7

Анонимен

преди 1 година

Хиляди закончета и наредби притискат работодателите. От своя страна , за да не фалират, работодателите притискат работниците. Резултатът е ИЛИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ, ИЛИ ЕМИГРИРАТ ! ЗАКОНИТЕ ДА ПООЩРЯВАТ РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО !!!

6

Анонимен

преди 1 година

Ми няма даминалата седмица хляб Добруджа в магазина до нас беше с 10 стотинки по-евтин,тази седмица повишение-830гр,нарязан сега вече над 2 лева. Вече и на хляба посегнаха

5

Анонимен

преди 1 година

Краставици вече стигнаха под 2 лева за начупените и такива изостанали непродадени от предишни зареждания. Това по пазарите в провинцията. Най-скъпите краставици на пазара вчера, в родния ми град бяха по 3.50лв/кг. Мерките работят, цените буквално са наполовина, или дори още по-ниски от върховите спекулативни стойности от преди месец.

4

Анонимен

преди 1 година

Време е за уволнения в БАН. Тия там съвсем се превърнаха в хоспис за ***. Мерките, пред очите на всички, от цял месец вече има видими и осезаеми резултати, а они ми ручат теоретичните глупости за свободния пазар и конкуренция. ***, свободен пазар с истинска конкуренция, не сме имали никога.

3

СМЕХ....

преди 1 година

Тия Проверки са само за БАЛАМИ!ВСИЧКО Е 081"ПУНТА МАРА"!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

При Живков имаше комитет по цените и контролираше. Но Костов и ЕС го махнаха и сложиха КЗК които са мо прибират заплати.

1

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е да си със завършен пети клас, за да го знаеш това. Много ясно, че с наблюдения на наблюдателите от Наблюдателно горно нанадолнище спекула не се бори. Само вятър е това и кьорфишеци.