273

Проф. Звездолюбов

преди 1 година

Русия ако се разпадне на малки държави ще е заради безумните войни които разпали и фалиралата си икономика. Няма руснак, който да иска да бъде принуждаван да убива или бъде убиван. Това е причината голяма част от автономните области да поискат да са независими държави.

272

big meech

преди 1 година

800 лв заплата у русия и тия *** ще оправят света

271

тя

преди 1 година

Кой създаде т н Украйна ? няма такава държава щом Русия не я желае !

270

НЯКОЙ

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

269

Анонимен

преди 1 година

До 297 Айде стига с тия уркопитешки глупости където ги пишеш смешен ставаш.

268

DEPM

преди 1 година

Четова държава ли е?

267

ясновидец

преди 1 година

разпад ще има, но на фащ

266

Анонимен

преди 1 година

Истината казва човека. Ама кой да слуша.

265

ББ

преди 1 година

Света ни никога не е бил враг на Русия...егото на управляващите ги са им врагове...Русия нямаше затворени врати в Света ни преди убийствата на жени и деца в Украйна,кгб с десетелетният си план да завладее Света ни и да отнеме Свободата ни успя да заблуди с рекет и плащания на политици предимно в ЕС,Германия предимно,а и в САЩ,финансираха тръмп опитал преврат в Капитолия!факти които всеки с гънка може да провери,искат животите ви...Свободата ви...Душите ви...имат милиарди ограбени от животите ви.

264

Маниии го този

преди 1 година

А пък този как заплашва своите четете в дир.бг...съвсем се отдалечи от Човечеството

263

Анонимен

преди 1 година

Мечо подготвя психически мужиците и мамашите за ГОЛЕМИЯ ШОК

262

Христо Христов

преди 1 година

Опааааа , вече и отвътре почна да се говрои за разпад на Мада Раша... и то устата на малкия пиянд...президент де..

261

ББ

преди 1 година

дано гарнирате Сибир за Китай...с някоя по екзотимчна облас...с тоя пущинак си е...дръжте се като квалитетни...пр.с.итутки моля!!!...изтеглете мюсюлманската си армия от Украйна и прекратете ,убийствата на жени и деца...или 3-та...ще е двудневна!!!

260

ББ

преди 1 година

Путин обяви война на Света ни...ние сме във Война...останалото е лицемерие!искате империй...искате да можете да убивате чужди деца безнаказано...искате от Света ни да се откаже от..Бог...от заложени ни генетично ценности...няма начин..нима синчето ти не бе бохем по Света с ограбеното на Народите на Русия?нима не бяхте собственици на милиардни компании?нима нямате яхти за стотици милиони...замъци за стотици милиони от грабежа на Народите на Русия..и ви бе малко..искахте душите и животите..3-та!

259

Анонимен

преди 1 година

До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна. През 2024 Путин слиза от Руската сцена.

258

Анонимен

преди 1 година

Русия за 1 година унищожи армията си и дезорганизира икономиката си. Цивилни събрани от улицата не правят армия. Около 1 процент от хората имат заложби за войници. Но армия се планира, финансира, снабдява и обучава за 10 години. Русия не може да упражнява натиск върху провинциите си и те започват да се отделят. Това го видя СиДзинПин и показа на Путин ролята на Русия като много евтина суровинна провинция на Китай.

257

Анонимен

преди 1 година

КОМИКСКИ УВОЛНИ АРЕСТОВИЧ ПРЕДИ ТРИ МЕСЕЦА ОТ СЪВЕТНИК. ОСТАВА ДА ПРАВИ АНАЛИЗИ ТИП ТАГАРЕВ.

256

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТОИСТОРИЯТА ЩИ ВИ СЪДИ И ТЕБЕ САТАНИСТЕ И ПРЕВРАТАДЖИЙСКИТЕ САТАНИСТИ И ЗАТРИВАТЕЛИ НА НАРОДА СИ КОГОТО ОГРАБВАТ. ПСИХИАТРИЧНАТА ПОМОЩ Е НЕЕФЕКТИВНА И ТАКИВА *** СИ ПРИДАВАТ ПРЕКАЛЕНО ЗНАЧЕНИЕ, КОЕТО НЯМАТ.

255

Анонимен

преди 1 година

Русия направи и невъзможното, за да се разпадне. Западът няма пръст в тая работа. Пияните мързеливци сами се докараха на тоя хал.

254

Сата НАТО

преди 1 година

Прекрасен анализ на Алексей Арестович тази вечер! Посмотрите, не пожалеете!