50

Странно

преди 1 година

Спорих вчера с един привърженик на еврото, казва ми "' лихвите щели да паднат"" ,аз му отговорих не искам живот на кредит, а нормални доходи. С приемането на Еврото, България ще бъде прегазена, заличена, тогава какво ще правите, въжето.

49

Анонимен

преди 1 година

Политици, които не насърчават българското производство НЕ СА НИ НУЖНИ !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Хиляди закончета и наредби притискат работодателите. От своя страна , за да не фалират, работодателите притискат работниците. Резултатът е ИЛИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ, ИЛИ ЕМИГРИРАТ ! ЗАКОНИТЕ ДА ПООЩРЯВАТ РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО !!!

47

Анонимен

преди 1 година

Поредния д... Вец който тръгва да ни обеснява какви ползи щели сме да имаме от влизането ни Евро мафията.

46

Цецо

преди 1 година

Това микере е от котилото на Кирчо и кокорчи,аааа и ристю ,шкембака.

45

Кан

преди 1 година

Еврозоната не е приемане на една валута. Тя е правила за банките за политиката по фунансите, за данъчните закони о най вече контрол . Такъв контрол, че да не могат фирмите да си крият печалбите с банкови машинации. С излизане на светло печалбите им ще се повиши производителността на труда това винаги повишава доходите. Страх от правилата и силно желание да се крият доходите ни отдалечи от Еврозоната. Със любезното съдействие на Президента Радев и мекереттатта му.

44

?!?

преди 1 година

Как иззлъга тоя прди година каза , че влизането в Еврозоната е приоритет и реална възможност за България от 01.01 2023г. Сега няма право да говори този човек е привален и е измамник!

43

В.

преди 1 година

Къде ти е резервния план без парите за възстановяване, защото не трябва да се затваря енергетиката, а трябва и финансиране за нова реколта?

42

Анонимен

преди 1 година

Тоя си въобразява и се мисли че е в час във всичко ,ама надали

41

фаэа

преди 1 година

До МСАХахаха, наистина прилича на комсомолското секретарче на класа, винаги готов, винаги надупен на правата вяра.

40

От влизане

преди 1 година

в еврозоната има смисъл само ако сме в Шенген - да ходиме навсякъде свободно и да си пазаруваме свободно без да се занимаваме с превалутиране и съответно плащане на дребни комисионни, както и да може да се облекчи туризма на хора от евросъюза, обаче ако трябва да чакаме по два часа на опашка по границите няма смисъл - въвеждане на еврото е просто да се правим на интересни и някои управляващи да откраднат валутния резерв.

39

Сенеката

преди 1 година

Въобще не разбирам дебата за или против еврото......опасявам се че противниците на еврото си мечтаят за рублата......трябва да решим или влизаме в еврозоната или махаме валутният борд...но това което имаме в момента като лев не е национална валута в истинският смисъл...

38

Lina

преди 1 година

Това и Т.О забравило , че си е играло с Тошко Славков , но днес евроатлантик, срамува се от леви...я си произход. Тъжно

37

Хайл

преди 1 година

Съд,присъда и ЗАТВОР ЗА ПЕКАНОВЦИТЕ ИСКАЩИ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.НЕ ГИ ЛИ УНИЩОЖИМ,ЛИЧНО ТЕ ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ

36

Олег

преди 1 година

В интерес на истината бях в публиката на този дебат вчера.Главният въпрос беше "Готова ли е България за влизане в еврозоната сега?"В началото на дебата имаше гласуване - 41 ЗА, 42 ПРОТИВ. След края на дебата имаше повторно гласуване, този път повече хора гласуваха -41 ЗА, 47 ПРОТИВ.На въпросите от публиката и двамата дебатьори отговаряха политкоректно, което е разбираемо донякъде, но убива малко цялостната концепция за свободна реч.

35

Бай Шиле икономист

преди 1 година

Тва евро е като светлия комунизъм - все идва, ама не идва.А все преизпълняваме петилетките....

34

Альоууу...Запеканкаа

преди 1 година

Айде ЪРѝ У ЛЕВО...!

33

БАНко

преди 1 година

И ЗАЩО НИ НАСИЛВАТЕ ??? ХОРАТА НЕ ВИ ТЪРПЯТ !!!

32

до 43

преди 1 година

А защо виното е сухо? Не разбрахте, че това е някаква антилогика от безсилие тип Копейкин. А защо 21 страни са в Еврозоната, а само 7 са отвън. Защо страни с подобни проблеми като Черна Гора, макар че са извън ЕС, са в еврозоната. Пословични ставате с това "Да, ама..."

31

Мария

преди 1 година

Пеканов поне до сега е доказал,че е отговорен човек,добър професионалист.Той затова и се разграничи, не разреши да го повлекат мошениците на ,, промяната"