32

Анонимен

преди 1 година

Ама чайките малко, от къде на къде ще проверяват кой, какво, къде щом като е в друга държава , работа ли си търсят ? Имаш имот в Гърция, плащаш данъци в Гърция, декларираш си в Гърция обаче знаете ли една тайна гърците не се дават като нас и там не декларираш глупости насам натам

31

На времето си

преди 1 година

така се настървиха - Ха сега ще проверяваме от къде са вилите на митничарите на язовир Ивайловград - Приказки, интервюта, снимки от Гугъл и от дрон - накрая цялата работа завърши с разрушаването на една съборетинка 20 квадрата на един етаж на язовир Искър и до там.

30

Батко ви

преди 1 година

Забележете: "Над 100 хил. лв са събрани в резултат на тези ревизии." Не ми се мисли колко данъчни за колко месеца /години/ се занимават с тези проверки. Заплатките им, барабар с годишните бонуси сигурно отдавна са надхвърлили 100 хилки. А не вярвам да са ужилили някой богаташ, по- вероятно 30-40 среден клас.

29

роб на влаЗта

преди 1 година

Къща на 200м. от брега на морето в Гърция в лошо състояние е 18 000евро а в българия само празно място на 200м. от морето струва 200 000евро -Кого трябва да проверяват НАП ми е чудно.

28

2000г. Схемата

преди 1 година

Пътувам с Биомед към Мадрид. Всеки стиснал хюметката си с 500-5000евро отиваме нанякъде...към по-добро. И спираме на Венеция, късен следобед ...един дядка с чанта на колелца слезе от автобуса ...и се запъти към една банка... След час се върна, с празна количка ... Понеже си говорихме с шофьора, той вика дядото всяка седмица патува изнася парите на някой и ги влага тука. Това беше 2000г ... С чанта пари...се изнасяха. Никой не проверява личният ти багаж в Биомед:))

27

Анонимен

преди 1 година

И всички пари , веднага да заминават за сащ , доброволно , за да не стане задължително !

26

Анонимен

преди 1 година

До Пенко... Не Б.Рашков , а Б.М. Борисов , нещо си се объркУел !

25

Пенко

преди 1 година

А НАП защо не вземе да провери българина с над 14 имота в София, наречен Бойко Рашков. Няма нужда да се разкарват до Гърция и Дубай

24

Анонимен

преди 1 година

Имам едни съседчета-майсторчета.През 5-6 месеца с нови коли. Някои ги осигуряват на минимална заплата - другото в джоба,а други са дори безработни и социално слаби.Иначе вие си забранявайте кешовите плащания над 5 бона! Що не се хванете да изсветлите сивата икономика? Защото освен ИТ сектора, друго нищо не се е променило от 90-те? На доктор на частно да отидеш, броиш му 200лв на ръка, адвокат да ти потрябва - 200лв кешовица за добър ден. Няма фактури, няма касови бележки, няма нищо.

23

Анонимен

преди 1 година

Имотите в Гърция са по-евтини от тези в София!Какъв е проблема някой за цената на двоен гараж в София да си купи малка къщичка с гледка към морето в Гърция?Половината от имотните сделки в София са изцяло заплатени със собствени средства!Дали продажната цена според документите отговаря на действителната продажна цена?Хайде НАП да проверява.От къде толкова пари имат тези хора.Отворете имот бг и вижте, в Изток и Изгрев има апартаменти за по 2-3 милиона лева парчето.А според данъчните колко струват?

22

Анонимен

преди 1 година

Айдееее другарката Нинова изгоря!

21

Анонимен

преди 1 година

А НАП кога ще провери доходите на всичко закупили жилище в София през 2022 и 2023 на по 2-3хиляди евро квадрата?Аа сетих се,там според документите е на данъчна оценка на по 600евро квадрата. А кога ще провери и строителните ф-ми, които още живеят в 90-те? Един ми обясняваше, как съм можел да платя частично ДДС за колибката му,ако му броя 200 бона в КЕШ под масата!А всичко ЕООД-та регистрирани с 5лв капитал и по ДДС и не изпълняващи никаква дейност, но притежаващи апартаменти (със спестени 20%)?

20

Анонимен

преди 1 година

А Поплювналиев, похотливата Тиква и милиционерския Каскет ще бъдат ли проверени ?

19

Цъ Ц до 16

преди 1 година

И Кои са тези села??? Кьор фишеци пускаш, дрънкало! Дай КОНКРЕТИКА. Ама не можеш!

18

Анонимен

преди 1 година

Аха, след това проверете и българите с имот в България, много подозрителни типове са!

17

Смехурко

преди 1 година

Личи си че идват избори и търсят поредния скандал!

16

Анонимен

преди 1 година

Търсят кой помага на Черепа.

15

Анонимен

преди 1 година

В Гърция има цели села завладени от Бг прокурори и съдии.НАП проверява ама некому дедовия.Всичко е пунта-мара както и цялата държава.Правят ви на ***. Ама май не ви вземат за такива а сте си такива.

14

Цъ

преди 1 година

А резултат? 00.

13

Мда

преди 1 година

А апартамента в Брюксел с гараж на Ицката - с какви приходи е като той от годиииини е безработен?????