13

Анонимен

преди 1 година

Гешев е симулант, отдавна играе с мафията на американците. През мандата му, осигурен без конкурс, не избягаха само нексовците, а и много други получиха чадър. Няма нито един задържан от прокопиевите. А за тях се знае от години. Агнешките главички всеки вече ги е чувал.

12

Анонимен

преди 1 година

Типична американска практика. Там деменцията Байдън назначава съдиите и сега даже не си спомня и спори с тях в кой щат да могат да абортират латиносите и черните. Бил Клинтън като "доктор по право" излъга под клетва в съда. Примери бол.

11

Анонимен

преди 1 година

Да, ама е много европейско.

10

Анонимен

преди 1 година

Ако си зависим от путрелонацистите в кремъл, такива изказвания намират своето най-естествено логическо обяснение.

9

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте, ама да контролираш главния прокурор е поредната гллуупост. А кой ще контолира контролиращите? Или викате общата отговорност е безотговорност.После ще ревете, що никой не поема отговорност и ще си прехвърляте топката един на друг. Сега имате един удобен Гешеф и биете, биете. Сало че кои сте вие, които биете, никой не ви знае.

8

Kokoto

преди 1 година

Радев и външния министър дължат обяснение за политиката за Украйна- на кого дължът?На теб ли? Него са го избрали стотици хиляди хора, а за теб празноглавамисирке никой не е чувал.

7

Майора

преди 1 година

Стига с популистките изказвания за контрол на главния прокурор! Никой не обръща внимание на актуалното , само се използва тази мантра!

6

NoirFire

преди 1 година

По-добре екипа на dnes.bg да се наспива отколкото да поства *** статии цяла нощ.

5

Анонимен

преди 1 година

Който не скАчА е фашист!...Който не скАчА е фашист!...Абе, ...не в Дунава бе...на жълтите павета бе....

4

Анонимен

преди 1 година

И аз да кажа...,,Заедно ....банкери , бизнесмени, ергени, и сървайвъри , заедно срещу ,,ХАОСА!" ....Императора паднА!..Да живее императора!

3

Анонимен

преди 1 година

До 1,2,3,4 ....Не се кахърете....Лиляна Павлова работи в Европейска Инвестиционна Банка .И като се завърне , с ,,натрупания" европейски опит ще стане радетел на популацията от свин*и в България....Има ГРАБ , има надежда!

2

Анонимен

преди 1 година

И как няма да станем видими....Произвеждаме три пъти нуждите от зърнени култури.Последни сме по производство на зеленчуци в Европа?!?... ние българите?!..Отглеждаме *** два пъти по малко колкото, България преди Втората световна война...А те , свините ядът зърнени култури , нали....Прочетох го наскоро , като поредния ни антирекорд в Европа...Гешеф, ела ме арестувай за държавна обида...

1

Анонимен

преди 1 година

Видимо от вън сме пълна трагедия.....тези думи ме окуражават.Защото най после някой да ни види.Станахме черна дупка на картата на Европа.Където някви тъмни субекти с джипки и тъмно минало от време на време ще изкажат някой виц.Ще излюпят поредната тъпотия пред нечий конгрес.И ще потънат в тъмни доби.