10

Иван радоев

преди 1 година

Бе кой ти гледа Талев, важното е да даваме пари за Украйна, нали сме най - големите евроатлантици и англо-саксонци на балканите

9

Стига вече

преди 1 година

Отново се повдига темата държавата България да купи имот намиращ се в Македония,продаден от Талевия род още през 1926 г. Десетки години тази къща се стопанисва от други хора и сега когато е пред разруха и спор между наследниците, Ачкова иска да я продаде с патриотична цел. Така наследниците изнудваха държавата да купят Солаковия хан в Букурещ за милиони.Хубаво е да се съхрани някаква история,но нека това бъде разумно! В България стотици къщи и исторически места тънат в разруха! Стига спекулации!

8

Анонимен

преди 1 година

Айде малко отделете от помощите за тн Зеленски, за да направите нещо за България тн български власти.

7

Алекс

преди 1 година

Снежана Аческа опитва да продаде своя дял от къщата за 100 000 евро.Доста надута цена за 3/4 от къща в подобно състояние.Държавата не би трябвало да дава тези пари при положение,че няма да е единствен собственик на имота.

6

Амам...

преди 1 година

Държавата да вземела отношение към нейния имот? Още нещо? Да го ремонтира и да я остави да си живее в него? Или да го превърне в музей, пък тя да събира таксите? Хайде стига с тази държава! Ако толква й пука за имота що не го отстъпи на държавата, а? Много плитко! Много!

5

Анонимен

преди 1 година

100 хил. Евро, не са пари за Държавата. Леката ще ги пропилее, вкл. и през алкохол. Това обаче не трябваше да стига до медиите, щото определени сили ще и дадат 10 и повече, за да се затрие историята.

4

Анонимен

преди 1 година

Зависи от МВР и ДС на РСМ. Може да я запалят както клубовете.

3

Анонимен

преди 1 година

Дори да се купи къщата това значи че вероятно ще трябва да се ремонтира като не се знае още колко пари ще отидат. И дори да се ремонтира ще дойде някой и ще я подпали, за който властите освен че няма да го осъдят ще кажат че е частен случай. Не си струва да се дават пари.

2

В

преди 1 година

Доколкото прочетох, жената е собственик на 3/4 от къщата. А какво се случва с още една четвърт от нея? На когото му е интересно, намерих къщата тук Pere Temelkoski 4, Prilep

1

преди 1 година

Тъжно е наистина. НО и собствениците които милеят за имота, явно с умиление мислят и за 100 000 евро. Абе хора, като милеете толкова - дайте умилителна цена за имота. За да може да се запази.