42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 __В НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ИМАХМЕ СТАРА ГАЗКА 69. ВЪРВЕШЕ КАТО ПУШКА,ДВИГАТЕЛЯТ ЛЕСНО СЕ РЕМОНТИРА, ДОРИ СМЕ СЛАГАЛИ ГАРНИТУРА ОТ КЛИНГЕРИТ С ГРАФИТНА СВАЗКА И СЕ КАТЕРЕШЕ НАВСЯКЪДЕ. ЕДИНСТВЕН НЕДОСТАТЪК И БЕШЕ, ЧЕ КОНСТРУКТИВНО ГОРЕШЕ МНОГО - 20 ЛИТРА НА 100 КМ.

41

Анонимен

преди 1 година

До до 48 Аз спрях да купувам скъпи яйца. Оставям на глупаците да си купуват скъпите яйца.

40

до 48

преди 1 година

Да, да, ще намалим :) Загубата я калкулираме в новата продукция и плащаш. В момента купуваш едно яйце за толкова, за колкото през лятото ти продавах 2 ;) И ако се опъваш, ще стане колкото 3. Аз няма да спра да вдигам, ти можеш ли да спреш да ядеш. И не ми казвай, че няма да купуваш яйца. Добре, ама в 50% от продуктите ти вкъщи има яйца. Познай откъде идват ;)

39

Анонимен

преди 1 година

Като станат на запъртъци ще им намалят цената..ама пак за ваша сметка..после у контейнера ,щото развалени и миришат

38

Анонимен

преди 1 година

До При Соца... Ама имаше баба и дядо на село, които гледаха агънца, овце, кокошки, прасе. Поне аз имах! Отделно зеленчукова градинка и плодни дръвчета. 4-5 кошера пчели.

37

У дома е най-добре..

преди 1 година

....НА ВРЪХ ВЕЛИКДЕН СЪССЕМЕЙСТВОТО!

36

При Соца...

преди 1 година

...агнешкото беше по 5-6 лв/ кг----но го нямаше по МАГАЗИНИТЕ !БКП---го ИЗНАСЯШЕ в Зап.ЕВРОПА за долари и марки!

35

КИРО ЛИ ГИ СНЕСЕ.??

преди 1 година

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ....... ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ..??

34

При СОЦА....

преди 1 година

....беше евтино защото цела БЪЛГАРИЯ работеше "ангария" на БКП за без пари и немаше къде да ходиш от телените мрежи с ток по границата!РОБИЯТА БЕШЕ ПЪЛНА!!!

33

Анонимен

преди 1 година

При бай Тошо знаете ли как беше пристига новата газка чупи се за 2-3 седмици и ремонта излиза 3 пъти колкото струва газката това е математиката и затова строя БАНКРУТИРА няколко пъти , а пък вие може да сте купували шарани и на 50 стотинки килото,с 200 лева заплата не знам какво сте купували

32

Анонимен

преди 1 година

Дебеловратите капиталисти-демократи разчитат да печелят от вашата лакомия по ВЕЛИКДЕН, защото съдят по себе си.... Е, няма да ги огрее.

31

Анонимен

преди 1 година

А при бай Тошо цените не се променяха когатио идваше празник - нито шаранът поскъпваше за Никулден, нито свинското по Коледа, нито яйцата за Великден. Спецално цената на яйцата не мърдаше десетки години - 8, 9 и 10 стотинки според размера.

30

СМЕХ....

преди 1 година

..."купувал по 5-шарана"- ами за що пари като тебе това е "празника--- да се нагрухаш, напиеш и после да пърдиш доволно...хаха

29

НА ВЕЛИКДЕН...

преди 1 година

..съм САМО с моето семейство!ЧУЖДИЦИ----НЕ ИСКАМ В ДОМА СИ!!!!!!

28

Асенка Василева

преди 1 година

Ще паднат цените коггато стана хетеро!

27

НЕ КУПУВАЙТЕ МНОГО!

преди 1 година

Комунистите-капиталисти разчитат да печелят от вашата лакомия по ВЕЛИКДЕН, защото съдят по себе си....хаха...

26

Анонимен

преди 1 година

СЕЛСКА СУЕТА?ИМА ПРАЗНИЦИ НА КОИТО ХОРАТА СЕ СЪБИРАТ. ПРАВИШ СМЕТКА ЗА СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА И ХОП 6 ЯЙЦА!БРАВО!ЩОМ НЯМАШ С КОГО ДА СЕДНЕШ НА МАСА НА ТАКЪВ ПРАЗНИК!НЕ Е ВЪПРОСЪТ В ЯДЕНЕТО И ПИЕНЕТО А В ПРАЗНУВАНЕТО И ОБЩУВАНЕТО С БЛИЗКИ!

25

Не ни пука..

преди 1 година

На времето комунистите отБКП забраняваха ВЕЛИКДЕН---сега ще се скъсат от плюскане по тоя ПРАЗНИК!

24

Анонимен

преди 1 година

е тя цената от 10-на дни се повиша докато се закотви горе-долу на 45-50 ст. яйцето, а дали ще стигне до 60-70 ст. яйцето предстои да разберем

23

Анонимен

преди 1 година

Спомням си за България още от Татово време как Шарана беше най-скъп за Никулден свинското за Коледа и яйцата за Великден проста балканска черта.