-40 хил. гласове.

61

DEM

преди 1 година

До Анонимен 63Не сте разбрал. При вдигането на максималните осигурителни прагове се стимулира андрешковщината. Да! Аз не съм съгласен с 'високият' си доход да плащам безплатните детски градини (60 лева беше непосилна сума за градина в сигурно). Не съм съгласен да плащам за хора, които се съгласяват да ги осигуряват на минимална заплата, да получават пари в плик и да демострират положение. Ето с това не са съгласни хората с 'безобразно ввисок доход'.

60

Анонимен

преди 1 година

Левицата се бори за интересите на левите хора, БСП стана фалшификат

59

Анонимен

преди 1 година

По медиите навсякъде говорят за регулиране на цени. Индустриалците, селскостопанските производители,хотелиерите, даже футболистите искат помощ от държавата. Всички тези дотации, поръчки, намалени ставки и данъци ... са все лява политика. Хората с най-големи дохди не плащат осигуровки върху целия си доход, но доходите им се включват, когато се изчислява средният. А когато решиха да вдигнат прага, веднага Ох и Ах - ще бегаме, щот'сте лоши. Кои "дясномислещи" имат дясно поведение?

58

акушер

преди 1 година

Из раждане!!

57

Анонимен

преди 1 година

"Копието винаги е по-слабо от оригинала. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова..."===Ще видим, Нинова, ще видим. Но на левицата не й се налага да взима гласове от вас. Ти си основният фактор, заради който електоратът ви се оттегли и гласува за други партии. На изборите след десетина дни може и да не влезете в парламента. И това ще е зарадите, а не някой друг.

56

карачанаков

преди 1 година

Тъз Левица да не е някой *** *** како изкуствено създаден.Много тъ страх от *** бягаш от тях кът дявол от тамян.

55

Анонимен

преди 1 година

Възраждане!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Бесепари и гербави-сите от едно комунистическо котило. Затова и не приеха закона за лустрацията, както се случи в нормалните страни. Никой нямаше днес да ги знае.

53

аман

преди 1 година

Костоооов,Учителюююю,Техноимпекс....

52

Анонимен

преди 1 година

Дали естествено или изкуствено ще се види на изборите. Корнелия , ти не се притеснявай, вижда се края на БСП

51

Спиро

преди 1 година

Гласовете от Левицата се преливат в любимата Ви ПП и Мравояда.Така,че получавате тях.

50

БКП

преди 1 година

е бащата и майката на 99% от партиите в БГ. Затова сме и на това дередже, но разбира се за 80% -те, ЕС и Сорос били виновни.

49

да ама не

преди 1 година

масква е майка на всичко антибългарско като започнеш от социалисти македонисти ,депесари и най-различни ***

48

Абеееееееееее

преди 1 година

копейката и малинката, левица и възход и вий сте от едно и също московско котило

47

Пепо

преди 1 година

До Анонимен..Че Татяна Дончева зле ли е?Гушка си субсидията от всеки парламент,и нека и е зле.Та и Нинова.Партията и е в канала.Каквото било,било.Маркс,Енгелс,Ленин?Било грешка.Такива били годините.Да,но те си живуркаха,нали?За сметка на пролетариата.

46

МНЕНИЕ

преди 1 година

Подкрепям БСП , винаги съм бил за тази Партия .Да ама Не за Днес =*Накрая ще останем само двама в БСП , Нинова от Инат , аз по Убеждения - Кирил Добрев*(цитат)

45

Эръпшъна

преди 1 година

Герджиков официално оповести,че ще се коалират с ПП.Така,че гласовете от Левицата ще се прелеят в ПП.Затова беше активирано НДСВто.