39

Паню Баирски

преди 1 година

Тебе никой не те пита какво искаш, жалка мисирка!

38

Анонимен

преди 1 година

КОРДЕЛИО,ВЪПРЕКИ РАЗРУШИТЕЛНОТО ТИ ДЕЙСТВИЕ,ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП,НО ПРИЗОВАВАМ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ ДА ГЛАСУВАТ С ПРЕЕРЕНЦИЯ ИЗВЪН ПЪРВИТЕ ТРИМА В ЛИСТАТА!...

37

Диана

преди 1 година

,Колко още празни приказки може да наговори Нинова...За съжаление с празни приказки не се работи - защото това, което непрекъснато повтаря тя е оставете политиката, дайте да оправим държавата, Но държавата не е фирма, че да се оправи административно! Дори фирмите имат своя политика, а за Нинова тя не съществува...БСП и СИЕ съм от политиката!

36

DEM

преди 1 година

На коя икономика туризмът е основен отрасъл? Къде е учила г-жа Нинова?

35

карачанаков

преди 1 година

М А ти не спря да искаш М А!!!!! Ами като си почнала поискай от Решетников да поиска от Путин да изтегли войските си от Украйна изтеглили ги ще има мир и туризъм ще има и царевица и зърно и яйца и т. н.

34

Ганчо

преди 1 година

Суперзвездата на българската политика.Преди няколко дена каза че тези които пращали оръжие на Украйна били ВОЙНОЛЮБЦИ!?!?!!???АЗ получих психотравма и оттогава залитам по пътя и се блъскам в стените

33

Анонимен

преди 1 година

Комунистите искали мир. Ама подкрепят агресора и подпалвача на войната, пърдон, на СВО с всички сили. До толкова са деградирали, почти като рашистите, като в Индия където оня кон се изряза, че не те започнали войната и искали мир. А народа в залата се скъсаха от смях.

32

Анонимен

преди 1 година

Зеленият Гаргамел отказва преговори,защото е взел под масата 2 милиарда долара и иска още,а руснаците нон стоп говорят за мирни преговори.Какъв туризъм ще има когато дойдат ракетите от англетата с уран?Няма да има.Никой няма да рискува да хване рак докато се топка в морето.

31

?!?

преди 1 година

Когато опонентите на Борисов започнат да повтарят тезите му. Няма нужда от повече предизборна кампания. Тази само пропусна да каже , че иска и платноходки и е Точно копие на Бойко.

30

Анонимен

преди 1 година

Затова продавам оръжие.

29

Анонимен

преди 1 година

Я Нинова и Радев да кажат как точно го виждат тоя мир за който все говорят ? Защото то всеки освен Русия иска мир , ама нейсе - решили да завладяват и това е. То и сега има действащи договори като Будапещенският меморандум с който Русия гарантира сигурността на Украйна , но вече година и нещо водят война . Договор със страна като Русия по никакъв начин не гарантира мир

28

Анонимен

преди 1 година

Обърни се към Путин като искаш мир, защото той не иска! За да има мир той трябва да увисне на въжето!

27

Пффф

преди 1 година

Кажи на руските войници да се изнасят от Украйна и ще има мир. Айде стига с този туризъм. Туристическият бизнес е равен на бедно население.

26

Анонимен

преди 1 година

Миротворците един път не казаха как аджеба ще стане тоя мир

25

Бургазлия

преди 1 година

Отишла да стяга редиците.

24

А ние искаме

преди 1 година

Ти Корнелия, и тези които да докараха, най-накрая да отидете в панделата - там д а приключат дните ви, изедници ньедни!

23

Браво!

преди 1 година

Браво! Тук преди руснаци с украйнци с германци и шведи пиеха бира, водка до зори по курортите, никой никого не закача, падаха от балконите понякога но имахме туристи. Сега като ги насъскват един срещу друг...как ще върнем туризмът. Пълно е с украйнци туристи. Вярвам че всички са нормални и ще дойде ден в който отново германци заляти с бира пеещи песни ще са по курортите...дори и най- ниската им класа.

22

Анонимен

преди 1 година

Облекчения само за ученически столове, детска кухня и социална кухня, останалите двойни и тройни данъци.

21

Куртулисах сЪ

преди 1 година

Еййй, от сутринта нямам мира, не мога да си изпия спокойно чая, все се кахъря къде ли е днес Нинова? И като разбрах, че е в Созопол, олекна ми. Вече спокойно мога да си гледам работата.

20

Анонимен

преди 1 година

И как точно мисли да ги постигне? Защото ако продължаваме да правим това което досега нито едното нито другото ще се случат.