8

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента жените да се откажат от козметиката и да покажат истинското си лице.

7

Да

преди 1 година

се намира *** от там на сетне няма значение.

6

Анонимен

преди 1 година

Ограничих къпането зимно време и съм ок засега - два пъти в месеца, като дойде лятото ще одим на реката, а и от сланинката на прасето направихме хубав *** - ще имаме за цяла година - има си начини

5

хм

преди 1 година

Като я чете човек ще остане с впечатлението, че до вчера са правили продуктите си с някакви евтини, менте суровини, та затова сега са скочили, защото качеството и грижата за хората било важно. Просто текат процеси, при които всички стоки ще скочат, независимо дали има женообразуващи причини за това. Всеки гледа покрай калабалъка, да си вдигне и той стоката, с оправданието, "Ми то всичко скача".

4

Alex

преди 1 година

Це утре на суровините се сриват. Единствената причина тук да са високи са изборите. След тях и те ще паднат. Мухахаха край на спекулата :)

3

...

преди 1 година

От миналата година цените са нагоре с едно 20% - 25%. Всеки може да си направи сам, ако предпочита :) Не е задължително да се купува :) Все пак живеем в демокрация :)

2

Елена Поптодорова

преди 1 година

Някак си тази новина не ме засяга.

1

Бай Дрън

преди 1 година

Навремето българина се е къпел два пъти в годината... В крайна сметка се свиква с миризмата.бабите ни ходеха със забрадки, а не на фризьор.