10

До 11

преди 1 година

В чужбина някой срещне ли българин веднъж, само срещу вероятността че може да се срещне с българин и втори път започва усилено да тренира всички видове бойни изкуства, боравене с всички видове хладни и огнестрелни оръжия - от копие до далекобойно полево оръдие, и започва да ходи със заточени ятагани на кръст, набучил чифте пищови, нарамил картечница, моторно резачка и огнехвъргачка.

9

Анонимен

преди 1 година

Хората по света се кефят на българите. За сметка на това обаче, им е дошло до гуша от наглото и миризлово варварско анадолско пллеме, дето е плъзнало навсякъде като хллебаpки.

8

Анонимен

преди 1 година

Тук има да си копаме 14 сантиметрови ядки от магистралите.. И какво от това ?

7

Талибан ерджолан

преди 1 година

Помощите ги усвоих, чакам още ! Не се мотайте каури!

6

Анонимен

преди 1 година

И там е както и тук - арестувани - ДА, осъдени - НЕ

5

баба мара

преди 1 година

тези строит фирми са наливали пари в касата на управляващата партия така чеарестите трябва да започнат от наи високото място на изборите турците да мисляткакви ги вършат а не после да искат помощ от света какво стана с даренията

4

до 3

преди 1 година

Ти серизоно ли?Какви хайдути.Когато се махаме от ислямският им режим ние дръпваме сто години още в началото на 20 век.След 45г пък с 200 вече сме напред.На тебе ти е промит мозъка от турските тв та и сериали, но накрая се видяха неандерталците с шалварите и забрадките.

3

до 1

преди 1 година

Провален ти е мозъка на тебе от "геройствата" на хайдутите,натрапвайки ни с години наред,че са били недоволни от "робството",а те са били най-обикновени крадци,на които не им се работело и са обирали САМО И ЕДИНСТВЕНО българи,защото турците са си живеели по на изток от нас.Въпреки проислямското управление на ердоган вече 20 г. и въпреки голямата инфлация,пак са поне 50 г. по напред от нас,просто трябва да си отвориш очите и да живееш в настоящето,а не вкарал главата си в....и даживееш в миналото

2

Бай Дрън

преди 1 година

По-голям виновник от самата държава и управниците и, няма. В България ва и същото. Хванали 300 дребни риби...но кой им позволи да правят това?

1

Анонимен

преди 1 година

Турция е една провалена държава.