197

до очевадния

преди 1 година

кое е очевадно че е два пъти по скъпо ли? това ли е добрето?

196

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от ГЕРБ-ДПС.

195

Анонимен

преди 1 година

ОчевАдно е, че сега по-добре живеят само престъпниците и мошениците. Останалите живеем в пъти по-зле.

194

Очевадно е

преди 1 година

И въпреки всичко сега живеем в пъти по-добре от онези мракобесни времена. Всичко друго е *** и пропаганда.

193

Анонимен

преди 1 година

Жизнения ни стандарт сега е над 10 пъти по-нисък в сравнение с 1987 година.

192

До 223 Радослав

преди 1 година

Явно не си живял при соца щом пишеш тези небивалици.

191

Анонимен

преди 1 година

Радославчо, пиле мамино. Моето соцвозило никога не е ремонтирано и изкара 22 години без ремонт. Същото беше и при всички хора, които познавам.

190

Анонимен

преди 1 година

Много *** и *** има още.И след 116 пак ще е така докато тези вредители не изчезнат.

189

Анонимен

преди 1 година

Разбойникът борисов твърди че при него България била отличник -- ха-ха, хи-хи ! Т. нар. демократи в различни разцветки унищожават всякакво българско производство защото за това им плащат от запада. Това става вече 34 години. За какво ще похвалят и подкупят някакъв бълг. политик на запад -- за унищожаване по различни скрити и явни начини бълг. производство за да няма конкуренция на вноса от запада. Западните политици работят за разширяване на пазарите си.

188

Анонимен

преди 1 година

Българите най много обичат да се оплакват колко са бедни колко са зле.

187

Анонимен

преди 1 година

Като българина може да търпи корупцията, няма как да е иначе.

186

Свобода

преди 1 година

До Анонимен до СвободаВ България никога не е имало демокрация, а мутри и пост комунизъм!

185

Случаен минувач

преди 1 година

Дания, Швеция, Полша, Чехия, Унгария и Румъния си карат с националните си валути. Румънците скоро обявиха, че до 2030 няма да говорят въобще по въпроса за еврото. В Чехия и Унгария казват: Ще приемем еврото, тогава и само тогава, когато доходите ни се изравнят с немските! Е ние ли сме най-големите балъци бе? В целия Европейски съюз?

184

Анонимен

преди 1 година

И след ощи 16 години ще сте най бедните и тъпите ако ви има

183

HR

преди 1 година

До АнонименТочно бай ти Тошо е виновен за всичко, което се случва днес. Бай ти Тошо драпаше да сме ставали 16та република, бай ти Тошо фалира държавата няколко пъти, раздаде на борчетата преди 89та година всичко, създаване на ДС и прочее.

182

Как действа ЕС

преди 1 година

Първо ни залъгват че ще бъдем в най големият общ пазар със свободно движение на хора и стоки. После нахълтват големите корпорации и изкупуват всички останали (другите са вече разграбени) български предприятия и..ги затварят. Изнасят производството навън или го прекратяват. Строят търговски вериги и започват да ни продават техните си *** (точно такива са) а печалбата се изнася в Германия и Европа. България остава без икономика (производство и износ) и ни ползват за донор ! Това са фактите.

181

Бай Дрън

преди 1 година

Относно демокрацията през деветдесетте...тя можеше и да тръгне, ако не бяха бивши и настоящи ченгета, партиен елит и синчета. Пак щеше да има разруха при смяна на управлението, както имаше и в Румъния, но нямаше да има такова голямо разграбване по простата причина, че грабеха същите тия, които имаха някаква власт преди 1989-та.

180

Бай Дрън

преди 1 година

Упадъкът на България започна в края на управлението на Станишев и последвалото управление на Борисов. Борисов така и не успя да направи нещо съществено за икономиката ни. При неговото управление се затвърди феодализма по места. Не гледайте само София. Дори в градове над 100к0 жители, феодализма се затвърди и икономиката забуксува. Това е проблема-липса на децентрализация, за която уж се борехме 1989-та. Отделно, че синчетата на бащиците сега владеят всичко. За лустрацията съм напълно съгласен.

179

Анонимен до Свобода

преди 1 година

Ти май живееш в друга България май забрави, че "демократите" ни докараха до това незавидно положение.

178

:)

преди 1 година

Май забравихме че когато влизахме в ЕС искахме да се отделим от бедната и корумпирана Румъния, която беше най-бедната държава тогава. Малко Кювеши там, повече Бойко тука и виждате промяната за 15 години.