49

Анонимен

преди 1 година

До Гладиатор---------Та ме подсети за измишльотината холивудски филм Гладиатор..........само безпристрастно ще съобщя че Марк Аврелии е изтребил много германци............синът му Комод да не са го оплюли защото сключил Мир с германците?.............Дори и да не е така на паталогичните лъжци от Италия че и от Ватикана не трябва да им се вярва щото са мафия а не марийки

48

Гладиатор

преди 1 година

И какви промени виждаш ти, същество без очи!!!! Как заличават всичко българско, как пребиват някои, само защото се смята за българин??? Мислех, че сте се променили след ВСВ, но явно не е така....Вие, които произхождате от някакви варварски племена и имате държава от някакви 150- 200 години, нямате мнение, господа и госпожи ***....

47

Тва сме

преди 1 година

Анонимен РИМСКИ хронограф 374 година пише:"Българите произлизат от СЕМИТА Зиези" ........по късно Никита Хониат автор на История до1206 базирана на слухове,ако или иначе пише:"Българите преди да дойдат на Балканите бяха като юдеоевреи"............Мадара е простонародното Мъдете на Семита Кир Велики родоначалник на династията на БОСПОРСКИЯТ Цар Митридат Шести от където са и Българите.........МАДАРСКИЯТ КОННИК е късно пълно копие от Персия на КИР ВЕЛИКИ от тяхна скала

46

Анонимен

преди 1 година

Вън от Европа и Нато. Това не са ни съюзници а продавачи. Те не защитават БГ интереси а собствените си.

45

КоССтадинов

преди 1 година

Харесва ми фашистката Аналена! Може да направим бизнес след като българите гласуват за еврото.

44

смех

преди 1 година

приемете ги в ЕС па ше видите на какви промени са готови :) като почнат да развяват тяхното знаме на всякъде и почнат да искат всичко щот им се полагало .

43

Анонимен

преди 1 година

некви змейчета

42

Анонимен

преди 1 година

Да му сложат граница на тоя пет години да не влиза

41

Анонимен

преди 1 година

Тоо да не е египтянин

40

до до геометрика

преди 1 година

Кажи го на Гимнастичката, ти явно не си чувал за пресконференцията й на която тя препоръча на Путин - "Да промени политиката си на 360 градуса"

39

Врачанин

преди 1 година

Аналенчети на връзано куче леп не може да даде ! А за английския и да не говорим

38

Анонимен

преди 1 година

От тук нататък, България винаги ще се възползва от правото на вето и ще оспорва, и блокира всяка крачка към ЕС, на титова, сърбоманска РСМ. Докато не започнат да спазват правата на българите там и не престанат да крадат българска история, и език.

37

Анонимен

преди 1 година

29 Византийски хронични пишот "българите са се били с татарите", Значи не са татари, а българи. Българите са древен народ, който е имал държава, от която са се бояли Византия и много северни племена. Когато България е била империя, Русия и Сърбия не са били държави на географската карта.

36

До геометрика

преди 1 година

Да напомня, че 360 градуса са равни на едно пълно завъртане или същата позиция като началната. Добре е човек да знае какво пише.

35

Милен

преди 1 година

Обичам Аналена.

34

Лайна и Жаби

преди 1 година

Германското висше суперкачество и до сега се свързва с Лайнерите.............германската некадърност и аутсайдерство са дирижаблите на барон фон Мюнхаузен и Рудолф Хес

33

Анонимен

преди 1 година

Протокола евтина среща с едни двойкаджии по присъединяването

32

Анонимен

преди 1 година

Ала бала ница спукана паница ...............................

31

София

преди 1 година

Браво на македонците.Сериозна държава са.

30

Анонимен

преди 1 година

Като гледам май изобщо не й дреме за затворения български клуб. Можете да благодарите на канадския плазмодий че им вдигна ветото на тези.