20

vale_karo

преди 1 година

До колкото знам, по време на Олимпийските игри още от древността са спирали военните действия. Но преди и след игрите са се тепали кой как си иска.

19

Алекс

преди 1 година

Продажна шушумига.

18

Кире

преди 1 година

Еми по тази логика пуснете и убиици да се състезават. Със сигурност по-малко жертви ще им тежат на съвестта.

17

Анонимен

преди 1 година

То аз незнам, защо спортистите още не са направили бойкот, та е не саме те. То не бяха награди, медали ордерни, където и да отидеш има ли Украинец се знае, че ще е най отгоря. всички останали се борят от второ мяснто надолу.

16

Анонимен

преди 1 година

Тези руски олимпийци да декларират, че са против агресията на путин и тогава всичко е ОК! В противен случай е пълно лицемерие.

15

с тези приказки

преди 1 година

На този май му е омръзнало да е шеф на МОК.

14

...

преди 1 година

Ха ха, руски таракан да говори за мир, си е повече от перверзия!

13

Натовеца

преди 1 година

алтантиците нацисти и недоклани фашунгери посегнаха на всичко свято ,спорта е замислен като мост между народите и държаваите дори и във война хората спортисти да се срещат и състезават и промотират мира и разбирателството! Запдните сатанисти педофили обърнаха всичко свят с ненормалната им политика !

12

...

преди 1 година

До оня , с обратното име! Когато Хитлер е допуснал Олимпиадата,не е имало война! Пообразовай се! Олимпийските игри, са игри на мира! Там няма място на държави, които са поставили цялата държава на военна основа! Пропагандаторите на една варварска агресия нямат място в Олимпиадата! Все е тая! Русия и Беларус, аут от игрите! Този само гледа да се измъкне от отговорност.

11

ГОСТ

преди 1 година

Разбира се че трябва да имат право се състезават руските и белоруските спортисти, който иска да идва който иска да не идва - Олимпийските игри не са задължителни все пак.

10

Гиб Мелсън

преди 1 година

Томас Бах е наш човек. Пекан човек. Няма как да обясниш на един индианец, че спорта си е спорт, политиката, политика и не бива да се смесват. Дори Гитлер е допуснал на олимпиадата в Берлин всички. Дори той. Зелински не е име а диагноза.

9

sd

преди 1 година

да не мислите че този корумпар обича руснаците безплатно? сега ще му видят сметките....

8

Анонимен

преди 1 година

Тоя вместо да говори измишльотини по добре да си каже колко получи за услугата която направи на Русия. Готов е да провали олимпиадата само и само да вкара Русия и Беларус в нея. В крайна сметка вместо липсата на 2 диктаторски държави на олимпиадата няма да дойдат 20 или 30 държави.

7

sd

преди 1 година

добре че основните цивилизовани държави ще смачкат фасона на този корумпар. не е зле да погледнат в банковите му сметки. инфантино лесно се отърва - оказа се че блатер вземал подкупи, а инфантино само го гледал.

6

Реалист

преди 1 година

И какво излиза според руските таракани? Щом американците са правили престъпления в Ирак ,Авганистан..., значи и на тях им е позволено да си убиват, изнасилват, мародерстват ,и отвличат децата на Украйна? И защо било така? Защото светът трябвало да бъде...двуполюсен"? Извратена Кремълска пропаганда!

5

j

преди 1 година

До Реалист Бамбук, за какви престъпления говориш.... Мръсните краварски ***.и. като избиха 500 хил в Ирак, заради измислени химически оръжия, не са ли престъпници срещу човечестовото? А като използваха бомби с обеднен уран в Сърбия, резултатите от които хората там и не само там, носят десетилетия наред, какви ги прави- светици? Ако Путин е пристъптинк, то псевдо демократите са абсолютно същите....

4

До 2 Реалист

преди 1 година

До Реалист Ти освен, че си напушен, но си и много повреден и избиваш комплекси с-у елита на човечеството. Ако в лаборатория открият цяр "Миро" и те болят дирните чести ще игнорираш ли така, или ще се втурнеш с пяна на уста да се добереш първи до лекарството. Какво искате от спортистите, били те от където и де е? Ама нали си повреденяк, ген повреденяк. От един Дедо

3

Анонимен

преди 1 година

Основния принцип на олимпийските игри е МИРът. Ако Русия спре инвазията по време на игрите, може да се помисли. Дотогава да си играят мечките.

2

Анонимен

преди 1 година

Световното в Катар ми хареса, точнопоради липсата на политическа и джендер пропаганда, всичко беше съсредоточено в спорта.

1

Реалист

преди 1 година

Тука не става въпрос за спорта извън политиката! Става въпрос за престъпление срещу човечеството, което е осъдено от 142 държави в ООН! И не че не касае политиката, а че точно някои ще се опитат да намесят политика в спорта! Кремъл винаги го е правил! Все едно, няма да ги видим на Олимпийските игри! Това са игри на мира,и Тия нямат място там!