188

Анализатор

преди 1 година

Китайците се надценяват.Мислят се за о-умни отколкота са.Явно забравиха,че просперитета им се дължи единствено на парите наляри от запада.Видно е,че Китай са неблагодарници,които ще ядат шамари.

187

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен За кои изостанали азиатски територии става въпрос? Та България е най-изостаналата държава в стара Европа! Не може за 17 години да избягат 800 хил. млади хора и около 1-1,2 млн да работят със статут на сезонни работници, надничари, в държавите от Централна и Западна Европа. И в същото време политическите партии за 5 избори да похарчат 500 млн.лв. Това е безразсъдна лудост. Нямаме и стабилна армия да поеме най-после властта в ръцете си!

186

Анонимен

преди 1 година

Дъртият президент на САЩ опитва безуспешно чрез съюз с ЕС да наложи поотделно смазване на Русия и Китай.Иска да се убеди на базата на ядрена война,че ще загубят войната. Но е очевдно, да не кажем - очевадно, че тези,които останат, ще имат по-тежка участ от загиналите

185

Анонимен

преди 1 година

Кой бръсне за слива най изостаналите азиатски територии с най некачествено производство

184

Анонимен

преди 1 година

Господ въдворява равновесие. Диктаторите и криминалните ще си получат заслуженото през 2023.

183

ТАМАРА ИВАНВНА

преди 1 година

ПУТИН ЩЕ ИМ ДЬРПА СТОЛОВЕТЕ НА СРЕЩИТЕ МУ И ТЕ ДА ПАДАТ ПО ГРЬБ..

182

Анонимен

преди 1 година

Дето се здрависва С никого,за Дай Бън става дума.

181

Анонимен

преди 1 година

Путин щели да го арестуват?Е как ще стане тая работа?Бай Дън ли ще го арестува,дето се търкаля и се здрависва никого???

180

Анонимен

преди 1 година

Наследниците на Наполеон и Хитлер много добре знаят какво ги чака,ако тръгнат срещу Русия.Французите напускат Нато.Не са глупави.ЕС вече не може икономически да поддържа тази омраза срещу Русия.Цитирам думи на Бисмарк-"Знам поне 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата,но нито един как да я върна обратно".

179

...

преди 1 година

путин му идва мнооого зле, че нападна Украйна! отделно, че рашистан НЕ може да продължи тази война! просто той я загуби! и сега путин иска да си спаси кожата! Но те неговите си хора ще го самоубият! А и не знам, но путин явно и да чете не може, това е валидно за всички путинофили и самата путин също! та там в тоя китайския план има една точка за териториалната цялост на държавите! явно путин не го е чела целия план! А аз после се чудя що путинофилята тука е толкоз НЕ знаеща и НЕ можеща!!!!

178

Анонимен

преди 1 година

И България подкрепя Китайския план за Мир, обаче РФ не е готова.

177

todor

преди 1 година

Май на Зеленски мозъка е зелен и нима мисли ,че Путин ще си прибере чедата от войната ЕЙ ТЪКА,без да загрби завоюваната територия...а и ЗАЩо му са на Зеленски бунтовници,да си ги укротяват Руснаците,ако ли тая война ще се завърже като онази между Израел и Палестина!!

176

Анонимен

преди 1 година

Китайският план не е никакъв план а общи приказки .А една от точките е запазване на териториалната цялост на страните , как точно Русия се отнася към тази точка , или за Русия признати граници са тези които Русия признава . Въпроса е сложен, особено при отношението на Русия към договорите които подписва , сегашната война е поредно нарушение на договори подписани от нея (Будапещенския меморандум)

175

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Китай дължи суверинитетът си на САЩ, които през 1945г., го освободиха от японска окупация.

174

Шевчуков

преди 1 година

Е да ама първа точка от китайскияя план е за запазване на територияланта цялост. И тук се има предвид международно признатие граници. Не помним китай да е признавал ДъйНъРъ,ЛъйНъРъ и Крим за руски.Нали друзя?

173

СПРАВЕДЛИВ

преди 1 година

Войната в Оссрайна е плод на краварската алчност и подлост.Докато долните кравари си пълнят ненаситните гуши с европари ,войната ще продължава. Въпроса е до кога ще издържат нервите на Путин? И дано първо изпепели Великия Краварник ,защото там е причината за всички войни в последните 78 години-ФАКТ!

172

карачанаков

преди 1 година

И какъв е Китайския план ?????? Само да успеем да превземем Украйна и спираме бойните действия .Ами той Руския беше за 3 дена да я превземем ама сега минаваме на Китайския.

171

Братушка Авабадител

преди 1 година

Първо ние избиваме жени и деца с безаналогови мирни ракети и второ ние асвабаждаваме народите които никога не са били народи а росияни! Асвабаждаваме също и от денгите които ни принадлежат! Панимали!

170

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий не сме заради комунистите,а сме зле ,защото няма такова нещо и никой не ние пречил да имаме танкове Леопард или Ейбрамс.А точно НАТО бяха тия дето не искаха да имаме силна армия.Да сме зависими от някой.

169

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий не не съм длъжен.И Турция е член на НАТО и не налага санкции на Русия,Унгария е член на НАТО и не дава оръжия на Украйна.Никой не е длъжен, защото НАТО е отбранителен съюз,а Украйна не е нито член на НАТО нито член на ЕС.Това ,че американците преследват интересите си не прави никого длъжен.