29

Вервам му

преди 1 година

Кат некой започне да се обяснява кат ученичка значи пак ще фалират банки иначе каква е логиката да ни "успокояват"

28

Икономист

преди 1 година

Мечият пазар е зад гърба им на банките, но пък бичия за акциите на български дружества е пред акционерите. Не на тези в банкови акции или пъс в Инвестора на Блумберг. Честита да им 2023 г. на българските хполитици, които все още си живеят със стария бюджет и с миналото си на някакви политически величия. Честита да е и на журналистките от Днес.

27

Българин

преди 1 година

Тя кризата си е за банките. Те имат свръхпечалби. Дори и лихви за депозитие на докамикнствата, хората и фирмите не плащат. Ще се научат най-после тези от БНБ, че нещата с финансите ги разбирам повече от тях.

26

Анонимен

преди 1 година

тоя вярва ли си

25

Бай Сандо

преди 1 година

Гоуем е оптимист!!! Настроение - весело!!!

24

В.

преди 1 година

Вдигат на 5 да търсят вложители, облигациите от своя страна също трябва да са близо под 5, за да ограничават нарастването на тази лихва, но това пък ще затрудни плащането им един ден? Крехко равновесие.

23

Mimi

преди 1 година

Нещата са объркани и който изплува, ще спечели. Но много банки могат да фалират.

22

бай Дончо

преди 1 година

кризата е в джоба на народа . Няма пари за нормално живеене. Обеднява тотално ,та кой ще се интересува от банки и фалити?

21

вече

преди 1 година

До АнонименАко говориш за американците, те вече вдигнаха на 5, последно с 0.25, така, че още банки ще пищят ми се струва.

20

уви

преди 1 година

Вече няколко пъти чета, че в банките реално има 10 процента от парите на хората, повече няма. То се видя и по руските резерви, колко откриха наистина. Парите са източени тук там уж за кредити и инвестиции, и балъците да вярват, че могат да си ги вземат когато поискат. Да, ама не. И скоро ще се усетят хората и ще настъпи апокалипсис, зануляване и цифрова валута.

19

хаха

преди 1 година

Хехе, всички американски анализатори казват, че идва голяма буря, тоя се прави на лъжлив пророк. Кого лъжете бе? Себе си.

18

Банкеръ

преди 1 година

Всяка банка разчита на доверието на вложителите.Като се има впредвид,че Русия има блокирани 300млрд блокирани резерви за какво доверие става въпрос?Все ми е на акъла,че Русия няма да си ги потърси.Освен всичко останало няма да иска хартия а злато.Силно се съмнявам,чебанките имат такова в трезорите си в такива мащаби.Надяват се Русия да загуби войната инак ще гърмят още банки.

17

торенте

преди 1 година

Когато някой почне да те успокоява /разбирай успива/, нещо май не е съвсем наред. Тоя чичак откъде знае къде е дъното? Това, че ние сме закотвени там, не означава, че не може да глътнем вода.

16

В.

преди 1 година

Утринен чай прояснява. Значи банките нямат ликвидност, спускат им отгоре облигации, които ще изтъргуват на загуба, на поне ще закърпят положението за момента. Това не е ли финансова измама?

15

Анонимен

преди 1 година

Много общи приказки, от тях не могат да се чуят практиците.

14

Гошо

преди 1 година

и на тоя освен ел. изданието " Инвеститор" където инвестицията е само в името ,къде са му другите инвестиции

13

Анонимен

преди 1 година

ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКОТО ПРОИЗВОДСТВО !!! ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НЕ ХРАНЯТ БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА !!!

12

Анонимен

преди 1 година

В България няма банкова криза и отлепяме от дъното, а за САЩ има има информация в различни сайтове, че около 50 банки са на ръба на пропастта. На кого да вярваме?

11

Анонимен

преди 1 година

До В. Веднага всички ще внесат и после теглят. Най-вероятно ще дигнат в бъдеще на 5 %, а сега е 4%.

10

В.

преди 1 година

Фед ще взима пари от банките на близо 5%, а ще ги дава, както е в момента, на лихва от 4,3". Някой може ли да го разтълкува. Аз не успявам?