53

Анонимен

преди 1 година

Горките !! Щели да фалират !И досега цените са в космоса а нямат нищо общо с доброто обслужване да не се вайкат, че хората бягат в Гърция и Турция. Всичко си избиват от клиентите с неадекватно повишените цени. Да фалират като са прости и алчни !Да живеят турските и гръцките курорти !

52

Black River

преди 1 година

Някакъв си Мончев, "смятал"... Големи икономисти, големи "бизнесмени", голЕмо нещо! В Турция, ДДС за туризъм бил 1% . Да, ама турците не крадът като бг яйцеглавите "бизнесмени", не леят бетон като душевно болни и не разравят де що видят дюна. И без ДДС да работят у нас, няма да стъпя! От 2000 година не съм бил на Черно море. Гърция, Турция, Израел - това е. Може да е скъпо, но си струва!

51

Анонимен

преди 1 година

То ДДС-то ще им е най-малкия проблем.Нашите "мили" съседи по море ще се бият с обеднен уран.Смятайте какъв туризъм ще има в Ураново море.

50

Анонимен

преди 1 година

Незабавно връщане на ставката от 20% за туризма и ресторантьорите,не може да залагаш марж на печалба от порядъка на 100-200 процента и да имаш 9% ДДС,ако някъде трябва да има редуцирана ставка ДДС то това трябва да лекарствата и храните,туризмът трябва да е последният бранш който може да се ползва от такива привилегии!

49

...

преди 1 година

значи когато ДДС то на туризъма тука падна! цените се вдигнаха двойно! е сега нека ДДС на туризъма да е 25% апък тия мафиоти които се пишат, че разбират от туризъм да МРЪТ! не ми дреме! там са само кражби и лъжи! Ай да им го .....

48

до 14

преди 1 година

време е за разплата!! крадци!!не че някой се е залетял да ходи на вашите мизерни комплексчета,ама за тази мизерия да искаш такива пари- няма да стане!

47

Анонимен

преди 1 година

"екзотична мисъл" било - ми мн ясно - Всички олигарси от Всички партии имат многохилядни хотели и ресторанти и геп и бсп и ндсв и дпс и им изнася 9% ддс - Е,те тука у Кражбите и Далаверите са мн задружни !

46

Анонимен

преди 1 година

Свалиха данъците и пак цените по зимните курорти бяха ненормално високи.

45

Един Българин

преди 1 година

До Абе, хора... Ако им вдигнат ДДС ще ни се молят да ходим и ще свалят цените :))). Ще е прекрасно ако изчезнат чуждите туристи да им вдигат оборота и цените. Да ходят в Турция и където искат. У нас не бива да има масов морски туризъм, а специфичен - културен и прочие. "Масов" ще е за българите. Не можем да се мерим с Турция по брегова ивица и дължина на сезона (за сега).

44

Абе, хора...

преди 1 година

Дайте 2 години да не им ходим по хотелите и да си останат само управителите и укрите.След 2 години ще ходят като мисионери по вратите ни и да ни дават промоции.

43

Анонимен

преди 1 година

Ами те хотелите са на ония в парламата а само са сложили там някакви управителчета за фигуранти!Не ви ли е ясна схемата!Покрай почиващите си урки натрупаха още милиони!

42

Въпрос

преди 1 година

А когато ДДС беше намален, цените паднаха ли? Защото поне аз не си спомням! Данъкоплатците обаче плащаме тези разлики дори и да не им ползваме "услугите"...

41

Анонимен

преди 1 година

Махнете им всички данъци на тия картеладжии и те пак ще вдигат цените. Просто браншът е пълен с некадърници, спекуланти и дребни далавераджии, които просто не стават за тая работа, това е проблемът.

40

aa

преди 1 година

ам нали са продадени ба, демек зели сте парите на 9% , ми че кво ревйете ба. Или просто лъжьете яко ба, демек не сте продали нищо

39

Подкрепям

преди 1 година

ДДС 20 % за туризма. И без това цените са брутални. За 10 дена в уж квалитетен курорт в БГ 5000 лева. ае няма нужда.

38

провинция

преди 1 година

За всички по-равно ДДС.Така е справедливо.

37

Qwerty

преди 1 година

Българския бизнес свикна да я кара на помощи, компенсации, мерки и европари и като нещо не им е ОК да обвинява държавата

36

Джаред

преди 1 година

До: Доктор ох Боли,Прав си, ама по-добре да гъбясам, отколкото да гледам ***, мутри и бг роми с фалшиви ланци и да ме цакат 40лв за 200гр сафрид с гранясало олио и две наливни ,,Пиринско".

35

Анонимен

преди 1 година

Никакви туроператори,правете си сами резервации в хотели и места за настаняване,самолетни билети и т.н. Товарят ви с 30% ,комисионните им са брутални !!!

34

Анонимен

преди 1 година

Те са кожодери и без ръста от 20%. Сега ще надуят цените и ще се оправдават. Ще реват с крокодилски сълзи за помощи. НИКАКВИ ПОМОЩИ ЗА ТЯХ! Който не може да управлява бизнес - ДА ГО ЗАТВАРЯ!Аман от тарикати!