15

До Анонимен 12

преди 1 година

Петаш кой? Който има съседки, на които има доверие. Най-доброто решение са млади пенсионерки, но кой знае защо, в този проект е предвидено пенсионерки да не се наемат. А те са най-доброто решение - като познаваш откакто си се родил някоя свястна, чиста жена, живееща в съседство, точно на нея можеш да повериш детето си. Пълно е с жени, които са с малки пенсии, но вече са отгледали своите деца и имат опит. Ще са съгласни на МРЗ. Който ги прави тези проекти, не знам защо не разсъждава логично.

14

Ванката

преди 1 година

Кой луд ще си повери най-скъпото на човек хванат от улицата!?

13

детегледачки?

преди 1 година

ухахаха, аз кучето на такива няма да си оставя!

12

Анонимен

преди 1 година

кой ще си пусне в къщата и ще си остави детето на тези "детегледачки" и да иде спокоен на работа???!!!

11

Анонимен

преди 1 година

е кой ще си остави детето на маргинал? Преди можеше да се плаща на бабите сега не могло защото са пенсионери и взимали големи пенсии, а не мислят че хората бачкат след пенсия и за да гледат дете си напускат работата! Смешно служебно правителство!

10

Анонимен

преди 1 година

И кой ще наеме детегледачка от БТ?! Без препоръка и без опит? Детегледачка - 80 лв. за осем часов работен ден,без особени претенции. Да ти гледа,храни и извежда на разходка детето-такава е средната тарифа. За осем часов работен ден! Ако искаш повече часове си плащаш допълнително. Споделям го от реалността.

9

Руси

преди 1 година

Защо всичко е сбъркано в тази държава не знам ? Човек грижещ се за деца , най-милото ни трябва да взима максимална заплата. Не може кой от тук и от там да гледа деца. Това е една от най -отговорните работи.

8

Котка

преди 1 година

До Хахаха Ти чуйш ли са, бе слънце? Кви 1200 седмично те гонят? За тая заплата особата трябва да има опит, подходяща външност, добри маниери, да пее и да свири поне на един инструмент и - основно! - да говори литературен български без регионален акцент. Щото като ти мяучи като мартенска котка, бичи пустиняшки диалект или вика "я, он, она" по дупнишки - от другото файда нЕма.

7

Сигурна работа

преди 1 година

Държава от г зомийници!

6

Хаха

преди 1 година

До Хахаха Затуй сме на тоя хал, щото се надценявате. Естествено, че на минимална. Нали не си мислите, че някой, дето умее да прави нещо добре, ще чака на такъв проект? Човек, който досега не си е намерил работа и кибичи на ТБ, очевидно или е мързелив или е пр03т. И в двата случая МРЗ му стига. Да се радват, че пак държавата ще ги дондурка.

5

Анонимен

преди 1 година

И какъв е проблемът родителите да си гледат децата ? Ненормална работа

4

До Хахаха

преди 1 година

Ти написа най-разумния коментар. За съжаление, повечето млади хора у нас не могат да си позволят да станат родители докато са под 30 г., защото или доходите им са ниски, или нямат жилище. Други обаче правят деца, после реват да им се помага. Щом иска да се върне на работа, ще приеме такава детегледачка, каквато би работила за тези пари. Който е недоволен, да се постарае да заслужи висока заплата и тогава сам да си наеме високоплатена детегледачка с педагогическо образование и с два чужди езика.

3

Хахаха

преди 1 година

Нормални ли сте? Кой ще работи за минимална? 1200 лева на седмица е заплащането, което трябва да иска една детегледачка. Който няма пари, да не е раждал деца. Това е отговорна и трудна работа. За минимална, може само някой бразилец да ви гледа децата.

2

Анонимен

преди 1 година

Държавата е станала робовладелец.

1

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде мРЗ. Може да се договори на средна или над 10 бона.