64

Ганев

преди 1 година

Бандитска система. Над 430 болници - минимум 100 за изхвърляне. Знаете ли какви пари отиват в разни бордове. Това са ограничени хора в обедвсмрласта на високите технологии. Корупция мания за тт.величие и т.н. изследвасния и прегледи ги прави техниката. Тези персони не носят никаква отгховорност. Реална цена за изследване - труд до 10 лв. Това са едни оператори на машини. Здравеопазване - основно средство за забогатяване.

63

Анонимен

преди 1 година

Пладнешки обирджии. Да плащаш всеки месец задължително за тоя дето кла ти гората и като ти се наложи да ползваш - пак да плащаш...не ви щем задължителното здравепогазване. Всеки да се спасява сам.не ползвам и не искам да ползвам и затова не искам да плащам за другите на солидарен принцип. Който се е охранил, пие, пуши, не се движи, кара мощен мотор и т.н. да си плаща сам леченията

62

Анонимен

преди 1 година

Ошушкаха касата с фалшива пандемия. Една стотинка няма да им дам. Това не са лекари.

61

Анонимен

преди 1 година

ЦЪ, ами извадени са, бе.

60

Анонимен

преди 1 година

Лекарите скарани. Сестрите издокарани. Секретарките на гости. А болните Бог да ги прости. Девиза на лекарите - травматолози: "Счупеното носи щастие".

59

Анонимен

преди 1 година

Отидеш на диетолог, той по дебел от теб! Отидеш на очен лекар, тойпо-кьopав от теб! Е, как да отидеш на психиатъp?!?

58

Цъ до 62

преди 1 година

НАЙ- ВЪРХОВНАТА ГЛЛУППОСТ Е ДА СИ ПРАВИШ ИМПЛАНТИ. ЛЕКУВАЙ СИ ЗЪБИТЕ. НЕ ГИ ВАДИ. ИМПЛАНТИ СЕ ПРАВЯТ ПРИ ИЗВАДЕНИ ЗЪБИ. Да не говорим, че периимплантарните инфекции при тях са мнооооого чести. От Здр. Каса имаш не 2, а 3 услуги като при фотополимерна пломба се приспадат парите от касата.

57

Радослав

преди 1 година

До 58: може, просто промяна на закона. В момента няма как да работиш и да не плащаш осигуровки, но ако се промени закона може да си стане на индивидуални партиди. Но проблема идва от това, че тогава главните гласоподаватели на партиите ще останат без здравеопазване и за тях това е драма. Този социален модел може да функционира само и единствено ако внасящите са повече от ползващите, а от десетилетия в България не е така! След 10-20 години цялата социална и здравна система в България ще колабира.

56

Анонимен

преди 1 година

Това е картел на частните болници, които източват пари от Здравната каса. Да се изгонят към пазара. Да се намалят плащанията към тях, защото те вземат допълнителни пари от пациентите.

55

Анонимен

преди 1 година

Да ви кажа само колко ми искат зъбарите за лечение с импланти на една челюст. Между 10 и 16 хиляди лева са офертите. Оферти събирам, от търговците- зъбо "лекари". И щели да се вдигат цените на стоматологичните услуги. Като здравно осигурен имам право на 2 пломби амалгама на година. Не е грешка или моя заблуда- касата плаща все още за пломба амалгама. Дето никой не работи с този материал. Питайте си зъболекаря, ако не вярвате.

54

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще има и свръхпечалба за постоянно, който спечели два лева е свръхпечалба и ние взимаме 1 лев.

53

Анонимен

преди 1 година

Госпожо, ПенкЕ Георгиева от пациентската организация "Заедно с теб", платежоспособните не се лекуват в България. Кой ще си рискува здравето при българските шарлатани? Лекарите, които могат да лекуват вече са напуснали България. Докато им плащахте трохи, те избягаха. Сега сте тръгнали с трици да ловите м.ай.м.ункии.

52

Анонимен

преди 1 година

Искат двоен скок понеже двойно им скочиха командировките от вчера. Сега трябва ние да им платим хотела и плюсканеmо на докторите и любовниците им, където си мъкнат с тях като сестри.Пълна анархия е с тези пари. Това е каца без дъно. Всеки месец плащаме, за да могат да раждат от махала безплатно и да шият наkълцаните с брадви баджанаци от Казанлък. Малоуmна държава.

51

Анонимен

преди 1 година

До Радослав Не може индивидуална. Не я плащай и кътай парите и ето индивидуална. Осигуровка влиза във фон и не може да е индивидуална. Здравите плащат за болните. Но са различни размери според заплатата.

50

Анонимен

преди 1 година

До До 53 Ако си фирмажия не е задължителна. И пак се получава ново неравенство. За едни е задължителна а за други не.

49

До 53

преди 1 година

Не мога да не я плащам. Спират ми я на заплата всеки месец. В държавно училище работя.

48

Радослав

преди 1 година

До 49: мълчат и се радват на цоцалистическият модел! Индивидуални партиди и здравни застраховки му е майката! Всичко социално което е с обща каца трябва да се заличи! Да се мине на индивидуални партиди и всеки да ползва всеки колкото е внесъл! ЕС не е проблема, а все още окопаните в управление комунисти и деца на БКП-ци!

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Това е осигуровка. Не я плащай а си трупай индивидуална сметка.

46

Анонимен

преди 1 година

Да си го вземат от онези където си слагат импланти в джуките и гърдите!

45

Анонимен

преди 1 година

Народните председатели нека да плащат ЗО-и на безработните лица!