31

Почитател

преди 1 година

Ако този т.нар. артист предлага вместо правосъдие физически двубой и заявява ,че напълно сериозно го мисли значи е или *** или необразован или и двете ,което изглежда най-вероятно....

30

Анонимен

преди 1 година

Халтураджията изпращя

29

Плешивия вожд

преди 1 година

Всички меки китчици актьорчета боксьори станаха ,тоя шефчето е скрита лимонка ше му изправи къдриците

28

Анонимен

преди 1 година

Всички конфликтни личности да бъдат уволнени, тези в театъра нямат ли етичен кодекс, о забравих че родния театър е чалга и прилича на долнопробен сеир от колкото на истински театър.

27

Анонимен

преди 1 година

Някоя путинска награда, медал, орден, грамота от Путин няма ли Великият режисьор от Великият диктатор? Ще е срамно, ако няма. Да покаже наградите от Путин.

26

Шарлатанин

преди 1 година

Хубаво е, че има хора с достойнство, които показват среден пръст на наложената от едноклетъчни организми "наведена" система.

25

Анонимен

преди 1 година

Морфов е една развалина, вкара политиката в театъра, а зове тя, да е вън от него?! Политизиран лицемер и плагиатор, фен на ПП,ДБ. Тези, които го защитават се боят, че ще загубят роли, или че пиесите им няма да се играят. Заради Морф хората ще престанат да ходят в Народния на театър.

24

Анонимен

преди 1 година

Василев е мениджър, какъвто трябва да е всеки директор на театър. И където трябва да има бизнес план, който да осигури на театъра неговото съществуване. Артисти, които не играят и искат да битуват на щат в един театър, обиждат и изнудва своите колеги, които играят. Никой не е сигурен никъде. Артистите са като всички нас, колкото работим, толкова получаваме. Режисьор, който драска по вратите на театъра и който нарича актьор "гербеерски ***", отнемайки му роля", няма място в театъра.

23

Анонимен

преди 1 година

Егати артистите- халтураджии и невъзпитани грандомани! Народен театър- дрън, дрън.

22

Анонимен

преди 1 година

Сашо Морфов ги направи пак на клоуни и артисти, защото е велик режисьор. Артисчетата пак му вървят по сценария.

21

Анонимен

преди 1 година

Камен Донев е стар чалгар и халтураджия. Голям бабаит, фехтовач и Зоровец. Такъв човек не може да управлява нищо, даже собствената си глава. Закъсняла мутра, с желание да набие някой, който не е тренирал като него да бие с юмруци. Ако има още желание за боксов мач, ще му се прати професионален боксьор, ще се премерят на кантара. Такива са правилата на бокса.

20

Уф

преди 1 година

Тоя Донев с големи претенции за абониран за голям оригинал и изключителна личност. Е , те повечето артисти /нар.лицемери / си живеят в балон от високо умие и високо мерие/. Най-харесвам Руслан Маинов , много голям артист и голям човек , всестранен талант ,скромен и естествен. Много по стойностен от много наши пуяци .

19

Анонимен

преди 1 година

Клоунадата започна с Диана и Вергов и продължава с Камен и Васил.

18

Анонимен

преди 1 година

Донев е като близнак на онзи недооценен "гений" Ушев! Хвани единия да се дуелира с другия,па гледай изкуство!

17

Критик

преди 1 година

А главния виновник тихичко мишкува зад тъмните очила! Това е добрия сценарист! Докато други се излагат пред публиката заради него..

16

Vai

преди 1 година

Нормално в Тикволандия, актьори боксьори и пожарникари футболисти оприличаващи се с Меси.Деградацията е навсякъде

15

Анонимен

преди 1 година

Това не е ли държавен театър. Защо е ММА предизвикателство?

14

Бебо

преди 1 година

До МнениеБраво. Някой трябваше да им каже че "царят е гол"...

13

Мнение

преди 1 година

За Василева добре, Появи се с Доган, ПР на Доган...да си ходи. Морфов - творец да не си ходи. " Бог да прости Ст. Данаилов " , комсомолски / КОМУНИСТИЧЕСКИ / секретар на Народния, партиен / КОМУНИСТИЧЕСКИ / секретар на Народния театър, депутат от БСП ДО КРАЯ. И е "МАСТЕР". Сещам се за цяла голяма група по силни и въздействащи артисти от посочените които обича целия наш народ и не са били партийни ***. Мнението ми по въпроса е че трябва да се засрамите...ако имате срам.

12

Анонимен

преди 1 година

Камен се е доказал като талантлив да не кажа гениален актьор - ако играеше в нормална страна щеше да е милионер, освен това е истински патриот и българин милеещ на България и българския фолклор. А кой е В.Василев - някой знае ли нещо за него. Аз като чуя Васил Василев се сещам за Зуека - а тоя нито го знам, нито съм чувал нещо за него. Един НИКАКВЕЦ - поредния парашутист спуснат по партийна линия.