71

?

преди 1 година

Турските поддръжници на световния безред и уилямсовистката госпожа убеждават "изперкалите избиратели", че кампанията е "вяла" и "без послания" от страна на противниците на Уилям?

70

?

преди 1 година

Тази царистка госпожа няма ли да си върне книжката от БКП?

69

?

преди 1 година

От БСП вече прекомерно заплашват комунистите, тъй като принц Уилям не може да ги понася, дали БСП няма да желае да си смени наименованието, тъй като комунизъм и социализъм са идеологически свързани, но не с уилямсовия царизъм, повече не може да лъжете, по-добре е БСП да се откаже или да й отнемат там правата да представлява БКП или поне да се раздели на царисти и комунисти, тъй като по време на царизъм """"социализъм""""" няма

68

?

преди 1 година

Тази разпутинистка про-руска уилямсовистка представлява страната? БСП като неоцаристка партия ? Тази не може да твърди, че е комунистка, тази смрад на "уилямсово злато" с нищо не може да се обърка

67

?

преди 1 година

тоест, посланието, че "БСП е партия от разкаяни комунисти" не е ново, а стандартно послание? И че тъй като комунистите на БКП се били разкаяли, БСП може да си строи царски дворци на Уилям, това БСП да не е станала новоцаристка партия? Разпутин, Уилям и какво ли не? You are not giving us a breake, и за да се подмажете на американците, които подкрепят този принц, който иска да стане крал

66

*свирка*

преди 1 година

До Анонимен

65

Анонимен

преди 1 година

До Жокера, баси Чобака много одъртял. Както казваше Гоце, това на снимката е била първата *** в БКП, смятай!

64

Анонимен

преди 1 година

ИСКАХТЕ ВЛАСТ! ТО БЕШЕ ПЛЮЕНЕ!ТО БЕШЕ СПИРАНЕ АВАРИЙНО НА МЕТРОТО/ добре, че не стана меле/ТО ВЛАЧЕХТЕ БОЛНИТЕ ДЕЦА!КОГАТО СВЕТА ИЗТРЪПНА ОТ ПАНДЕМИЯТА ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАХТЕ А УМИРАХА ХИЛЯДИ ЧОВЕКА НА ДЕН!ВИЕ!ВИЕ СТЕ ПОДЛИ НЕКАДЪРНИЦИ! ВИЕ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ!ВИЕ МОЖЕ ДА ГРАБИТЕ!СЕГА ИЗНАСЯТЕ ОРЪЖИЕ ЗА МИЛИАРДИ И ВАШИТЕ ДРУГАРИ ПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИ! ЛЪЖЕТЕ НАРОДА!ИГРАЕТЕ СИ С ЕМОЦИЯТА ОТ СТИХОТВОРЕНИЯ НА ВАЗОВ!

63

Мууунчо

преди 1 година

Венсеремус. Сега защо ревете

62

Йордан

преди 1 година

Така е, вяло, скучно, няма го Рундьо да излезе пред журналистите, да вдигне юмрук, да изсъска "изчегъртайте ГЕРБ".... Сиво и безинтересно.

61

Анонимен

преди 1 година

Йотова , айде и за теб , ...последен валс , дами канят !

60

Не е!

преди 1 година

До Жокера това е Джаба-Хаитянина дет изяжда на бедните храната!

59

Диетолог

преди 1 година

Намали кифтетата щот се търкаляш вече!

58

Психо

преди 1 година

Щом играят с чувствата ви и искат да реагирате емоционално, не рационално - да знаете - манипулират ви като деца ;-) Мислете къде ви е интереса!

57

Анонимен

преди 1 година

"""Предизборната кампания е вяла и без никакви нови послания""" --- --- --- Щото знаят, какви ще са приблизителните резултати, знаят, че ставката на участие ще е много ниска, а и политическите лидери няма какво повече да обещават - държавата е изправена пред скрит фалит, народа ще им търси сметка! Тоест, чака ни поредното служебно правителство и поредните "избори" през Есента и то в задълбочаваща се икономическа, а може би и банкова, че и финансова криза!

56

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 1 година

За какво ни е постът-вицепрезидент?Само много разходи за държавата и никаква работа.Едва ли там са на заплати от по 1000 лв.Харчи пари да ходи на празника на В.Търново.В това ли се заключават нейните задължения?Крайно време е този пост да бъде премахнат.

55

РАБОТЕЩ

преди 1 година

Госпожата не дава отчет какво е свършила,а се явява като политически анализатор и участва заедно с Радев в оплюването на ПП. Какви стратегически цели е формирало президенството? Мълчание! Вторият им мандат разкри истинските им лица-колкото може по-близо до Русия и по-далеч от ЕС и НАТО.Радев не е поканен никъде в чужбина,защото разбраха каква *** игра игре срещу ЕС.Ходи само на общи срещи.Ако се вгледаме по-внимателно в политиката му,ще видим истинската му цел-компрометиране на пол. партии

54

Анонимен

преди 1 година

Дърта пачуга! И тя трепери за Украйна и ще дава. Давайте, нямамаме нуждаот вас.

53

Анонимен

преди 1 година

Посланието е импийчмънт за негодника в пРезиденството!! Отправено от ПП/ДБ. Коалиция Нексо!

52

а ти

преди 1 година

си стара, изхабена, корумпирана и обременена тъпка.