46

пълни глупости

преди 1 година

американците найстина са големи производители на газ, но за собственото им потребление внасят още 10%, така, че няма как да изнасят, просто прикупуват от руснаците и ни го набутват с горница като посредници. и вече сме независими....да, от нас нищо не зависи.

45

Анонимен

преди 1 година

Е нали това беше една от идеите на украинската "война". Да ни загробят със скъпи суровини и да сме им васали до края на света.

44

Много

преди 1 година

е цъфнала и вързала България от увеличените 20 пъти доставки на енергийни източници от САЩ, особенно напоследък, резултата са цените на абсолютно всичко в държавата. Да ни е честито

43

Анонимен

преди 1 година

Да но слугите купуват и се навеждат ниско

42

Анонимен

преди 1 година

Когато си внасял 3 варела Тexaco е нормално с 2 танкера да имаш ръст 30 пъти..голяма новина няма що

41

Гошо

преди 1 година

Скъпа госпожице, добре написано, но сравнение на цените не са оповестени, защо? Аз знам отговора, а вие?

40

Анонимен

преди 1 година

И Теменужка Петкова ги може тия схеми , само че още не ни казва , цената на която ни доставиха руската газ с американските кораби / уж американска газ/ .

39

Анонимен

преди 1 година

Цената е 118 лв ама айде купи си на нея. Чирен беше напълнен на високите цени и на такива ще продаде складираното.

38

Изсмукват ни!!

преди 1 година

Убиват ни!! От ФАЩ!!

37

Анонимен

преди 1 година

ще гласувам за кирчу, по този начин ще накажа простите българи, accelerate!

36

Зомби

преди 1 година

Няма значение, че българите страдат и едва оцеляват. Важното е са внасяме от демократична, човечна и добра уса, а не от зла Русия. Тук не става въпрос, че политиците ни са майкопродавци, демокрацията го изисква това. После вървете и гласувайте, щото сте умни хора, овластявайте крадците

35

Анонимен

преди 1 година

Аа, ето защо цените постоянно растат.

34

до 39

преди 1 година

"Е тя и цената толкова скочи." Ами не не е скочила толкова. цена март 2022 - 114лв, цена март 2023 - 118лв, източник - Булгаргаз. Ти си посредствено и лесно манипулируемо човече, разпространяващо лъжи. С такива слаби звена в обществото ни, няма скоро да се оправим. Айде сега с останалите роми към урните и глас за възраждане.

33

Талибан

преди 1 година

Е тя и цената толкова скочи.

32

Анонимен

преди 1 година

"А аз се чудя защо тия от топлофикация ми пращат фактура за 350 лв на месец при тая топла зима. А Киро парапето ни уредил краварска газ. Ше му пратя фактурите да ги плаща." - ама топлохикация гори мазут цяла зима и изматата е двойна. Ем те щавят като за скъпа газ, ем са на мазут

31

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо се облажиха от комисионни, искат и още нищо дето ви казват че правят промяна.

30

Бивш канадец

преди 1 година

Любопитна статистика от Блумбърг. САЩ произвеждат 615 млрд кубика газ, и консумират 655 млрд. Собственият добив на петрол не може да покрие нуждите на САЩ, поради което Бай Пън започна да смуче от държавния резерв.Въпрос - как на САЩ не им достига собствения добив, а в същото време изнасят за Европа? Жокер за недосетливите - Сирия, Ирак, Ямал и Владивосток.

29

Анонимен

преди 1 година

за кирчо и костадинчо абе кво стана в македония Ханке не се ли обажда

28

Бай Чеп

преди 1 година

Ами и това беше целта. А сега хубавицата от Харвард да каже пак нещо за цената на която купуваме. Нещо помня, че беше 4 пъти, ама (-) или (+) беше....? А май казваше по-малко, значи е (-). То според математиката (-) за газ * (-) за нефт = (+) 4 пъти повече. Е друго е да си учил в Харвард!!!

27

Анонимен

преди 1 година

А аз се чудя защо тия от топлофикация ми пращат фактура за 350 лв на месец при тая топла зима. А Киро парапето ни уредил краварска газ. Ше му пратя фактурите да ги плаща.