40

Анонимен

преди 1 година

Нищо не набират а само краднат данни ИТ чрез менте фирми и сайтове. Напълно анонимни нито може да се свържеш, пълна анархия и няма и МВР

39

Анонимен

преди 1 година

В други държави са му намерили цаката как да пълнят хотелите през цялата година. Разни семинари, конференции, спортни събития и т.н. Имат си сдружения, които организират тези неща и разпределят хората по хотелите. В България всеки е за себе си и всички губят.

38

Анонимен

преди 1 година

При тези условия на труд да се работи по българското море не става даже и за студенти и ученици през лятната им ваканция.

37

Анонимен

преди 1 година

Май на българското море отиват само работещите в хотелите и заведенията по морето, някой и друг чужденец подлъгал се по евтините оферти и най-големите лузъри от България.

36

Анонимен

преди 1 година

Какъв туризъм на бетономорието сънувате?

35

Гиб Мелсън

преди 1 година

Лошото е, че държавата няма за приоритет развитието на туризма а примерно има за приоритет купуване на изтребители или пращане на оръжия за Украйна. Ако беше приоритет туризма в България морския туризъм може спокойно да се развие от два месеца юли и август на пет месеца. Това е начина да се задържи свестен персонал. Няма как да намериш качествени работници, които ще работят два месеца и после да се чудят какво да работят 10 месеца. Сезона трябва да се открива на 1 май. и закрива октомври.

34

АнонимЦИГАНЕТОен

преди 1 година

със курсове не става готвач за сезона ,има доказани готвачи и подготвени още от комунизма ,но няма ка да ги излъжите за едни 1000 лева за 12 часа трут и едно време БАЛКАНТУРИСТ осигуряваше условия за работа спане общежитие ,сега една квартира за 10 души като затворници

33

Супер са

преди 1 година

включват и бонус - дудук на шефовете

32

Анонимен

преди 1 година

На тая само като й видя физиономията, и ми е ясна като бял ден. Авcтpaлопитек. 1200-1400лв. очаквала... Повече взима чистачката пенсионерка в офиса ни. За 1600 работех преди 12 години като студент. Сега само плоският ми данък на месец е повече. Такъв материал. Нула самооценка, нула възможности, тотална функционална неграмотност. После защо бягали туристите. Защо ли?! Прочее, съдръжник съм в гурме ресторант и на мияч плащаме такава заплата.

31

Анонимен

преди 1 година

Тази очаква заплата 1200-1400 лева, другият очаквал над 1500 лева, накрая и двамата със заплата 780 лева, че по-малко не може.

30

хотелиер

преди 1 година

Да не забравите, че последния месец не се заплаща.

29

Анонимен

преди 1 година

Няма нормален българин, който да ходи на море в България. Чужденците като се излъжат веднъж да дойдат в България, повече не повтарят. Не знам за какъв ръст говорят хотелиерите.

28

Пролетен сезон

преди 1 година

Украинската армия също набира персонал.

27

бачкатор

преди 1 година

айдееее започна сапунисването...как много работа "имало"ама нямало кой да работи мабабаааххаха хайде че давали по морето 4000-5000 лева и пак трудно намирали кадри а всъщност с такива реклами си намират по лесно работници за ниско заплащане!!! за столицата същата е стратегията по същия начин действат...лятото с такъв тип статии за морето работници без пари на есен в софия с такива статии търсят работници за без пари и в двата града работата е сезонна!!!

26

Луд бизнесмен

преди 1 година

Вдигнал съм заплатите, но не гарантирам, че ще ги давам.

25

Общ работник

преди 1 година

Бъдете спокойни. И тази година, отново ще похарча 0(нула) лева на българското черноморие.

24

:D

преди 1 година

До Az, първо НА селУ, след това - НА Гърция.

23

Анонимен

преди 1 година

1400 лв. за управител на хотел!!! Гл. готвач не работи за под 4 000 лв. Управителя на хотел не е лукова глава. Това и в Лесото го няма. Нашите алчни хотелиери са фенове на египтския труд...

22

Az

преди 1 година

Аз съм на Гърция, не ме вълнува. Предпочитам на евтиното.

21

Пич

преди 1 година

Управител на хотел или заведение по момрето очаква 1400 лева заплата (~700E)?! Ние живеем в държавата на абсурдите. В същото това време по заведенията една салата ти е 10-15 лева, а едно питие по баровете гони 15 лева. Пичове, нали се сещате как сме с цените на Западна Европа и заплатите в Ботсвана. Не им разботете на тия, не се връщайте изобщо. Ако имате шанс в Европа и да мизерствате, отивайте там да работите. Да фалират тия мутрии безобразни.