15

Батман

преди 1 година

А да попитам къде ще отидат тия 600млн..В кой джоб.. защото ние със 100 процента няма да видим полза от тях... ако наистина не приемем тия закони безумни на сериозно ще дойдат и по фрапиращи и безумни закони..Няма да се очудя ако до година винетката да стане на 200лв.. ама пак ще мълчим..

14

Анонимен2

преди 1 година

Какво построи подмяната по качествени ли пътища за 3 год освен саботажи сладки лъжи грабежи обгрижване на любовници кумове приятели газови комисионери невиждана инфлация друго от подмяната какво видя ти Тиквата построи пътища а ти анонимник си един безделник с куха тиква защо ти не построиш по добри пътища вместо да драскаш по сайтовете простотиите си

13

до 13

преди 1 година

Тиквата нищо не е построил, правилната дума е откраднал :) затова си трошим колите ежедневно : )

12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Шишков а ядките къде са Добре че е Борисов да построи пътища

11

Име

преди 1 година

До ПавелА е, Павле мислител, ако спрат тироветв ти какво ще ядеш бе, умнико? Аз мога да ти кажа, ама няма да ти хареса. Разбира се, на мен ще ми хареса де. Ще се разкарали, а после кой ще ти носи нещата, които ти купуваш? Не си слушал никога нищо и никой явно. Даже и не можеш да мислиш сам.

10

КоSSтадинов

преди 1 година

Да не забравяме, че тези тол-такси ги плащат само мърляви българи... За чужденците магистралите са безплатни и за турски тираджии също.

9

ЛЪЖЕЦ, КЛЕВЕТНИК..!!

преди 1 година

НАЛИ АСФАЛТА НА ПЪТИЩАТА Е ЛОШ? КАК ТОГАВА ЩЕ ВДИГАШ ТОЛ ТАКСИТЕ, ЗА ЛОША УСЛУГА..??...... МАЙ ДОСТА СИ ЛЪГАЛ И КЛЕВЕТИЛ, "АРХКТЕКТЕ"

8

Анонимен

преди 1 година

Шишко за две години метър магистрала не построи но парите за строежа разбира се са окрадени!

7

Хемус

преди 1 година

Украинците в крайна сметка,ще почнат ли да плащат винетка,понеже някак си не е правилно към българите и останалите чужденци

6

Анонимен

преди 1 година

Познайте кой ще го отнесе това поскъпване както и 33% данък свръхпечалба, идат нови цени.

5

Шишо-Бакшишо

преди 1 година

Честито, кешаджията с ядките асфалт от игрището пред блока вдига пушилка един месец, за да ви вдигне накрая толтаксите.Сега ще има ли протести и автошествия от Благоевград и Бургас?

4

ОФчо

преди 1 година

Въпрос за Нобелова награда!!!!!!! -)))))))))))

3

Анонимен

преди 1 година

50% повече!?!?! Леле майко. КЗК трябва да им направи проверки за монопол и разните други агенции да проверят за пристрастност и конфликт на интереси. Цели 50% отгоре. Тоя е луд. С какво е обосновано? Натрупаната официална инфлация е по-ниска.

2

Анонимен

преди 1 година

Защо да плащам тол такса след като укропитеците дори и винетки не си купуват? Ама после само да не се чудите защо в магазина всичко е поскъпнало и да обвинявате Путин, извънземните, климатичните промени и т.н.

1

Павел

преди 1 година

Дори е малко. Писна ми от огромни, пушещи и замърсяващи тирове по цял ден. Да се вдигне таксата с 1000% ако трябва, но да се разкарат.