43

БългарияБилаВиновна

преди 1 година

пред ромите. Но, "В доклада се казва още, че у нас се шири безнаказаност" - да, ром си харесва парцел, който ти си наследил от дядо си и си прави там нещо като къщурка. Ти вече не можеш да припариш там, ако не искаш да ти се случи нещо. Ромите папат ябълките, узрели там, ти купуваш турски. Жалваш се на кмета и на полицията - никакъв резултат. В късна есен тумбата ромско семейство изсича овошките, за да си осигури по най-лесния начин дърва за огрев. Санкции за тях няма. Това не е ли Параграф 22 ?

42

Лаврентий Берия

преди 1 година

Всичките путинофили така се хвърлиха на амбразурата, че са "забравили" да прочетат доклада. Там изрично се казва, че Америка има също проблеми в тези области. И не по малки. Но силата и е в това, че говори и обсъжда собствените си проблеми. Докато тук цари своеобразна държавна "Омерта" по въпросите. Толкова сме си "наред", че се стопихме с близо 3 милиона, останахме военно нефелни, допуснахме ширеща се маргинализация и ромска престъпност, а сега се давим в емигранти. Но пък си е нашето блато, а!

41

Гошо

преди 1 година

Направете такъв доклад за САЩ и ще видите какво ще стане. А темите са много: американският тероризъм, наркотиците, убийството на черни, обратните, и още и още...

40

Анонимен

преди 1 година

Червен картон за Киро и Радев които работят основно клевети и лъжи пред камерите и ето го резултата нямат едно добро нещо постигнато, нула, дори е надолу и поради тази причина основно плюят по един човек.

39

Анонимен

преди 1 година

От коментарите разбирам, че България е нормална добре развиваща се държава, а защо тогава от 9 милиона станахме 6 и сме най-нещастната и бързо изчезваща нация в света.

38

Анализатор

преди 1 година

Нечувано да се съобразяваш с доклади на чужди страни. Но така е в САЩ за да отплеснат хората от собствените им проблеми създават нови или търсят нови в други държави. Освен нашите тикви никоя друга страна не ги взима на сериозно. От два дена се говорят глупости по ТВпо нареждане естественомай България не е независима държава а колония

37

Относно ЛГБТ

преди 1 година

Когато стане въпрос, че в някои ислямски държави се изисква от чужденците да спазват неприемливи за тях норми на поведение, тогава от САЩ апелират да се прояви разбиране спрямо местните традиции. Добре, защо тогава и ние да не можем да изискваме от ЛГБТ да се съобразява с традиционните български нагласи относно лицата с нетрадиционна сексуална ориентация и спрямо онези,които коригират дадения им от природата пол? Нали никой не ги третира като криминални престъпници? Нека и те не ни скандализират

36

Точен

преди 1 година

За разлика от някоя си Цвета Маркова, българският народ ЗНАЕ, че "обективният" доклад на ДД е груба политическа намеса във вътрешните работи на Българско. Левски го е казал: "Всичка е в нашите задружни сили. Срещу тях не може да удържи и най-унищожителната стихия!" Ни краварска, ни турска, ни руска.

35

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно обективна оценка на положението в България.

34

Анонимен

преди 1 година

изгорете този 'доклад'

33

Анонимен

преди 1 година

"...представителите на LGBT общността, представителите на ромската общност, това са групи, на които България е длъжник" Я пак ,България била длъжник на ромската общност ??? Колко % от тая общност си плаща ,данъци ,ток вода и т.н. ?

32

Намерете в мрежата

преди 1 година

текста на манифеста "Роми за нова политика в България". Още преди 2 години го бяха подписали над 50 000 индийци, не знам след това още колко са го подписали. Всяка точка от този манифест представлява изискване за нови и нови привилегии и получаване на готово на различни блага, узаконяване на племенните им традиции и на незаконно построените им жилища, както и да им бъде подарена земята, върху която са построени. Нали знаете, че много от тези "постройки" са върху частни парцели и властите нехаят?

31

ДокладътКоментира ли

преди 1 година

бедите, причинявани ежедневно от ромите в България и колко милиарда харчим ежегодно за хрантутене на здави, млади, пълнолетни хора, които никога не са имали намерение да учат, да работят и да плащат данъци? Дава ли се представа за приблизителния брой на обикновени, градивни български граждани, а също и трудови пенсионери, които ежедневно стават жертва на ромски насилия, грабежи и тормоз? Говори ли се в този доклад за ежедневните ромски погроми над българската природа и обществена собственост?

30

Анонимен

преди 1 година

Предлагам дЕдо Байдън да вземе в неговата държава тукашните роми и да си ги обгрижва. Там имат голям опит в областта на интегрирането на кoмaнчu, anaчu и други подобни. Ние явно не успяваме да се справим. Халал да са им.

29

Голям въпрос

преди 1 година

България била длъжник на ромската общност?!?!?!?!?!?!?!

28

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Който не му...харесва,да се...оплаче на Херо Мустфа, Грета Тумберг,или арменският...поп;все същата работа.

27

007

преди 1 година

в качеството си на какви дават оценка и акъл на суверенна държава.

26

Тошо Острото

преди 1 година

Не се шашкайте! България е част от едно семейство, случайно доминирано от САЩ. И като част от това семейство не е редно да се вълнуваме когато ни казват истината. Няма как главата на това семейство да се меси в чужди работи или да не се интересува от съдбата на членовете му. Е, не всеки път ни хвалят ама като не слушаме... Ето, след няколко дни ще ни иведат за гласуване, ще ни назначат правителство, ще ни отпуснат пари за награда, че сме послушни... Не може хем х_я до края, хем душата в рая!

25

Анонимен

преди 1 година

Този доклад е на цру, които се занимават с поддържане на неоколонизираните страни в подчинение.

24

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ако дойдат...марсианците и те ще ни направят...доклад,но ще си приберат и Боко,защото е техен киборг...опитен образец.