59

до 70

преди 1 година

Сашо Макето е бил грък и гей. Макетата ако си мислят, че са макета. Т.е. да именуват на географска област - по тяхната логика в цяла Варна са поляци, защото е кръстена на Владислав Варненчик. Ама във Варна си говорят упорито на български. Това маке извращение не е държава, психодиспансер.

58

Александър Македонск

преди 1 година

отдавна го няма, ама ние българите сме още тук. И не само , че сме тук, ами и цялата история на т.нар. Република Северна Македония е изцяло определена от нас. Тази държава буквално съшествува заради подписа на един наш президент и заради предателството на един наш комунистически лидер. Това изчерпва всички въпроси.

57

Анонимен

преди 1 година

Иван Михайлов може пък да се казва чичо ми и да искам да направя клуб в негова чест. Обичал е да играе карти и да пие бира. А могат да сложат и червен кръст на бял фон с лъв в центъра - ПАК е българско знаме! Военно е, но си е наше. А те... Те даже не знаят макетата какво е военен флаг!

56

Света се обърка

преди 1 година

....И НЕПОДКРЕПЕНИ от България и правителството и . Нашенските мекушавци само стоят и гледат как унищожават български паметници ... бият етнически българи ... палят български сгради .... НИКАКВА РЕАКЦИЯ . ВНОСЪТ ОТ македония СИ ВЪРВИ И ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ НА НАШЕНСКИ ТЪРГАШИ ... ДАВАМЕ ИМ ТОК НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ ... А БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ СЕ ПРОДАВАТ КАТО ТОПЪЛ ХЛЯБ В МАКЕДОНИЯ НА ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ПЛАТИ ... СРАМ... СРАМ... СРАМ...

55

Анонимен

преди 1 година

Хареса ми формулировката "уникаланоста на македонския народ". Точно такава формулировка е в началото на фашиската идеология в третия Райх. И както е казал мъдрия народ Български, не ги слишай какво говорят, а ги гледай какво правят.

54

Morski

преди 1 година

"...организации, които с името, програмата, целите и дейността си подбуждат и призовават към агресия, разпалване на национална, расова, религиозна омраза или друга нетърпимост, нетолерантност, геноцид, изтребление, разпространяване и подпомагане, подбуждане и одобряване на фашизъм, нацизъм, националсоциализъм..."ВЪПРОС КЪМ СЪРБОМАНИТЕ В т.нар. РСМ- Кой ,ако не вие прави точно това като не признавате българско население( НЕ МАЛЦИНСТВО) в РСМ , български корени , история? ТОВА НЕ Е ЛИ ГЕНОЦИД?

53

Ами

преди 1 година

Като не искат Иван Михайлов, може да е Георги Николов Делчев!

52

Анонимен

преди 1 година

МАКЕТАТА УСЪРДНО ДЪРЖАТ ДА ПЕЯТ "О ЮРОПСКО 100 ГОДИНИ ЧЕ ТЕ КЬОРИМ СО КРИВИЙОТ МАКАРОН ОТ НАШИОТ МАКЕДОНСКИ ДОМ". НЕМА ЛОШО ПЕЙТЕ И ЧЕКАЙТЕ,МОЖЕ И 1000 ГОДИНИ!!!

51

Анонимен

преди 1 година

Днес германската външна мензистерка е на посещение в Северозападна мъкедония.А у нас пристига дъщерята на Чарли Чаплин.Кой е по по най!!

50

Анонимен

преди 1 година

Кой е собственикът на това сдружение? България, или някой руски агент, спекулиращ с името ни?

49

Анонимен

преди 1 година

Тотална подигравка за пореден път с нашата държава, ама вече ги пуснахме, все тая е.

48

Анонимен

преди 1 година

България е изключително слаба държава, позорно слаба! Никой съюзник не харесва, нито пъкниска слаби партньори, такаче ще ни блъскат яко да знаете! Слабостта нито е похвално, нитонмило състояние, а точно обратното, най отвратителното и нежелано състояние! България е гоша вода, позор! Смешници са политиците! НЕЛИГИТИМНИ

47

Анонимен

преди 1 година

Самуил е Български Цар с баща Комит Никола и Български Патриарх Николай....................името Петър е подходящо за Османската империя превзела Истанбул на 29 май или за разрива между Тито и Сталин на 29 декември както и си има място във българската история но името Петър трябва да се изхвърли от Българо-Македонските отношения благодарение "бугар-политиците" ...........Най-подходящо е името на интелектуалеца НИКОЛАЙ ФОЛ на когото пребития Петър Дънов разчитал да го пази от А.Цанков и Н.Гешев

46

до 54

преди 1 година

Не се заяждам, ама си довърши основното образование поне. "...което би трябвало да се примирим а сега обръщаме на 360 е това е България дами и господа". Как се обръщаш на 360 градуса, бе оли го френ? Колко градуса има в един кръг? И пунктуация за тебе сигурно е някакво шаманска дума. Ходи да си играеш на пясъчника и не давай съвети на хората, на които им писна от македонските глупости.

45

Анонимен

преди 1 година

Наименованията и на двата клуба бяха провокация към РСМ. Това беше дело на десарите, които още дърпат конците в България и обслужват кремълската политика на Балканите. Но се питам защо на тия десарски номера се вързаха Ил. Йотова и К. Петков и с присъствието си ангажираха българската държава. Ясно е, че В. Михайлов и цар Борис Трети не са подходящи имена за тези клубове. Културен клуб трябва да носи имена на културни дейци - напр. Св. Климент Охридски, Братя Миладинови, Гр. Пърличев изр.

44

Анонимен

преди 1 година

Да го кръстят временно "Културен клуб Иван", докато съда се произнесе.

43

Анонимен

преди 1 година

Прави са македонците ние сме изпуснали юздата още след освобождението после ги признаваме като държава през 90-те с което би трябвало да се примирим а сега обръщаме на 360 е това е България дами и господа ! Правим каквото ни кажат от вън .

42

Е кво искаш да чуеш?

преди 1 година

След създаването на Независимата хърватска държава през 1941 година, Иван Михайлов се установява в столицата ѝ Загреб. По-късно Михайлов осъществява контакт с райхсфюрера на СС Хайнрих Химлер и получава съгласие за създаването на батальони от бивши активисти на ВМРО под немско командване в зоната на Егейска Македония извън български контрол. Непосредствено преди деветосептемврийския преврат през 1944 г., Иван Михайлов по предложение на Адолф Хитлер пристига през София в Скопие

41

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме да не чуваме коментар от псевдосъюза, дето щеше да е гарант за спазването на договора. Май другарите от Брюксел си правят оглушки.

40

Анонимен

преди 1 година

Не е втзможно да се намери бг име. Ако е някой до 1944 г. е фашис. А ако е някой до 1912 г. е татар. Само Гоце Делчев но той пък е македонец и пак не може.