42

Анонимен

преди 1 година

"Корупцията унищожава големия НИ потенциал" -- ами да, ама това е ваша корупция, практикувана от цру и разнасяна по целия свят като зараза.

41

Анонимен

преди 1 година

Корупцията идва от сащ и от марионетките, които се опитват да поставят на власт тука за да могат да въртят гадни номера на Русия -- тях друго не ги интересува. Войната в украйна е тяхно дело. Превратът преди това също. Целта им е била да инсталират ядрени оръжия на украинска територия срещу Русия -- автоматично война, българските будали нека им ръкопляскат.

40

Анонимен

преди 1 година

Ще правим обратното на това което ни казват от сащ за да сме добре.

39

Анонимен

преди 1 година

Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации с етикетчета политическа партия. Псевдодържавата Б-я отказва да разследва престъпните им лидери и ги пробутва за преизбиране. Бойкотирайте псевдоизборите на псевдодържавата България. Спрете да плащате данъци -- по-добре отидете си купете нещо с тези пари -- дрехи, ядене и пиене, вместо да ги дадете на псевдодържавата и тя да ги подари на фашистката хунта в украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

Точно корупцията и сервилността към Русия спъва България вече 30 години!

37

Анонимен

преди 1 година

Аз имам критика към САЩ, че държат хората бездомни, дават им наркотици в Сан Франциско и Филаделфия, че имат много наркомани, бедни и бездомни хора, държат индианците в резервати и имат много инциденти с оръжие и стрелби в училища, университети. Препоръката ми е да дадат жилища на бездомните, да забранят оръжието и да спрат вноса на дрога от Мексико.

36

Анонимен

преди 1 година

Вие като си изберете президент, който не се напикава през 2 часа тогава може да давате акъл.

35

Един там

преди 1 година

Моля американските палячовци да не се обаждат много. Скоро им предстои да им бият шута от много места.

34

Анонимен

преди 1 година

Не са ли прекалено устати за хора, които са ангажирани да се грижат за сенилен дядо?

33

Анонимен

преди 1 година

В доклада Магнитски включили Влади Горанов като един от най-корумпираните политици,в следващия доклад,че ареста му бил незаконен.Тия тотално са се объркали,защо ли им четем писанията,като много добре си ги знаем всичките що за стока са.

32

Анонимен

преди 1 година

Явно оня,дето е ходил 3 пъти в американското посолство е дало резултат.

31

мак

преди 1 година

Дрън дрън ярина. Те най-много спазват човешки права чрез разпалване на конфликти, да не кажа войни. Освен това у тях си не всичко е наред, а са тръгнали да критикуват други. И не им влиза в работата какво става в България или другаде.

30

Истината

преди 1 година

Тръмп да върне парите на Ружа и да възстановят шефа на ФБР и после да ми говорят. Да не говорим за убийствата които се преливат пред Капитолия и личния му остров. Кой кого разяжда?

29

Сандо

преди 1 година

е какво доживях, да чета как ни анализират американците, пишат доклади, че дори и ги четем ... ти да видиш. Едно време се кланяхме на Москва, сега бършем обувките на Вашингтон

28

КИРО-ДОМАТА

преди 1 година

1 ЯЙЦЕ = 1ЛЕВ....1 ДОМАТ=4 ЛЕВА.. ИЗМАМНИЦИ, ВЪН, ДОЛУ, АУТ....!!

27

Анонимен

преди 1 година

за кирчу няма ли санкции от сащ задето прави нелегални арести

26

Пак

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца...

25

Анонимен

преди 1 година

Асандж къде е,а?Тия като ги чуя да ми говорят за демокрация и да сочат някой с пръс,лошо ми става.

24

Анонимен

преди 1 година

Како ние ,както и вие ги знаем всичките с ошфорните сметки,сега им извивате ръцете за да направят покорно правителство.Сега ли се сетихте да говорите за корупция

23

анонимен

преди 1 година

на това се казва жива гавра с народа ни ,най големите коропционери ,далавераджии и насилники правят забележки за корупчци