9

ОФчо

преди 1 година

Щом до "инвиститори и предприемачи" я докарахме да ни уверяват, че всичко е наред, значи положението е сериозно! Икономист и Финансист с авторитет и престиж, не би уронил репутация!та си с "догадки"!

8

Анонимен

преди 1 година

Хора които искат да се занимават с политика не е добре да пишат за икономика . Тва са два различни свята . Три годишните облигации падат щото инвеститорите не вярват че американска икономика ще се възстанови през следващите 3 години . А тогава как ще връщат дълга ? Според мене отиде едно десетилетие .

7

Анонимен

преди 1 година

Така се е продал, така се е налял с пропаганда, че и сам си вярва тоя пъ4авреник!

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя па.

5

Анонимен

преди 1 година

В САЩ ще има окрупняване на банките .Малките банки ги фалира правителството като ги задължило да му отпуска заеми за ,,ликвидност,, Банките не са искали да купуват дълг на безумно задлъжнялата САЩ.Правителството им ги е задължило с аргумента че така ще имат ликвидност ако хората си поискат парите .Е видяхме че нямат по вина на Вашингтон.Така или иначе ще се мине към окрупняване .В капитализъма голямата риба изяжда малката .А САЩ имат проблем с дълга.Скоро само лихвите ще надхвърлят 1,5 трилиарда

4

Анонимен

преди 1 година

Копейката и тумбата родоотстъпници покрай него си държат парите в евро и долари. Като започнат тея плъхoве да бягат тогава ще му мислим. А пазарите винаги са били надолу и нагоре, сигурното е само едно - че се движат надясно.

3

1

преди 1 година

не разбирам само това. сума народ говори срещу еврото ама никой не си държи парите в рубли в руски банки, същото се отнася и за копейкин !!!

2

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Няма да има щом има престъпни банкови схеми в които замесват безработни и хора с нулеви доходи и безимотни оставени да просят по улиците на градовете и от техни познати и роднини.

1

Анонимен

преди 1 година

дъното го дълбаем 33 г като петел лозето